Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za mjenjačnicu

Crm za mjenjačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za mjenjačnicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka mjenjačnica radi s mnogo valuta, obavlja stotine mjenjačkih operacija dnevno, a sve to treba uzeti u obzir, kao i CRM. Naš program razmjene bodova koji se koristi u Kazahstanu, Rusiji, Ukrajini, Bjelorusiji i drugim zemljama omogućuje prilagodbu za rješavanje bilo kakvih problema, što uvelike pojednostavljuje i olakšava upravljanje razmjenom i CRM-om te smanjuje rizik od pogrešaka. Aplikacija ima osnovnu konfiguraciju, a naši stručnjaci mogu automatizirati i brojne dodatne poslovne procese te ih uzeti u obzir prilikom instalacije aplikacije. Postupak otvaranja i rada mjenjačnica je inicijalno programiran u skladu s važećim zakonima, koji predviđaju strogu primjenu njegovih točaka i članaka.

Naravno, u doba naprednih korisnika interneta, možete unijeti frazu u upit za pretraživanje, kako preuzeti program iz agencije za razmjenu, i čini se da je sve odlučeno. Ali to je velika pogreška koja može dovesti do negativnog iskustva u komunikaciji s predstavnicima državnih agencija. Ne zaboravite da vođenje mjenjačnice, vođenje svog posla podrazumijeva veliku odgovornost, izvrsno poznavanje svog posla, hrabrost i domišljatost u postupcima, vođenje mjenjačnice i održavanje CRM-a na visokoj razini zahtijeva od vas maksimalan trud i vrijeme. Ovdje će vam naša tvrtka pomoći da budete najbolji, pružate usluge najviše kvalitete i uspješno kontrolirate mjenjačko mjesto i CRM, nudeći kompleksan program računovodstva i CRM kontrole.

Automatizacija mjenjačnice počinje popunjavanjem imenika valuta programa. U aplikaciji možete raditi s različitim valutama: američkim dolarima, eurima, ruskim rubljama, kazahstanskim tengeom, ukrajinskom grivnom, švicarskim frankom i mnogim drugim vrijednostima. Računovodstvo u mjenjačnicama prikazuje svaku transakciju u obliku troznamenkaste međunarodne šifre prema klasifikaciji ISO 4217 kao USD, EUR, RUB, KZT, UAH.

Nakon postavljanja ovog imenika, sustav mjenjačkih mjesta omogućuje izradu popisa blagajni i odjela. Ako postoji mreža odjela, računovodstvo burze može se voditi u jednom sustavu, ujedinjujući sve podružnice. Istovremeno, svaka pojedinačna točka u sustavu vidi samo svoje podatke, ostale informacije, koje u ovom trenutku nisu relevantne, jednostavno nisu dostupne za pregled, niti za ispravak ili kontrolu. I samo upravitelj ili vlasnik, koristeći program za upravljanje razmjeni, može generirati izvješća, vidjeti sve podatke svoje mreže i kontrolirati točku razmjene i CRM.

Automatizacija mjenjačnica u Republici Kazahstan, Rusiji i drugim zemljama ZND-a omogućuje provođenje svih mjenjačkih transakcija u programu, bilo da se radi o kupnji ili prodaji. Svaka od ovih transakcija naziva se financijskom transakcijom. Aplikacija mjenjačnice za svaku transakciju daje mogućnost naznake koja se valuta prodaje, a koja kupuje, kada je obavljena, tko je bio na blagajni, tko je bio posjetitelj, prikazuju se sve informacije, do točne trenutak radnje . Drugim riječima, s njim imate potpunu kontrolu nad mjenjačnicom, nad svojim CRM-om koji vam je potreban uvijek i svugdje, bez obzira na veličinu tvrtke.

Organizacija rada mjenjača u stvarnom vremenu omogućuje vam povlačenje stanja sredstava u sustavu svake divizije i valute. Osim toga, uz aplikaciju je moguće vidjeti ukupan obračun kupoprodaje svake valute. Vodstvo mjenjačnice može u generiranom izvješću prikazati sumarne podatke i detaljno opisati svaku završenu operaciju.

Po potrebi CRM računovodstveni program u mjenjačnici ispisuje račun na kojem se nalaze podaci o datumu i vremenu mjenjačke operacije, imenu blagajnika, iznosu prodanog ili kupljenog novca, te nema potrebe za kontrolom svojim zaposlenicima mjenjačnicom i CRM-om. Uostalom, kao što svi znaju, ljudski faktor je u svojoj srži vrlo nepouzdan.

Program mjenjačnice u Kazahstanu, Rusiji, Ukrajini i drugim zemljama ZND-a omogućuje vam da dizajnirate sučelje u jednom korporativnom stilu. Računovodstveni sustav izmjenjivača u zaglavlju prikazuje naziv organizacije, tvrtke, prodajnog mjesta. Nema poteškoća s odabirom fonta, sheme boja, postavljanjem logotipa na glavni zaslon. Automatizacija razmjene neovisno nudi mogućnosti dizajna sučelja. Ostaje odlučiti što želite u dizajnu, što voli oko. Također, uz pomoć naše mjenjačke kontrole, moguće je prikazati logo u središtu glavnog prozora. Opet, samo morate odlučiti kako izgledate. S druge strane, postupak organizacije rada studenata na razmjeni pruža mnoge druge prednosti u odnosu na konkurenciju, a CRM centra za razmjenu postaje lak i razumljiv.

Ako želite razviti svoju razmjenu i uvelike olakšati rad svojim zaposlenicima, nabavite USU softver koji će vam olakšati CRM sustav i zaraditi više. Prvo isprobajte demo verziju koja se može pronaći na našoj službenoj web stranici. Ovdje ćete također vidjeti informacije o procesu instalacije i mogućnosti naručivanja drugih softverskih proizvoda.