Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za komunalije

Program za komunalije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za komunalije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Teško je podcijeniti potrebu za društvenim i stambenim uslugama za građane. Oni kontroliraju situaciju stambenog fonda i stvaraju pogodno životno okruženje za ljude kojima se resursi distribuiraju. Ne možemo zamisliti svoj život bez ovih komunalnih usluga. Postoji ideja da ako nešto nije vidljivo, to može značiti da je napravljeno učinkovito i na vrijeme. Međutim, u stvarnom životu ovo područje također predstavlja neke prepreke u postupcima automatizacije i upravljanja. Činjenica je da se organizacije koje pružaju komunalne usluge često kontroliraju na staromodan način ručno na papiru ili uz pomoć prošlih neučinkovitih programa.

Ovo užasno razumijevanje današnje stvarnosti čini kvalitetu kontrole u takvim tvrtkama vrlo lošom. No, mnoge stvari u ovoj sferi poslovanja ovise o rokovima isporuke usluga. Savršeno rješenje s tako teškim varijablama bilo bi uvođenje posebnog komunalnog programa u poduzeću za kontrolu komunalnih usluga. Zapravo, postoji takav uslužni program kao USU-Soft program za postavljanje narudžbi i praćenje kvalitete. Pogledajmo njegove značajke i detaljno raspravimo funkcionalnost. Naš tim je stekao dovoljno povjerenja u instalaciji naprednih pomoćnih i drugih programa. Osiguravamo da komunalno računovodstvo bude što produktivnije. Informacijski i računovodstveni program za automatizaciju i optimizaciju poslova automatizira poslovanje komunalnog poduzeća sa svih strana rada, osigurava kontrolu i nadzor. Zašto biste trebali obratiti pozornost na program za računovodstvo i upravljanje automatizacijom komunalnih usluga koji nudimo na korištenje? To se može jasno izraziti sljedećim riječima. Uveli smo automatizaciju u mnoge organizacije diljem svijeta. Uspjeh naše aplikacije je to što ima mnoga svojstva koja je čine vrlo traženom. Aplikacija se može prilagoditi svakoj organizaciji. Pronalazi načine da pojednostavi svaku operaciju. Osim toga, daje izvješća o svim aktivnostima organizacije. Osim toga, naš upravljački kontrolni računovodstveni pomoćni program ističe se jednostavnošću korištenja. Namijenjen je jednostavnim korisnicima koji nemaju vještina rada na računalu (program nije namijenjen samo financijskim stručnjacima i računovođama, već i redovnim zaposlenicima). Struktura je razumljiva svakome.

Bilo koji izvor ili dokument moguće je pretražiti u nekoliko sekundi. USU-Soft program za automatizaciju nadzora i kontrole osoblja nudi brz i jednostavan alat za obradu bilo kojeg broja pretplatnika. Možete navesti sve informacije koje su vam potrebne u vašem radu. Program uspostave automatizacije komunalnih usluga obavlja upravljanje svim pruženim komunalnim uslugama. To mogu biti i komunalne i stambene i komunalne usluge. Redoslijed komunalnog poduzeća utvrđuje se pomoću posebnih izvještajnih dokumenata koji se nalaze u komunalnom programu upravljanja stambenim i komunalnim uslugama. Upravljanje komunalnim uslugama zahtijeva manje radne snage, budući da se većina analiza dovršava u nekoliko sekundi u programu za automatizaciju i optimizaciju procesa postavljanja naloga. Također možemo napraviti dodatna izvješća ili dodati funkciju po narudžbi.

Kvaliteta u procesu rada mora biti u svim aspektima. Na primjer, kada govorimo o stambeno-komunalnoj organizaciji, sljedeći dijelovi njihove dnevne aktivnosti moraju biti automatizirani i optimizirani kako bi se postigla kvaliteta: prikupljanje i analiza podataka, interakcija s pretplatnicima, generiranje računa i resursa te kontrola osoblja. Razgovarajmo o svakom od ovih aspekata u detalje. Srž postojanja takve organizacije raspodjele sredstava stanovništvu uvijek je popraćena ispravnim prikupljanjem podataka i odgovarajućim izračunima pokazatelja brojila u skladu s tarifama i drugim uvjetima. Kada taj proces nije automatiziran, onda ne možemo govoriti o kvaliteti i točnosti procesa rada. Interakcija s pretplatnicima jednako je važna kao što su povezani s naplatom vaše organizacije. Uostalom, ono što radite radite za te ljude, stoga je potrebno biti s njima u kontaktu i pomoći u svemu što je potrebno u sklopu usluga. Program za automatizaciju računovodstva USU-Soft može osigurati da imate kompletan skup informacija o pretplatnicima u bazi podataka, tako da ih možete kontaktirati na najprikladniji način i imati pristup povijesti njihove interakcije.

Nakon primitka podataka s mjernih uređaja potrebno je izraditi račune i poslati ih kupcima. Napredni program USU-Soft je alat koji to može učiniti zahvaljujući funkcijama koje ima. Kada znate sve o svojoj tvrtki, uključujući i količinu resursa, tada kontrolirate nepredviđene situacije i ne bojite se neočekivanih događaja! Program vam daje mogućnost kontrole resursa u skladištima, što je dobro iz gore navedenih razloga. Posljednja stvar je kadrovsko računovodstvo. Zaposlenici su izvor troškova, ali i prihoda. Da biste ovdje imali delikatnu ravnotežu, morate se pobrinuti da ispravno obavljaju posao. Program bilježi i sprema sve radnje koje se izvode u sustavu i omogućuje uvid u učinkovitost svakog pojedinog radnika. Iskustvo koje smo stekli godinama uspješnog rada omogućuje nam da s ponosom govorimo o naprednom programu i tvrdimo da je to jedna od najboljih aplikacija ove vrste! Kvaliteta je USU-Soft!