Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun računa

Program za obračun računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun računa
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderna stvarnost prisiljava koncesionare da optimiziraju svoje aktivnosti, osiguravajući transparentnost i udobnost u pružanju usluga stanovništvu. Za to se koristi specijalizirani program za izračun prihoda, uključujući i program za izračun prihoda od najma. Uzima sve u obzir, ima širok raspon funkcionalnih mogućnosti: stvaranje baze podataka pretplatnika, automatska naplata, masovne obavijesti itd. Tvrtka USU specijalizirana je za pokretanje softvera za kontrolu komunalnih usluga. Naši stručnjaci upoznati su sa svim suptilnostima i nijansama ove vrste aktivnosti. Oni razvijaju točno onakav proizvod koji trebate. Program za izračun prihoda nema dodatnih opcija, onih koje vam ne trebaju. Softver za izračun je vrlo jednostavan za korištenje, a s njim se može nositi i korisnik koji nema visoku razinu informatičkog znanja. Obračuni su automatizirani; Uplate se prihvaćaju u bilo kojem prikladnom obliku. Program za izračun prihoda može generirati izvješća itd. Osim toga, korisnik ima pristup analitičkim informacijama. Program za izračun prihoda od najma omogućuje vam da izgradite aktivnosti projekta za naredne tjedne i mjesece, definirate specifične zadatke za zaposlenike i pratite njihovo izvršenje u stvarnom vremenu. Sa svim podacima u rukama možete uočiti slabe pozicije svoje tvrtke, pravovremeno ispraviti nedostatke i podići kvalitetu usluga na sasvim drugu razinu. Možete raditi s određenim pretplatnikom ili ih podijeliti u grupe prema glavnim parametrima: tarifama, dugovima i adresama. Program za izračun prihoda od komunalnih usluga bit će prikladan ne samo za vas i vaše zaposlenike, već i za potrošače. Ako osoba kasni s plaćanjem stanarine, program za izračun prihoda automatski šalje obavijest putem e-maila, SMS-a ili Vibera. Svi predlošci dokumentacije izvješća i uzorci uključeni su u bazu podataka programa. Jednostavno ispišite svoj račun, ugovor, fakturu ili obavijest.

Ako ne postoji obrazac s kojim ste navikli raditi, možete ga dodati. Samo stupite u kontakt sa stručnjacima u USU-Softu. Program za izračun prihoda od najma uključuje mnoge varijable koje je prilično teško kontrolirati. Ne radi se samo o diferenciranim tarifama; Treba imati na umu povlastice i subvencije, normative odnosno broj stanara u stanu, kazne i mnoge druge karakteristike. Ako osoba lako pogriješi u odredbama, računalo jednostavno ne može dopustiti takav propust. Svrha automatizacije nije lišiti čovjeka posla i zamijeniti ga, već ga usmjeriti na onu vrstu djelatnosti u kojoj ljudski faktor ima odlučujuću ulogu. Demo verzija nudi besplatni program za izračun najamnine. Možete ga preuzeti s web stranice USU, procijeniti izgled i performanse te niz funkcionalnih karakteristika. Kratak video obilazak opcijskog programa za izračun prihoda također je prikazan na našoj web stranici. Razvojni tim USU-a ozbiljno se odnosi prema svojim radnim obvezama, stoga smo iznimno pažljivi prema željama kupaca. Ako trebate određenu tablicu, predložak dokumenta, pomoć ili nešto treće, programeri to mogu jednostavno dodati u svoj softver.

Program za izračun prihoda jednostavan je za korištenje. Možda ste već čuli ovu izjavu kada ste čitali o raznim programima za izračun prihoda i njihovim značajkama. Pa, htjeli smo detaljno objasniti što zapravo znači kada govorimo o našem programu za izračun prihoda. Prvo, softver je napravljen za ljude i od ljudi. To je tautologija, ali to je istina kojom se ponosimo. Mislimo na dobrobit organizacije i njezinih zaposlenika koji će koristiti funkcije programa za izračun prihoda. Doslovno se zamišljamo kao vaši zaposlenici i pitamo se "Kako će ova značajka koristiti meni i mojoj organizaciji?". Vjerujemo da je ovaj pristup ključ za izradu programa za izračun prihoda koji će biti prikladni za korisnike - za ljude. Nismo sigurni jesu li to drugi programeri uključeni u izradu sličnih programa za izračun plaćanja. U svakom slučaju, želimo jamčiti da nećete pretrpjeti nikakve neugodnosti vezane uz jednostavnost korištenja i strah.

Program za izračun također vam pomaže ispisati račune. zašto ti trebaju? Pa, to je papirnati popis na kojem se nalaze potrebne informacije o količini potrošenih resursa, kao i iznos plaćanja koji treba izvršiti i druge važne informacije. Većina potrošača radije čuva račune u slučaju bilo kakvog nesporazuma s organizacijom koja pruža smještaj i distribuciju društvenih usluga. Mogu postojati situacije u kojima organizacija tvrdi da potrošač nije platio, dok potrošač tvrdi suprotno. Pa jedini način da se to dokaže je da nema dokaza, a računi su savršeni po tom pitanju. Usput, do ovakvih problema između organizacije i potrošača dolazi samo kada ne postoji adekvatan i pouzdan program obračuna računovodstva i upravljanja. USU-Soft neće dopustiti da se pogreške dogode i uvuku organizaciju u sukob s kupcima!