Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun komunalnih usluga

Program za obračun komunalnih usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun komunalnih usluga
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sustav obračuna komunalnih usluga USU-Soft rješava problem ispravnog obračuna Vaših usluga na mjesečnoj razini. Softver koji naplaćuje izračun društvenih usluga sastoji se od mnogo komponenti. Kako bi se stvorili ugodni životni uvjeti, raspon usluga koje se pružaju stanovništvu uključuje dugačak popis radova usmjerenih na poboljšanje stambenih zgrada i okolnih teritorija, kao i jednako dugačak popis resursa koje stanovnici troše svake sekunde. Svaka usluga, svaki resurs ima svoje pokazatelje i metode obračuna komunalnih naknada, ovisno o životnim uvjetima, stupnju potrošnje i utvrđenim tarifama. Uz sve to, svaki vlasnik ima osobni popis opreme instalirane u stanu, što se također mora uzeti u obzir pri obračunu komunalnih usluga. U opisanoj situaciji pomoć može pružiti samo softver za izračun društvenih usluga tvrtke USU. Aplikacija za obračun komunalnih usluga nudi različite mogućnosti određivanja cijena, ovisno o tome postoji li opće stambeno brojilo, postoje li brojila u stanovima, koja je površina stanara i koliko ljudi ima. Slažem se - gotovo je nemoguće točno uzeti u obzir sve ove čimbenike odjednom, čak i za cijeli tim stručnjaka.

Računovodstveno-upravljački program za obračun komunalnih računa samostalno će obaviti taj posao. Program za automatizaciju i optimizaciju obračuna komunalnih računa radi s informacijskim sustavom učitanim na radnom računalu. Računovodstveni i upravljački program za kalkulacije i postavljanje naloga lako je samostalno instalirati. Na njemu može raditi nekoliko stručnjaka istovremeno. Dobivaju osobne lozinke koje im ograničavaju pristup službenim informacijama izvan područja njihovog djelovanja. Na programu za automatizaciju i optimizaciju plaćanja komunalnih računa možete raditi lokalno i daljinski.

Sučelje prilagođeno korisniku i vizualni raspored informacija omogućuju čak i ne baš sigurnim korisnicima vođenje evidencije. Cjelokupni sadržaj programa za automatizaciju i optimizaciju upravljanja kvalitetom i analizom dostupan je menadžmentu poduzeća. Računovodstveni program za izračun društveno korisnih usluga ima fleksibilnu konfiguraciju i omogućuje vam instaliranje dodatnih usluga za rješavanje novih problema koji se pojavljuju tijekom vremena. Informacijski sustav, koji je temelj programa za naprednu automatizaciju nadzora osoblja i analize kvalitete, je zbirka podataka - sve informacije o pretplatnicima koji žive na području podređenom poduzeću: ime, područje življenja , broj stanovnika, kontakti, popis usluga, popis mjernih uređaja i njihov opis. Također su naznačene karakteristike stambene zgrade i popis zajedničkog stanovanja i zajedničke opreme, budući da program za računovodstvo i upravljanje obračunom komunalnih usluga mora uzeti u obzir sve nijanse u izračunavanju troškova potrošnje resursa.

Potrošnja resursa ovisi o mnogim uvjetima. Program za automatizaciju i optimizaciju izračuna društveno korisnih usluga automatski vrši izračune za sve pretplatnike tvrtke nekoliko sekundi na početku izvještajnog razdoblja. Nakon unosa očitanja mjernih instrumenata, program automatizacije i kontrole uspostave učinkovitosti i kadrovskog nadzora odmah preračunava prihode uzimajući u obzir nove i stare vrijednosti, stope potrošnje i razliku u tarifama. Ako je pretplatnik dužan, program za izračun društveno korisnog rada automatski naplaćuje kaznu razmjernu dugu i roku zastare. Obračuni koji proizlaze iz programa oblikuju se u uplatnice i ispisuju samo za one koji su dužni izvršiti sljedeću uplatu ili podmiriti dug. Program za izračun društveno korisnog rada spremno pruža informacije o svim danim parametrima i učinkovito se bori protiv dužnika.

Svi zaposlenici u organizaciji mogu raditi prema rasporedu proizvodnje. Osim toga, svakom zaposleniku mogu se dodijeliti prava pristupa kako bi mogao vidjeti samo podatke koji su mu potrebni. Ovo je zgodno u smislu povjerljivosti i u smislu upravljanja učinkom. Ako zaposlenik u svom radu ne vidi nešto nepotrebno, puno se lakše usredotočiti i razumjeti program upravljanja optimizacijom kontrole i uspostaviti učinkovitost. To dramatično povećava učinkovitost profesionalne aktivnosti! Kontrola onoga što zaposlenici rade važan je čimbenik postojanja svake organizacije koja se bavi društveno korisnim radom i obračunom rezervacija i plaćanja, kao i mnogih drugih organizacija različitih profila rada.

Računovodstveno-upravljački program naručivanja i kontrole kvalitete također se bavi izvješćivanjem o učinkovitosti zaposlenika. Napredni i inteligentni sustav zna koje faktore treba analizirati za sastavljanje ovih izvješća. Ovakvu vrstu posla čovjek radi puno dulje nego računalo, jer se mora odmoriti, uzeti pauzu, jesti i koncentrirati. Računalni softver ne zahtijeva ništa od ovoga. Osim toga, uvijek je usredotočen i ne dopušta da se dogode greške i imaju strašne posljedice.