Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popunjavanje računa

Program za popunjavanje računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popunjavanje računa
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za punjenje računa USU-Soft je računalni program namijenjen evidentiranju i optimizaciji rada javnih i privatnih institucija koje se bave pružanjem različitih vrsta usluga stanovništvu ili komercijalizacijom energetskih izvora. Računovodstveno-upravljački program za popunjavanje potvrda namijenjen je za korištenje u različitim subjektima opskrbe energentima, koji se bave zbrinjavanjem smeća, pružanjem telekomunikacijskih usluga, vodnim koncesionarima, stambeno-komunalnim djelatnostima, grijanjem, kotlovnicama. i druge ustanove koje pružaju usluge stanovništvu. Svaki korisnik ima mogućnost kreiranja vlastitog korisničkog računa zaštićenog korisničkim imenom i lozinkom koji omogućuje pristup sustavu za popunjavanje računa s vlastitim imenom, čime se dobivaju individualna prava pristupa podacima svakog zaposlenika. Računovodstveni i upravljački program za popunjavanje računa olakšava praćenje plaćanja, automatsko prikupljanje penala za neplatiše, rad sa i bez mjerača potrošene energije, na temelju stope potrošnje. Osim toga, program za popunjavanje računa ima funkciju stvaranja skupnih SMS obavijesti i slanje poruka određenim pretplatnicima u istom automatskom načinu rada, spremanje povijesti plaćanja, generiranje izvješća o usklađivanju za određeno vremensko razdoblje i za bilo kojeg klijenta, te mnoge druge korisne funkcije koji uvelike pojednostavljuju rad uslužnih programa.

Također u programu automatizacije ispunjavanje potvrda za plaćanje ima funkciju prema kojoj možete ispisati potvrdu ili je poslati kupcu u elektroničkom obliku u priloženoj datoteci. Praktično i lagano sučelje programa za automatizaciju popunjavanja računa nadopunjeno je prekrasnim dizajnom, u koji su programeri dodali cijelu kolekciju prekrasnih predložaka osmišljenih kako bi rad s naprednim programom za punjenje računa bio još ugodniji. Velika novost za korisnike bit će i integracija programa za popunjavanje računa s kamerama za videonadzor - program za popunjavanje računa prikazuje sve bitne informacije kao što su podaci o prodaji, podaci o plaćanju i druge važne informacije.

Program za ispunjavanje računa također uključuje praktičan rad s različitim naseljima, mikrodistriktima i regijama - funkcionalnost programa omogućuje podjelu u nekoliko kategorija, uključujući osobitosti svake skupine, kao što su područje stanovanja, tarife i popis pruženih usluga. Isto tako, možete prijaviti popis usluga za koje će se plaćati ovisno o broju osoba, veličini stambenog prostora ili prema pojedinačno izdanom računu. U slučaju promjene tarife, program za popunjavanje računa automatski preračunava iznos plaćanja, a moguće je raditi i s 'posebnim' tarifnim planovima. Program za popunjavanje računa radi na način da omogućuje generiranje računa samo za kupce koji imaju dugovanja s uslugama tvrtke i ne smeta pretplatnicima koji su platili akontaciju.

U isto vrijeme, pretplatnici mogu platiti usluge putem Qiwi terminala, a to će vašoj tvrtki omogućiti uštedu novca na blagajnama. IT također štedi vrijeme svojim korisnicima jer ne moraju stajati u dugim redovima. Uplate prolaze kroz terminale i bilježe se u programu za popunjavanje računa. Za menadžment, program za popunjavanje računa omogućuje formiranje različitih izvješća koja omogućuju direktoru praćenje rada tvrtke. Postoje mnogi pokazatelji kvalitete aktivnosti. Uspješnost tvrtke ovisi o tome koliko ste sposobni približiti klijenta sebi. Na primjer, u organizaciji kupac samo dođe, plati usluge, dogovori termin i ode. A u drugom je od njega zatraženo da ispuni upitnik, dobio je posebne upute, a zatim poslao SMS obavijesti o važnim informacijama o događanjima u organizaciji koncesionara itd. Gdje će se on ili ona najviše vraćati? Drugi, naravno! Sve ove nijanse rada s klijentom svakako donose pozitivne rezultate. Povećana učinkovitost tvrtke dostupna je za sve vrste poslovanja! A naš program za ispunjavanje računa sigurno će vam pomoći.

Ručno ispunjavanje računa vrlo je dug proces. Nije učinkovito jer se koristi previše važnih resursa organizacije. Prvo, vrijeme njegovih zaposlenika, jer im je potrebno mnogo sati da ispune račune. Drugo, financijska sredstva, jer morate svojim zaposlenicima isplatiti plaće za težak posao koji obavljaju. I treće, potreba suočavanja s pogreškama koje su neizbježne u vođenju ručnog računovodstva organizacije. Dakle, kao što vidite, automatizacija ima prednosti u mnogim aspektima računovodstva. Stoga je vrlo preporučljivo koristiti USU-Soft program za punjenje računa. Ako nemate pojma što ovi programi znače i kako je potrebno raditi s njima, nudimo vam poseban video koji detaljno objašnjava sve osobitosti i značajke programa. Nadalje, nudimo demo verziju s ograničenom količinom funkcija kako biste jasno vidjeli o čemu se radi u programu. Na kraju, uvijek smo otvoreni za pitanja i rado ćemo vam reći više o programu!