Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo komunalnih usluga

Program za računovodstvo komunalnih usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo komunalnih usluga
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Naš softver će upravljanje komunalnim uslugama učiniti jednostavnim i bez muke! Uključuje godine iskustva u radu s raznim uslužnim programima. A naše će cijene zasigurno oduševiti sve! Računovodstvo za komunalne usluge započinje sastavljanjem popisa pruženih usluga. U svakoj tvrtki može biti drugačije. To mogu biti komunalne usluge i usluge upravljanja domom. Program osobnih usluga može se naplatiti na troškove održavanja stana, dizala i drugo. Tu je i obračun kazni za neplatiše. Računovodstveni program komunalnog poduzeća može uzeti u obzir različite kamatne stope. Osim toga, računovodstveni program za izračun kazne može uzeti u obzir različite datume do kojih se kazna ne naplaćuje pretplatnicima. Kaznu naplaćuje Upravljačko-kontrolno računovodstveni program komunalnog poduzeća zbirno i moguće ju je naplatiti samo jednom. Pomoćni program za računovodstvenu kontrolu ima mogućnost generiranja vlastitih računa. Svaka potvrda ima osobni račun pretplatnika, koji se također može prikazati u obliku crtičnog koda. Program za računovodstvo i upravljanje računima za komunalne usluge prati svaku uplatu i dug. S našim softverom za upravljanje komunalnim uslugama i kontrolu automatizacije, zajamčeni ste red i kontrolu u svojoj organizaciji!

Računovodstveni program za zastupstvo ima mnogo jedinstvenih izvješća koja odražavaju sve unutarnje i vanjske aktivnosti programa. Naprosto je teško zamisliti koliko je detalja naš komunalni kontrolni i upravljački računovodstveni program sposoban uočiti, održavati i analizirati. A ti mali detalji omogućuju sustavu da napravi cjelovitu sliku od malih zagonetki koje se obično ne primjećuju prilikom provođenja ručnog računovodstva i administrativne kontrole organizacije. Na primjer, softver može napraviti zasebna izvješća o učinkovitosti vaših zaposlenika. To je pojedinačno izvješće za svaku osobu uključenu u radne aktivnosti vaše organizacije. Važno je strogo kontrolirati način na koji svaka osoba radi kako ne bi dopustili lijenost i nemaran odnos prema poslu. Nadalje, znajući da se sve vaše radnje kontroliraju, nadziru i ocjenjuju, nitko neće zanemariti i ignorirati zadatke koje mora izvršiti. Postoji i svojevrsno izvješće koje prikuplja informacije od svih zaposlenika i uspoređuje ih prema određenim kriterijima skrivenim u algoritmima sustava. Nakon toga možete čak i ispisati popis najboljih zaposlenika kako biste pokazali da znate tko radi najbolje i da ih poštujete. Osim toga, imate priliku povećati produktivnost ostalih radnika, pogotovo ako unesete novčanu nagradu za prvo mjesto na ovoj listi zaposlenika. To su alati provjereni vremenom koji daju brze rezultate zahvaljujući privlačnosti metoda motiviranja zaposlenika. Posjedovanje ovih metoda znak je da se organizacija kreće pravim putem razvoja.

Osim funkcionalnosti sustava, s ponosom vas obavještavamo da smo dodali i neke aspekte motivacije i timskog poticaja za prezentaciju boljih rezultata u dizajnu upravljačkog računovodstva i programa kontrole komunalnih usluga. Mnogi se ne slažu da programeri trebaju gubiti vrijeme i energiju na kreiranje različitih tema kako bi ih mogli ponuditi klijentu. Neki vjeruju da je to samo još jedan način da se sustav proda po najvišoj mogućoj cijeni. Međutim, sigurni smo da su ti ljudi u krivu. Odlučili smo obratiti pozornost na ovaj aspekt i razvili više od 50 dizajna. To ne znači naplaćivanje više novca za sustav. Proučavali smo mnoge radove uglednih znanstvenika koji su ispitivali faktore koji utječu na produktivnost radnika tijekom radnog vremena. Utvrđeno je da je okruženje među glavnim čimbenicima koji pridonose povećanju učinkovitosti obavljanja zadataka te doprinose stvaranju boljeg stava zaposlenika prema onome što rade. To nam je zvučalo nevjerojatno. Stoga smo odlučili da to znanje implementiramo u program komunalne kontrole i upravljačkog računovodstva. Želimo da svaki korisnik odabere temu koja odgovara njegovom unutarnjem stanju, raspoloženju, željama i snovima. Kao rezultat toga, radnici sami stvaraju pravu atmosferu i osjećaju se bolje u ispunjavanju svojih dužnosti. Aplikacija USU-Soft za komunalno računovodstvo misli na svaki detalj!

Osim toga, naš računovodstveni program zastupstva nije samo računovodstvo. Također se radi o upravljanju i uspostavljanju reda. Za razliku od mnogih drugih računovodstvenih programa koji se fokusiraju na financijsku kontrolu, odlučili smo kombinirati mnoge čimbenike posebnosti aktivnosti bilo koje organizacije i stvorili program za automatizaciju komunalnih usluga koji može kontrolirati novčani tok, osoblje, red, učinkovitost, motivaciju osoblja, bazu podataka kupaca, bazu podataka dobavljača itd. Dakle, kupnjom našeg sustava prvo dobivate kompleksan i svestran program koji vam pomaže uspostaviti red i kontrolu nad svim aspektima aktivnosti vaše organizacije. Idemo ukorak sa svim novostima u svijetu novih tehnologija i novodizajniranih IT proizvoda, te doprinosimo procesu stvaranja naprednih tehnologija kako bismo svojim klijentima pružili samo najkvalitetnije programe za automatizaciju i narudžbe. Možete vjerovati našoj odgovornosti i brižnom odnosu prema svakom kupcu.