Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za komunalno poduzeće

Program za komunalno poduzeće • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za komunalno poduzeće
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Najupornija asocijacija na stambeno-komunalno gospodarstvo je kaos: neuredni računi, krivi računi i beskonačna preračunavanja. U doba računala ovaj se posao mijenja; stereotip postaje prošlost. Suvremeni programi za kontrolu zastupstva omogućuju vam da organizirate sve na policama, točnije u mapama, da optimizirate popis pretplatnika, da stavite stvari u red u odjelu računovodstva. U tu svrhu izrađuju se programi kontrole javnih uslužnih poduzeća iz područja stanovanja i društvenih djelatnosti. Za njihovo korištenje nije potrebna duga obuka. Čelnici raznih stambenih udruga, zadružnih udruga i drugih zajednica u ovoj sferi istaknuli su da korištenje ovog softvera uvelike olakšava upravljanje organizacijom i čini ovaj proces transparentnijim. Tvrtka USU nudi program upravljanja računovodstvom i kontrolom za komunalno poduzeće. Što je tako jedinstveno u softveru? Stvorili smo ga posebno za industriju komunalnih usluga i nudimo obuku. Nećete morati platiti za značajke koje ne koristite.

Naši stručnjaci konfiguriraju radne alate; vaš procijenjeni program računovodstva i upravljanja kontrolom komunalnih i stambenih usluga u poduzeću je individualan. Program za optimizaciju automatizacije upravljanja komunalnim sustavima može koristiti nekoliko stručnjaka u isto vrijeme, tako da je prikladan za velike organizacije kao što su vodovod i kanalizacija, sustav grijanja, kotlovnice, energetska poduzeća, plinska poduzeća, komunalna poduzeća i drugi sudionici na tržištu u ovom području. Kako bi bili sigurni da vaši zaposlenici nemaju problema s prelaskom na novi format rada, naš program upravljanja i računovodstva programera komunalnih usluga provodi obuku u stambenim i komunalnim programima.

Uvođenjem ovog sustava povećava se produktivnost rada bez većih troškova; obuka je uključena u cijenu. Vođenje i kontrola mogući su i na daljinu, jer je za pristup s bilo kojeg mjesta u svijetu dovoljna internetska veza. Nema geolokacije. Program za kontrolu uslužnog programa može se instalirati na bilo koje osobno računalo s instaliranim sustavom Windows, uključujući prijenosno računalo. Naš program kontrole poslovanja u području stanovanja i javnih usluga pohranjuje podatke o svim poslovima koje provodi svaki korisnik. Ovaj faktor promiče disciplinu i povećava odgovornost stručnjaka. Svaki od njih će imati svoje korisničko ime i lozinku. Pristup informacijama je konfiguriran prema odgovornostima pozicije, a na temelju toga se formira program prededukacije za kontroling tvrtke. Fokusirani smo na multifunkcionalnost. To znači da to nije samo program za računovodstvo stambenih i komunalnih usluga. Izračunava rashode i prihode računovodstva. Liste pretplatnika nisu ograničene brojem prijavljenih. Ovdje ih možete razvrstati u željene kategorije tako da napravite zasebne popise.

Dodaci se vrše automatski, bez unosa dodatnih podataka (ukoliko je tarifa fiksna i ne mijenja se iz mjeseca u mjesec), te nakon prikaza stanja brojila. Upisuju se prema podacima pretplatnika ili samih kontrolora, djelatnika računovodstva koji su prošli odgovarajuću obuku. Potvrde o plaćanju automatski se generiraju i ispisuju. Osim toga, možete prilagoditi izradu bilo kojeg drugog dokumenta koji se koristi u ovom području. To bi, na primjer, moglo biti izvješće za svako tromjesečje. Stambeno-komunalni program pod kontrolom tvrtke sažima sve podatke za određeno razdoblje i objedinjuje ih u jednom dokumentu. Vi odlučujete kako će dokument izgledati. Format i dizajn prilagođeni su potrebama svake pojedine produkcije.

Također možete promijeniti jezik. Čelnici komunalnih komunalnih poduzeća, u kojima je već instaliran naš program upravljanja poslovanjem, kažu da se prelazak na novi način rada odvija brzo i bez prekida, obuka je organizirana na odgovarajućoj razini. Iako je prvi poriv bio pretražiti na internetu nešto poput '1c pomoćnog programa za početnike', sada je jasno da se čak i ovaj sveobuhvatni program za upravljanje poslovanjem može koristiti bez dugotrajne obuke. Pomoćni program je višefunkcionalni pomoćni program. Možete besplatno pogledati poseban video na internetu i vidjeti sve njegove prednosti preuzimanjem besplatne demo verzije s web stranice USU. Imajte na umu da su neke opcije u demo verziji našeg proizvoda ograničene. Za savjete obratite se našim zaposlenicima. Kompetentni stručnjaci u svom području, rado će vas informirati o proizvodu i provesti obuku za djelatnike na terenu.

Postoji mnogo programa za komunalna poduzeća. Većina njih, međutim, ima značajan nedostatak - napravljeni su za vođenje financijskog računovodstva poslovnih aktivnosti. USU-Soft je, međutim, mnogo više od toga. Stvorili smo napredni sustav koji kontrolira računovodstvo, upravljanje i olakšava optimizaciju, automatizaciju, uspostavljanje učinkovitosti, kontrolu kvalitete, praćenje osoblja i tako dalje. Riječ je o uistinu naprednom sustavu koji omogućuje nadzor i kontrolu svih aktivnosti tvrtke. Odaberite nas, odaberite kvalitet!