Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračunavanje komunalnih usluga

Program za obračunavanje komunalnih usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračunavanje komunalnih usluga
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaki mjesec mnogi stanovnici svih gradova plaćaju komunalne usluge - grijanje, vodoopskrbu, plin, struju i druge, ovisno o skupu usluga koje se pružaju u mjestu stanovanja. I svaki mjesec se puno vremena i ljudskih resursa troši na izračun rezervacija i primanje uplata. Ali postoji prikladno i jednostavno rješenje - samo trebate preuzeti programe društveno korisnih usluga za automatske obračune. Postoji, naravno, besplatni program komunalnih usluga na temelju obračuna, a možete pokušati besplatno preuzeti program za naplatu komunalnih usluga, ali rizici dobivanja takvog besplatnog proizvoda, koji će samo dodatno zbuniti situaciju, vrlo su veliki. Kad je program za upravljanje izračunom pružanja društveno korisnih usluga besplatan za preuzimanje, primamljivo je, zar ne? Ali u ovom slučaju nitko ne odgovara za kvalitetu proizvoda. Također, njegovom instalacijom možete ozbiljno oštetiti svoj softver unošenjem virusa u svoje računalo. Programi prikupljanja društveno korisnih usluga koje nudi USU nisu besplatni, ali su definitivno zdravi i solidni, osmišljeni su i testirani u mnogim tvrtkama i imaju izvrsne pozitivne kritike.

Program za automatizaciju upravljanja vrlo je jednostavan za korištenje; praksa je pokazala svoju učinkovitost i brzu okretnost. Da ne spominjemo dodatni bonus u obliku pozitivnog imidža organizacije društvenih usluga i pogodnosti za stanovništvo. Sve nadoplate i uplate automatski se obračunavaju za svakog pretplatnika, podatke o kojima je moguće ručno unijeti u bazu podataka ili ih preuzeti uvozom iz drugih izvora. U programu za upravljanje akumulacijom komunalnih usluga potrebno je jednom preuzeti tarife za sve usluge koje se pružaju stanovništvu, a ostali obračuni akumulacije provodit će se gotovo trenutno s određenom pravilnošću i optimalnom točnošću. Program besplatnih komunalnih računa ne može se ni usporediti s programom prikupljanja društveno korisnih usluga koji su razvili visokokvalificirani programeri.

Ako uštedite malo vremena i preuzmete besplatni program prikupljanja društveno korisnih usluga, imat ćete dugotrajnu glavobolju. Uzmimo tako jednostavan dokument kao što je čin mirenja s potrošačem, koji nam omogućuje rješavanje svih kontroverznih i problematičnih pitanja. U slučaju da odaberete opciju besplatnog preuzimanja programa za akumulaciju komunalnih usluga, čin usklađivanja za svakog vlasnika mora obaviti računovođa u programu 1C. Nakon toga potrebno je zaprimljene iznose povezati s očitanjima vodomjera iz različitih baza podataka pojedinog opskrbljivača (uređaj za pročišćavanje vode i odvodnje, toplinska mreža, opskrba energijom i električnom energijom i drugi) te pokušati saznati u kojem razdoblju je došlo do odstupanja i za koji razlog - da li je došlo do podplaćivanja od strane kupca, ili je došlo do greške u procesu unosa stanja brojila od strane operatera, ili neki drugi razlog.

A program društveno korisnih usluga obračunskih izračuna pružit će priliku, pritiskom na gumb, za generiranje i preuzimanje izvješća o usklađivanju za bilo koje razdoblje za bilo kojeg stanovnika. Svi podaci nalaze se u programu obračuna društveno korisnih usluga i stoga vam neće biti teško razumjeti problem i jasno objasniti situaciju potrošaču. Nemojte se baviti besplatnim programom društveno korisnog rada na temelju obračuna; dobiti kvalitetu po razumnoj cijeni. To je ključ neometanog, savjesnog rada, poštovanja i povjerenja od strane kupaca i partnera.

Ponekad se voditelj organizacije može suočiti s problemom nepoznavanja svojih zaposlenika, njihove motivacije i produktivnosti na poslu. To može postati ozbiljniji problem kada se čelnik organizacije suoči s potrebom povećanja produktivnosti i učinkovitosti tvrtke. Pa što učiniti? Naravno, nema govora o organiziranju posebnih sastanaka sa zaposlenicima kako bi ih bolje upoznali. To će biti korisno samo za izgradnju odnosa temeljenog na povjerenju i pouzdanosti. Naravno, neće pomoći saznanje kako rade svoj posao. U tom slučaju isprobajte USU-Soft program za automatizaciju upravljanja računovodstvom i društveno korisnim organizacijama. Način na koji radi sigurno će zadovoljiti vaše potrebe. Dovoljno je samo pročitati posebno izvješće koje je generirao program prikupljanja društveno korisnih usluga i jasno ćete vidjeti tko radi jako dobro, a tko nije toliko koristan tvrtki i treba promijeniti svoj odnos prema poslu.

Dizajn programa pružanja usluga u zajednici sugerira brz proces učenja kako bi se ovladao sustavom pružanja komunalnih usluga i plaćanja. Ako i dalje trebate pomoć, možete se poslužiti majstorskim tečajem rada u programu Community Accumulations and Calculations, tijekom kojeg naši stručnjaci detaljno objašnjavaju kako koristiti sustav i razgovaraju o načinima da on radi s najvećim stupnjem učinkovitosti. . Kada imate poteškoća u radu s programom, slobodno zatražite tehničku podršku i savjet kako otkloniti greške i zlouporabu. Struktura sustava može se usporediti s paukovom mrežom. Svaki lanac u prekrasnoj mreži povezan je s prethodnim dijelom sustava. Svako pomicanje ili promjena u jednom odjeljku rezultira premještanjem i promjenom podataka u drugom. Time se sprječava netočan unos podataka i pogreške zaposlenika.