Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za izračun komunalnih plaćanja

Program za izračun komunalnih plaćanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za izračun komunalnih plaćanja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za računovodstvo i upravljanje plaćanjem komunalnih usluga jedinstven je i inovativan razvoj koji pruža računovodstvo raznih vrsta naknada i plaćanja. Računovodstveni i upravljački sustav obračuna plaćanja komunalnih usluga podržava funkciju plaćanja gotovinom ili bankovnim transferom. Ako ste sklopili ugovor s bankom, tada ćete dobiti elektronički izvod s podacima o svim pretplatnicima koji su platili za određeno razdoblje. Softver za izračun komunalnih plaćanja može te bankovne izvode unijeti u bazu podataka za daljnju obradu. Ako ste prije kupnje našeg programa za računovodstvo i upravljanje koristili program Excel, tada je izračun komunalnih plaćanja bio puno sporiji od korištenja programa za kontrolu kvalitete automatizacije USU. No, sve tablice izrađene pomoću Excel aplikacije možete uvesti u bazu našeg programa za kontrolu kvalitete automatizacije obračuna komunalnih naknada. Kliknite na gumb za preuzimanje obračuna komunalnih naknada i preuzmite naš univerzalni program za praćenje i analizu kvalitete osoblja.

Licencu možete platiti na bilo koji način koji vam odgovara: ne gotovinom ili u našem uredu. Kupnjom licencirane verzije računovodstveno-upravljačkog programa za izračun komunalnih naknada na dar dobivate dva sata tehničke podrške i obuke osoblja. Osim toga, instalacija na osobno računalo je besplatna. Ako vam je potreban program za automatizaciju obračuna plaćanja komunalnih usluga, možete besplatno preuzeti demo verziju našeg visokokvalitetnog naprednog programa. Uz njegovu pomoć moći ćete procijeniti gotovo sve šire funkcionalnosti ovog modernog alata, prikladnog za bilo koje javno poduzeće ili upravljačku organizaciju. Program za analizu učinkovitosti i optimizaciju obračuna komunalnih plaćanja sposoban je obraditi gotovo neograničen broj pretplatnika. Ljudski čimbenik u ovom je slučaju gotovo potpuno isključen, budući da se svi izračuni i rutinske radnje izvode u softveru u automatskom načinu rada.

Funkcija koja će sigurno obradovati korisnike naviknute na korištenje excel aplikacije je da se komunalne naknade programski obračunavaju brzo, automatski i kroz tablice. Ako preuzmete izračun komunalnih plaćanja, tada pomoću ovog programa za izračun komunalnih plaćanja možete brzo pratiti dugove pretplatnika za svaku kategoriju usluga zasebno. Možete voditi evidenciju opskrbe toplom i hladnom vodom, odvodnje, grijanja, telefonije, internetskih usluga, odvoza smeća, servisiranja i svih ostalih komunalnih usluga. Kada vam je potreban moderan program za izračun komunalnih plaćanja, bolje je besplatno preuzeti aplikaciju USU. Uz njegovu pomoć možete upravljati doprinosima na pojedinačni osobni račun, koji automatski generira sam sustav. Osim toga, softver pomno prati operatere - zaposlenike tvrtke. Svi vaši postupci evidentirani su u sustavu, a postoji i detaljan izvještaj o postupcima svakog zaposlenika. Danas gotovo svi sektori nacionalnog gospodarstva koriste automatizaciju. Ni javna gospodarstva ne bi trebala zanemariti ovaj trend. Pomoćni program za kontrolu izračuna i plaćanja pomaže vam podići poslovnu automatizaciju na potpuno novu razinu. Tako možete značajno smanjiti troškove održavanja ogromnog tima zaposlenika koji su morali ručno obavljati sve rutinske zadatke obračuna i plaćanja. Naš sustav preuzima sve te odgovornosti i izvršava ih u nekoliko sekundi i na najvišoj razini točnosti, baš kao Excel, ali puno bolje.

Jedan od najvažnijih kriterija uspjeha u suvremenoj tržišnoj utakmici je ne prepustiti kupce konkurentima. U ovom slučaju to više nije problem za voditelje službe za korisnike. Ako kupci odlaze, to je ozbiljnije; to može biti problem cijele organizacije. Stoga treba obratiti pozornost na to kako se odvija rad s klijentima. Možda dugo služite svim kupcima; čak i ako nema reda, kupac će možda morati dugo čekati. A kupac ne voli čekati!

Postoji nekoliko razloga zašto tjerate klijente da čekaju: vaša reakcija na zahtjev je preduga, vrijeme obrade dokumenata je sporo, isporuka usluga nikada nije na vrijeme, itd. U tom slučaju prvo morate procijeniti učinak zaposlenika. Svaki zaposlenik. I onda dobijete ocjenu učinkovitosti institucije. Ako procjena nije dobra i pokazuje mnoge nedostatke, potreban je automatizirani informacijski sustav. To je poslovni softver koji može obaviti sve duge, složene, rutinske poslove desetke puta brže od osobe. Primjerice, program za izračun komunalnih usluga popunjava potrebne dokumente u nekoliko sekundi i omogućuje njihov trenutni ispis. Automatizacija obrade podataka odmah uklanja pitanje 'zašto kupci odlaze'. Drugi važan kriterij je učinkovitost organizacije. To je kada imate puno kupaca i oni vas neće napustiti, ali je organizaciji teško raditi s velikom količinom informacija. Ako trebate više raditi, onda vam trebaju samo profesionalni programi. Program za izračun korisnosti USU-Soft prikladan je za bilo koju profesiju.