Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vremenskih razgraničenja

Program za obračun vremenskih razgraničenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vremenskih razgraničenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Koncesionari koji opslužuju stanovništvo i korporativni sektor sklapaju ugovore kako s potrošačima tako i s tvrtkama koje opskrbljuju resursima. Plaćanja od potrošača čine prihod tvrtke, a plaćanja za usluge i resurse trećih strana se obračunavaju. Za povećanje profitabilnosti, tvrtkama je potrebno učinkovito računovodstvo vremenskih razgraničenja, što će omogućiti organiziranje stroge kontrole nad utroškom sredstava i smanjenje troškova pokrivanja neobračunatih količina potrošnje i potraživanja. Ispravno održavanje zaliha i redovita kontrola očitanja mjernih instrumenata od strane zaposlenika tvrtke povećavaju lojalnost kupaca i omogućuju uspostavljanje otvorenih odnosa s njima. Vođenje evidencije o akumulacijama omogućuje izbjegavanje pogrešaka u mjesečnim izračunima i ispravno bilježenje svih mjera potrošnje resursa. Program za automatizaciju obračunskog računovodstva je aplikacija za obračunsko računovodstvo koju nudi tvrtka USU, specijalizirana za razvoj softvera za komunalna poduzeća.

Najznačajnija funkcija programa optimizacije automatizacije obračunskog računovodstva je automatizacija obračuna komunalnih troškova. Program automatizacije upravljanja obračunskim računovodstvom započinje formiranjem baze podataka o svim potrošačima na području povjerenom poduzeću, gdje se unose podaci za svakog opsluženog pretplatnika: ime, adresa i osobni račun, popis pruženih usluga, popis brojila , njihovim karakteristikama, broju stanovnika i drugim podacima. Centraliziran i neposredan pristup informacijama potrebnim u nagodbama skraćuje vrijeme korisničke službe, povećava točnost nagodbi i regulira odnose s dužnicima.

Svi akti interakcije s klijentima spremaju se u bazu podataka; na temelju tih podataka program obračunskog računovodstva naloga i kontrolnog nadzora obrađuje sljedeće uplate, obračunava iznos za plaćanje na temelju očitanja mjernih uređaja koje dostavljaju kontrolori i ostale mjesečne troškove - za održavanje doma, portafon, video nadzor, čišćenje ulaza i sl. Program za automatizaciju obračunskog računovodstva izračunava plaćanja prema razlici u primjenjivim stopama, uključujući preferirane stope. Prilikom obavljanja transakcija namire, program za automatizaciju obračunskog računovodstva lako identificira dugove stanara za određene usluge i potrošnju resursa. Program za upravljanje obračunskim računovodstvom procjenjuje iznos duga, njegovu zastaru i dodaje kaznu ukupnom obračunskom iznosu.

Upravljački program za vođenje evidencije grupa obračunskih akumulacija filtrira i sortira informacije o potrošačima prema zadatku koji je u tijeku, izdvajajući ne samo potraživanja, već i izvršeno plaćanje unaprijed te na taj način isključuje takvog kupca s liste čekanja za plaćanje. To vam omogućuje izbjegavanje nepreuzetih faktura prilikom generiranja potvrda o plaćanju, štedi papir, potrošni materijal za pisač i, što je najvažnije, vrijeme poštarine računa. Program za upravljanje i automatizaciju obračunskog računovodstva mogu koristiti različiti zaposlenici, uključujući kontrolore koji točno bilježe očitanja brojila na svom području. Pristup programu za optimizaciju obračunskog računovodstva je zaštićen - svakom korisniku je dodijeljena individualna lozinka i može raditi na razini koja mu je dodijeljena. Pune informacije dane su odgovornima za program kontrole kvalitete obračunskog računovodstva; podaci se redovito sigurnosno kopiraju.

USU-Soft program za kontrolu osoblja u računovodstvu također sadrži posebne alate za motivaciju osoblja, budući da učinkovitost vaših zaposlenika izravno utječe na učinkovitost i produktivnost vaše organizacije u cjelini. Zato možete koristiti posebne instrumente, primjerice, novčane poticaje za najbolje rezultate u produktivnosti. Kako možete znati tko je najbolji? To je jednostavno. Koristite izvješća koja računovodstveni program za praćenje osoblja generira redovito ili na zahtjev predstavnika uprave s potrebnim pravima pristupa. Kada trebate pratiti najbolju i najlošiju rang listu, možete koristiti ovu nedvojbeno korisnu značajku naprednog računovodstvenog programa za narudžbe i izvijestiti o učinkovitosti i djelotvornosti. Ne trebate se brinuti - ovaj proces nije kompliciran, barem za zaposlenika. Sve što treba učiniti je pritisnuti desnu tipku i pričekati nekoliko sekundi za rezultat!

Osim navedenog, program automatizacije upravljanja narudžbama i ocjenom kvalitete prati i sve financijske transakcije. Na taj način znate gdje vaš novac odlazi, gdje se troši i je li to učinkovito za razvoj tvrtke ili ne. Iznimno je potrebno paziti na ovaj sektor vašeg gospodarskog razvoja. Inače biste stalno trošili novac na nepotrebne i neučinkovite troškove. Dobra vijest je da je USU-Soft program automatizacije za optimizacijsku analizu i uspostavljanje učinkovitosti sposoban uvesti strogu kontrolu nad ovim važnim aspektom aktivnosti vaše organizacije. Ukoliko ste zainteresirani za kupnju proizvoda koje nudimo, kontaktirajte nas na bilo koji način koji vam odgovara.