Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program računovodstva kemijskog čišćenja

Program računovodstva kemijskog čišćenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program računovodstva kemijskog čišćenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za kemijsko čišćenje omogućuje vam automatizaciju svih internih procesa koje tvrtka za kemijsko čišćenje obavlja u svojoj djelatnosti, uključujući primanje narudžbi, izvršenje, obračun troškova i plaćanja, kontrolu potrošnje sredstava za čišćenje i deterdženata, procjenu kvalitete rada osoblja i još mnogo toga. Računovodstveni program kemijskog čišćenja dio je računovodstvenog programa USU-Soft korisničke službe, uključujući kemijsko čišćenje, gdje su radni procesi strukturirani na način da minimiziraju troškove vremena, a informacije su sistematizirane po produktivnim fazama procesa, počevši od njegove organizacije, uzimajući u obzir početne podatke o samoj kemijskoj čistionici i njenim resursima, a završavajući analizom svih vrsta aktivnosti, uključujući financijske i ekonomske. Računovodstveni program za kemijsko čišćenje instaliran je na digitalnim uređajima, jedini uvjet za njih je prisutnost operativnog sustava Windows, ostale kvalitete nisu važne - računovodstveni program ima visoke performanse. Njegovu instalaciju provode zaposlenici USU-Soft-a daljinskim pristupom putem internetske veze.

Automatizacija računovodstva za kemijsko čišćenje koju provodi računovodstveni program osigurava njegovo održavanje u trenutnom vremenskom načinu rada - zbog velike brzine razmjene informacija i trenutnog ponovnog izračunavanja pokazatelja kada se računovodstvenom programu doda nova vrijednost, koja uzima djelić sekunde, tako da sve promjene računovodstveni program bilježi gotovo trenutačno zajedno s bilježenjem nove vrijednosti. To čini računovodstveni program za kemijsko čišćenje jednostavnim za korištenje, jer možete odmah donijeti odluke o bilo kojoj hitnoj situaciji u procesu rada. Program je dostupan svim zaposlenicima unatoč korisničkom iskustvu, pa čak i u njegovom potpunom nedostatku, budući da ima jednostavno sučelje lako za navigaciju, koje omogućuje brzo razumijevanje algoritma radnji i načina distribucije informacija, posebice putem svi elektronički obrasci u računovodstvenom programu kemijske čistionice su unificirani, odnosno imaju jedinstveno načelo unosa operativnih očitanja i istu strukturu u njihovom postavljanju, tako da je lako zapamtiti niz radnji za bilježenje primarnih informacija i izvješća o izvršenih zadataka. Od osoblja se ne traži ništa više, budući da program samostalno obavlja sve ostale operacije - prikuplja raščlanjene podatke od različitih korisnika, sortira ih po procesima, objektima i subjektima, obrađuje i mijenja pokazatelje, dovodeći do konačnog rezultata koji odgovara trenutnom trenutku na vrijeme.

Knjigovodstveni program kemijske čistionice zanimaju informacije od korisnika različitih razina - po specijalizaciji i statusu - kako bi imali svestrane informacije za točan opis trenutnog stanja kemijske čistionice. Podjela korisnika u programu provodi se prema području djelovanja iu okviru njihovih kompetencija - zaduženja i vještina, za što svaki dobiva osobni login i lozinku za određivanje područja rada. Službeni podaci dostupni su točno u onoj mjeri u kojoj je potrebno za kvalitetno obavljanje i individualnu evidenciju rada postavljanja Vaših podataka zaprimljenih u procesu obavljanja poslova. Ovo odvajanje pomaže u očuvanju povjerljivosti službenih informacija i činjenice da je tim osobno odgovoran za pravodobnost svojih radnji i pouzdanost prenesenih informacija. Lako ga je pratiti kroz prijavu, koja označava podatke svakog korisnika od trenutka kada su uneseni u računovodstveni program kemijskog čišćenja, prateći sve izmjene, pa čak i brisanja.

Prilikom prijavljivanja stvari na kemijsko čišćenje, iste se pregledavaju radi utvrđivanja nedostataka i utvrđivanja stupnja istrošenosti, tako da kupac nakon primitka nema neopravdane pritužbe na izgled robe. Da biste to učinili, računovodstveni program za kemijsko čišćenje nudi fotografiranje proizvoda web kamerom i spremanje slike u programu, u nekim slučajevima stavljanje fotografije na račun kako bi se usredotočili na nedostatke. Račun također sadrži kompletan popis proizvoda predanih na kemijsko čišćenje, izračunat programom, prema cjeniku. Može biti opći ili pojedinačni - ovisi o uvjetima ugovora o pružanju usluga ili o djelatnosti naručitelja. Budući da je dosta visok, potiče se dodjeljivanjem osobnog cjenika priloženog osobnom dosjeu klijenta u jedinstvenoj bazi podataka druge ugovorne strane.

Računovodstveni program za kemijsko čišćenje automatski razlikuje uvjete obračuna troškova. Osim toga, račun sadrži konačni trošak narudžbe i kratak popis pravila koje je tvrtka za kemijsko čišćenje uspostavila kako bi ograničila svoju odgovornost za obradu stvari. Program generira račun i izračunava ga automatski, dok operater unosi podatke o narudžbi, odabirući njezine uvjete u padajućem izborniku svakog polja koje treba ispuniti i klasifikator proizvoda ugrađen u jedno od njih, naznačujući cijenu narudžbe. operacija. Ovakav način dodavanja podataka ubrzava proceduru unosa. Ako tvrtka ima nekoliko odjela za prijem proizvoda, njihove aktivnosti su uključene u računovodstvo, tvoreći zajednički informacijski prostor.

Skladišno računovodstvo predstavljeno u programu promptno vas obavještava o stanju zaliha i obavještava o završetku bilo koje pozicije te sastavlja narudžbenicu za dobavljača. Automatski generirana prijava sadrži ne samo nazive artikala, već i njihovu količinu, koju izračunava program, uzimajući u obzir prosječnu stopu potrošnje svakog proizvoda. Knjigovodstvo proizvoda koje kemijska čistionica koristi u procesu ispunjavanja narudžbi organizirano je u retku nomenklature, gdje je prikazan cjelokupni asortiman i svakoj poziciji je dodijeljen broj. Osim broja, proizvodi imaju osobne poslovne karakteristike kao što su artikl i crtični kod, što vam pomaže da brzo pronađete ono što vam je potrebno među mnogim istim proizvodima. Program automatski kompilira cijeli dokumentacijski tijek poduzeća, uzimajući u obzir rokove definirane za svaki dokument koji zadovoljava sve zahtjeve i format. Automatski generirani dokumenti uključuju financijska izvješća, fakture, standardne ugovore o uslugama, rute vozača i specifikacije.