Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za tvrtku za čišćenje

Crm za tvrtku za čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za tvrtku za čišćenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

21. stoljeće pruža prilike bez presedana za vlasnike tvrtki, od kojih velika većina posjeduje mala poduzeća. Živimo u eri u kojoj tvrtke mogu dominirati tržištem nekoliko godina, ostavljajući konkurente daleko iza sebe. Tvrtke za čišćenje postaju popularne. Posao čišćenja koji je došao sa Zapada prepun je žestoke konkurencije, gdje jedan pogrešan potez može u trenu pokopati malu tvrtku. Liderstvo ne dolazi u obzir kada se traže svakakvi načini preživljavanja. Što ako vam kažemo da u bliskoj budućnosti ne samo da ćete moći riješiti sve svoje probleme, već i dobiti neograničene prilike za rast? Izgleda kao bajka. Ali kao dokaz, vašoj pozornosti predstavljamo jedinstveni CRM program za kontrolu tvrtki za čišćenje, koji je razvijen na temelju praktičnog iskustva tisuća tvrtki. Većina naših kupaca su među vodećima na tržištu. To dokazuju pozitivni komentari poznatih tvrtki koje su nam se obratile. CRM program tvrtke za čišćenje sposoban je ispuniti gotovo svaku želju u vođenju posla, a vaše će mogućnosti biti ograničene samo vašim ambicijama.

CRM program male tvrtke za čišćenje prvenstveno će se baviti strukturiranjem svojih jedinica. Svaki element koji je pod okriljem organizacije bit će smješten na policama. Maksimalna radna udobnost je zajamčena. Što se tiče samog CRM softvera, njegova glavna funkcija je upravo pružanje alata i automatizacija izračuna. Većina zaposlenika sretna je što su im zadaci delegirani na računalo, što znači da imaju više prostora za obavljanje važnijih stvari. CRM program tvrtke za čišćenje nije ograničen opsegom. Jednako je učinkovit za malu tvrtku ili veliku tvrtku. Rast malih poduzeća bit će eksponencijalan. Ipak, CRM sustav tvrtke za čišćenje nevjerojatno je jednostavan, što će iznenaditi većinu korisnika. Golim okom može se činiti da postoji neka pogreška, a CRM softver ne može izgledati tako jednostavno. Ali ovo je istina. Velik broj modula aplikacije skriven je iza zastora, a svaki algoritam radit će kontinuirano kako bi osigurao razvoj malih poduzeća svake sekunde. Treba napomenuti da su stručnjaci kreirali intuitivni sustav kontrole čišćenja CRM-a, gdje će korisnik znati raditi čak i kada prvi put počne koristiti CRM softver.

Tvrtka za čišćenje se vodi u modularnom prozoru. Zaposlenici tvrtke dobivaju pojedinačne račune u CRM programu pod kontrolom. Parametri i prava računa ovise isključivo o poziciji korisnika, što pouzdano štiti od curenja informacija i daje menadžmentu mogućnost fleksibilnosti. Upravljanje tvrtkama za čišćenje svakodnevno pomaže malim, srednjim i velikim tvrtkama da rastu. Glavni problem sa CRM sustavima za čišćenje kao što je naš je taj što nude ograničene mogućnosti u pogledu upravljanja svakim odjeljkom. Naš CRM softver naziva se univerzalnim jer će svako krilo male organizacije dobiti najnaprednije tehnologije upravljanja. Čak i ako se financijska kriza dogodi neočekivano, CRM program za upravljanje poslovanjem čišćenja pomaže vam da iskoristite ovu situaciju. Pravi alat danas je jednako važan kao i prava strategija. Popnite se više uz CRM softver! Svakom zaposleniku je dodijeljen račun s individualnim opcijama ovisno o statusu. Informacije su ograničene vašim ovlaštenjima, a operateri i nadzornici imaju zasebne postavke.

Za sve kupce i dobavljače osigurano je osoblje u modulu druge ugovorne strane, s izuzetkom kupaca s kojima su transakcije obavljene bez procesa sastavljanja ugovora. Pojedinačne grupe prikazuju se odabirom tipa prikaza filtera. Svi ugovori se registriraju posebnim modulom. Ako se poslovanje s kupcem odvija bez ugovora, plaćanje će se izvršiti posebno. Prilikom sklapanja ugovora možete odabrati vrstu usluge iz cjenika, a sam cjenik nije ograničen brojem varijabli. CRM sustav čišćenja prije svega organizira jedinstvenu bazu podataka o kupcima, gdje se odvija potpuna sistematizacija. Svaki kupac ima dva bloka. Planirani rad i izvršeni zadaci. Planirani radni zadaci također se kopiraju u modul plana rada, gdje su navedeni kao dnevni zadaci. Naši programeri mogu automatizirati proces pisanja ugovora u Microsoft Word formatu. CRM programe čistionica izrađujemo individualno za naše klijente, a svi izvještaji imaju logo i podatke male, srednje i velike tvrtke za čišćenje.

Najvažniji modul je prozor za registraciju naloga. Kada broj naloga postane prevelik, željeni blok se može pronaći pomoću filtera ili pretraživanja. Filter se čuva do datuma isporuke ili preuzimanja, jedinstvenog matičnog broja ili imena djelatnika koji je prihvatio narudžbu. Ako kriteriji filtra nisu navedeni, bit će prikazani svi. Softver se može optimizirati. Ipak, preporučamo da se obratite našim programerima koji će izraditi individualni CRM prema vašim jedinstvenim karakteristikama. Svaki proizvod prati brojnik, nedostaci proizvoda, stope doprinosa i nedostaci. Broj proizvoda može biti beskonačan, a ukupna količina će se automatski izračunati. Kartica Plaćanje prikazuje plaćanja unaprijed za proizvode. Vidljivo je i dugovanje po svakoj narudžbi.

Možete ispisati račun s crtičnim kodom, ali čitač crtičnog koda nije potreban za optimalnu izvedbu. Ispis dva računa i uvjeti usluge tvrtke za čišćenje mogu se dodati kupčevom računu. Također je moguće podijeliti naloge zaposlenicima za pojedinačne plaće. CRM program tvrtke za čišćenje bilježi točnost izvršenja naloga unutar jedne sekunde. Povijest performansi pohranjuje se u zasebnom modulu. Narudžbe prema vrsti posla razvrstane su u kategorije. Statusno polje kontrolira fazu izvršenja. Ovdje je datum prihvaćanja i procijenjeni datum isporuke i plaćanja. Kupac se odabire iz modula protustranaka ako se sastavlja ugovor. CRM program tvrtke za čišćenje pomaže vam da napravite veliki korak u tren oka!