Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kemijsko čišćenje

Program za kemijsko čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kemijsko čišćenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kemijskog čišćenja, zahvaljujući razvoju interneta, danas nije problem. Specijalizirani programi mogu se pronaći na web stranicama mnogih softverskih tvrtki. Ponuđene opcije razlikuju se po broju funkcija, radnim mjestima, mogućnostima daljnjeg razvoja i, naravno, cijeni. Mala tvrtka za kemijsko čišćenje s ograničenim proizvodnim kapacitetom, neznatnim rasponom usluga i, kao rezultat toga, malim krugom kupaca često može uspješno pronaći, preuzeti i koristiti besplatne programe. Naravno, funkcionalnost će biti u minimalnoj konfiguraciji i dizajnirana je za najviše 2-3 radna mjesta, ali to može biti dovoljno. Izboru programa kemijskog čišćenja treba pristupiti sa svom odgovornošću i oprezom. Sveobuhvatan i višenamjenski računovodstveni program za kemijsko čišćenje može izgledati vrlo atraktivan zbog svojih mogućnosti, ali može biti potpuno nepotreban u maloj obiteljskoj tvrtki. A zbog svoje cijene često se može pokazati kao neisplativa investicija, budući da većina njegovih mogućnosti jednostavno ostane neiskorištena. Ali u velikoj mreži tvrtki za kemijsko čišćenje raspoređenih u jednom ili više gradova, idealan izbor bi bio sofisticirani moderni program koji integrira mnoge točke koje su udaljene jedna od druge u jedinstven informacijski prostor.

Najbolja opcija za tvrtke za kemijsko čišćenje je program koji je razvio USU-Soft program za kemijsko čišćenje, usmjeren na automatizaciju procesa upravljanja i računovodstva u domaćim uslužnim poduzećima (poduzeća za kemijsko čišćenje, praonice itd.). Softver koji je izradio USU-Soft odlikuje se dobro promišljenom organizacijom, sučeljem koje je lako naučiti, prisutnošću predložaka za potrebne računovodstvene dokumente, a također zadovoljava moderne IT standarde. Program uzima u obzir brojne zakonske zahtjeve u organizaciji proizvodnog procesa u poduzećima za kemijsko čišćenje, zgrade i objekte, konfiguraciju instalacija, sustave grijanja i ventilacije, sanitarne uvjete, sigurnost radnika, uključujući kemijsku zaštitu itd. Program kemijskog čišćenja jednostavno ne dopušta radnje koje su u suprotnosti s navedenim zahtjevima. Standardne vrijednosti prisutnosti štetnih tvari u zraku, vlažnosti, temperature itd. nadziru tehnički uređaji integrirani u softver (senzori, kamere itd.). Na taj način, ako postoji njihov višak, što predstavlja prijetnju zdravlju i sigurnosti radnika, prostorija i oprema za pranje, čišćenje i sušenje mogu se automatski isključiti iz napona. je prisilno isključen.

Integrirani CRM program kemijske čistionice osigurava učinkovito upravljanje odnosima s kupcima kemijske čistionice. Baza podataka pohranjuje kontakte, potpuni popis svih poziva (stalni i jedinstveni kupci), kao i rezultate povratnih informacija (žalbe, pritužbe, zahvale). Program kontrolira radno vrijeme, slanje automatske SMS poruke kupcu ako je narudžba spremna, kašnjenja u obradi iz objektivnih razloga, pojavu novih usluga, popuste. Računovodstvo pruža menadžmentu pouzdane informacije o planiranim dnevnim obračunima s dobavljačima i primicima uplata od potrošača, kretanju novca na računima i blagajnama, tekućim potraživanjima, kao i troškovima usluga. Program kemijskog čišćenja koji je razvio USU-Soft provodi se na visokoj profesionalnoj razini i zadovoljava suvremene standarde. Program za upravljačko računovodstvo omogućuje automatizaciju poslovnih procesa i računovodstvenog rada u poduzeću. Program se konfigurira na individualnoj osnovi, uzimajući u obzir specifičnosti djelatnosti tvrtke, kao i sve zakonske zahtjeve za organizaciju proizvodnih aktivnosti kemijskog čišćenja. Značajke programa USU-Soft omogućuju vam kombiniranje bilo kojeg broja udaljenih podružnica i odjela u jedan informacijski prostor.

Oprema za upravljanje industrijskim postrojenjima (senzori i kamere) integrirana je u program kemijskog čišćenja čime se osigurava sigurnost rada. Modul skladišnog knjigovodstva omogućuje potpunu ulaznu kontrolu kvalitete deterdženata, kemikalija i potrošnog materijala koji se koriste u procesu čišćenja. Ubuduće se kvaliteta kemikalija dodatno provjerava u svakoj fazi proizvodnog procesa. Integrirana skladišna oprema (bar kod skeneri, terminali za prikupljanje podataka i elektroničke vage) omogućuju brzu obradu popratnih dokumenata, brzi prijem robe, učinkovito korištenje prostora i praćenje fizičkih uvjeta skladištenja. Voditelji kemijske čistionice mogu u bilo kojem trenutku preuzeti izvješće o zalihama prema vrsti. Baza podataka o kupcima omogućuje pohranjivanje ažurnih podataka za kontakt i potpunu povijest poziva za svakog kupca, s naznakom datuma, vrste i vrijednosti narudžbe. Integrirani CMR program kemijskog čišćenja omogućuje vam aktivnu razmjenu informacija s kupcima slanjem SMS poruka o spremnosti narudžbi, dostupnosti popusta i bonusa te o pojavi novih usluga.

Mogućnosti softvera proširuju se na automatsko ispunjavanje i ispis potvrda, obrazaca, faktura, faktura i sl., kako bi se uštedjelo vrijeme korisnika i poboljšala ukupna razina usluge. Računovodstveni alati pružaju upravi tvrtke pouzdane informacije o tekućim hitnim nagodbama s dobavljačima proizvoda i usluga, planiranim novčanim tokovima, dinamici prihoda i rashoda te potraživanjima. Ugrađeni planer pomaže konfigurirati parametre izvješća i raspored sigurnosnog kopiranja. Modul za primanje povratnih informacija od potrošača s ocjenom kvalitete usluga integriran je u softver.