Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo radova čišćenja

Računovodstvo radova čišćenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo radova čišćenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobro obavljeni poslovi čišćenja učinkovit su preduvjet za uspjeh poduzeća koje zarađuje u industriji čišćenja. Kompetentno provedeno računovodstvo za poslove čišćenja bit će preduvjet za postizanje značajnog uspjeha. Možete privući više kupaca i prebaciti ih u redovni status u aplikaciji. Organizacija čišćenja, koja se provodi uz pomoć aplikacije USU-Soft, bit će učinkovit preduvjet za podizanje razine poduzeća na nove visine. Obavite svoje poslove čišćenja s naprednim računalnim proizvodom. U stanju ste ispravno provoditi akcije strateškog i taktičkog planiranja i izbjeći smiješne pogreške. Osim toga, nakon uvođenja softvera u uredsko poslovanje, bit će dostupno radikalno smanjenje broja zaposlenika koji svoju profesionalnu djelatnost obavljaju unutar Vaše tvrtke. To ima pozitivan učinak na financijsku komponentu aktivnosti tvrtke i nećete morati brinuti o nedostatku budžeta. Računovodstveni sustav za poslove čišćenja preuzima ogroman broj teških zadataka, težak teret na plećima zaposlenika.

Pravilno organizirajte posao čišćenja. Nakon puštanja u rad softvera, imate pristup raznim načinima plaćanja. Moguće je kreditirati proračun projekta sredstvima dobivenim prijenosom na terminalu za plaćanje. Osim toga, imate pristup plaćanjima putem bankovnih transfera ili platnih kartica. Naravno, i redovne gotovinske isplate bit će vam dostupne i evidentirane bez ikakvih problema. Ako se obavljaju radovi na čišćenju, radovi moraju biti pod odgovarajućim nadzorom. Računovodstveni sustav USU-Soft vašoj organizaciji pruža dobro razvijen računovodstveni program koji svakom profesionalcu u vašem osoblju pruža vlastitu individualnu automatiziranu lokaciju. Ovo štedi vrijeme timu od ručne obrade dolaznih i odlaznih tokova informacija, što znači da možete osloboditi značajnu količinu resursa i koristiti ih za unapređenje poduzeća. U upravljanju društvom postoje posebna prava. Upravljački tim tvrtke ima neograničen pristup informacijama i može jednostavno izvršavati svoje izravne upravljačke odgovornosti.

Osim toga, normalno osoblje vaše tvrtke bit će ograničeno svojim izravnim odgovornostima i neće moći vidjeti povjerljive informacije sadržane u računovodstvenim izvještajnim materijalima. Ako su poslovi pravilno organizirani, poslovi čišćenja bit će pravilno kontrolirani. To postaje moguće nakon puštanja računovodstvenog sustava u puni rad. Aplikacija USU-Soft izgrađena je na modularnoj arhitekturi, što jamči nesmetan rad. Upravitelj se lako može naviknuti na princip našeg naprednog softvera. Imate pristup velikom broju funkcija za prepoznavanje povezane opreme. Pomoću aplikacije možete ispisati sve slikovne dokumente, prilagođavajući ih po potrebi. Ne samo da možete ispisati dokumentaciju, već je i prilagoditi pomoću ugrađenih alata. Ne samo da možete prepoznati funkciju ispisa, već i sinkronizirati s CCTV kamerama. Dovoljno je spojiti uređaj na Vaše osobno računalo, a naš računovodstveni sustav samostalno prepoznaje priključenu opremu i počinje raditi s njom.

Izvršite potpunu podjelu rada pomoću našeg softvera za čišćenje. Moći ćete izgraditi okosnicu stalnih kupaca koji redovito kupuju vaše usluge ili srodne proizvode. Najvažnije i najkreativnije poslove prepustite zaposlenicima, a rutinu prepustite našem naprednom računovodstvenom sustavu. Aplikacija USU-Soft puno je bolja od osobe za rješavanje računskih i računovodstvenih zadataka. Uz pomoć računalne preciznosti i mehaniziranih metoda obrade tokova informacija, postići ćete nevjerojatnu razinu točnosti i nećete pogriješiti. Softver je opremljen dobro razvijenom tražilicom. Uz njegovu pomoć možete brzo i učinkovito izvršiti radnje za pronalaženje potrebnih podataka. Također, u kontekstualno polje možete unijeti potrebne podatke, a ostale radnje za pronalaženje umjetne inteligencije moći ćete samostalno izvesti. Nove klijente možete dodati u memoriju aplikacije vrlo jednostavno i brzo, jer nudimo specijalizirane funkcije. Stoga proces ne traje dugo.

Naši programeri integrirali su bogat skup elemenata za vizualizaciju podataka u aplikaciju za čišćenje. Sve statistike prikupljene umjetnom inteligencijom bit će prikazane na vizualni način. Upravitelj se može brzo i jednostavno upoznati s pruženim informacijama i izvući zaključke koji mu pomažu u donošenju ispravnih upravljačkih odluka. Uz svoje račune moguće je priložiti skeniranu kopiju generirane dokumentacije. Ovo je vrlo zgodno za menadžere, jer su svi potrebni informativni materijali na jednom mjestu. Ako se bavite kemijskim čišćenjem, ne možete bez naše napredne aplikacije. Softver vam omogućuje učinkovito praćenje timskog rada i izvođenje zaključaka o produktivnosti zaposlenika. Dobivate pravodobne informacije o tome kako svaki pojedini rukovoditelj ili drugi stručnjak obavlja izravne službene dužnosti koje su mu dodijeljene.

Podaci o učinku osoblja su arhivirani i lako im se može pristupiti u bilo kojem trenutku. Dovoljno je prijaviti se u računovodstveni program za rad s čišćenjem koristeći račun upravitelja ili druge ovlaštene osobe, a ostale radnje su jednostavne i razumljive. Naš softver za organizaciju rada općeg čišćenja nove generacije prikladan je za svaku organizaciju koja se bavi pružanjem usluga čišćenja. Softver je pouzdano zaštićen od neovlaštenog ulaska, a prilikom ulaska u računovodstveni sustav svaki korisnik aktivira svoje individualno korisničko ime i lozinku. Bez unosa pristupnih kodova nitko ne može pristupiti informacijama pohranjenim u memoriji vašeg računala. Prilikom prve autorizacije, korisnik može birati između široke palete stilova dizajna i obilja prilagodbi radnog prostora. Možete birati između više od 50 različitih dizajna, što vam omogućuje da prilagodite svoj radni prostor kako god želite. Dokumente u računovodstvenom programu možete obraditi u jedinstvenom korporativnom stilu. To vam pomaže izgraditi lojalnost među vlastitim zaposlenicima i kupcima. Klijent koji drži memorandum ili dokument u istom korporativnom stilu prožet je poštovanjem prema tako ozbiljnom pothvatu.

Ispravna implementacija automatizacije moguća je zahvaljujući korištenju sustava USU-Soft. U našem računovodstvenom programu izbornik se nalazi s lijeve strane, a naredbe koje su u njemu dostupne oblikovane su u razumljivom stilu. Sve važne informacije podijeljene su u sistemske mape, što znači da ne morate dugo tražiti potrebne informacije. Korisnik računovodstvenog programa organizacije čišćenja može snimiti određenu audio poruku i odabrati ciljanu publiku. Možete obavijestiti veliki broj korisnika bez ikakvih problema i bez privlačenja dodatnih radnih resursa. Računovodstvena aplikacija radi samostalno, a njeni korisnici i ostali suradnici uvijek su upoznati s aktualnostima i promocijama koje se odvijaju u njihovoj tvrtki. Sustav USU-Soft dizajniran je modularno, što povećava jednostavnost korištenja softvera. Odjeljak imenika je specijalizirani modul odgovoran za konfiguriranje potrebnih postavki. Zahvaljujući odjeljku, možete dodati potrebne informacije u bazu podataka aplikacije i djelovati brzo.

Pomoću našeg sustava možete voditi evidenciju zaliha. Ne morate kupovati dodatni softver, što znači da štedite značajnu količinu financijskih sredstava. Grupirali smo timove prema vrsti u računovodstvenoj aplikaciji tako da ih je lako pronaći i da ne moraju trošiti puno vremena na proces. Za obračun vremena provedenog u računovodstvenom programu nudimo specijaliziranu štopericu. Bilježi vrijeme provedeno u obavljanju određenih aktivnosti i te podatke prikazuje na monitoru. Sustav USU-Soft omogućuje brzu promjenu algoritama izračuna izvedenih jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem strukturnih elemenata i njihovom zamjenom. To pomaže da se brzo dovrši rad na aplikaciji i djeluje racionalno. Podatke možete prikazati na više razina, što štedi prostor na zaslonu. Tvrtka štedi proračunska sredstva, a ona se mogu preraspodijeliti za daljnji razvoj djelatnosti tvrtke. Kompletne poslove kemijskog čišćenja pomoću našeg naprednog sustava. Aplikacija se savršeno nosi sa zadacima i obavlja potrebne radnje mnogo učinkovitije od osobe.

Naši stručnjaci izrađuju softver od nule ili mogu preraditi postojeći proizvod. Našoj aplikaciji za čišćenje možete dodati bilo koju funkciju koju želite. Da biste to učinili, jednostavno izradite tehnički zadatak i kontaktirajte naše stručnjake. Ako ne možete samostalno realizirati izradu tehničkog rada, mi ćemo to učiniti umjesto vas. Dovoljno je opisati funkcionalnost aplikacije, a naši će stručnjaci savršeno obaviti glavni posao.