Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Aplikacija za tvrtku za čišćenje

Aplikacija za tvrtku za čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Aplikacija za tvrtku za čišćenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Primjena tvrtke za čišćenje omogućuje automatizaciju različitih vrsta poslova, oslobađajući zaposlenike njihovog izvršavanja i time smanjujući troškove osoblja. Rad u aplikaciji tvrtke za čišćenje, koja je jedna od mnogih varijanti programa za automatizaciju USU-Soft, ne uzrokuje poteškoće zaposlenicima, dajući svakom pojedinačnom korisničkom imenu i zaporci za dijeljenje pristupa servisnim informacijama. Kako bi zaštitila privatnost, aplikacija tvrtke za čišćenje koristi sustav koda. Obaveze korisnika su trenutni unos podataka, bilježenje obavljenih operacija, a na temelju tih informacija aplikacija tvrtke za čišćenje daje detaljan opis trenutnih procesa rada. Stoga je ovdje važna učinkovitost i točnost informacija. Rad na prijavi tvrtke za čišćenje podrazumijeva ispunjavanje posebnih obrazaca za prijavu novih sudionika u aplikaciju, bilo da se radi o kupcu ili dobavljaču asortimana proizvoda i materijala koji se koriste u uslugama čišćenja ili o novoj narudžbi usluge. Posebnost ovakvih obrazaca je u načinu unosa informacija u polja te u formiranju poveznica između unesenih vrijednosti i onih koje su već u aplikaciji, zahvaljujući čemu se uspostavlja ravnoteža između pokazatelja uspješnosti, a to je pokazatelj točnost unesenih podataka.

Kada lažni podaci uđu u aplikaciju tvrtke za čišćenje, ravnoteža se poništava i to je signal za provjeru primljenih podataka. Nije teško pronaći izvor dezinformacija, jer aplikacija tvrtke za čišćenje promišljeno označava unesene podatke uz korisničko ime; markup se čuva kada se povijest vrijednosti nastavi - naknadni ispravci ili brisanje. Ali stvaranje veza sekundarna je manifestacija osobitosti ovih oblika; primarna kvaliteta je način dodavanja informacija u aplikaciju. Metoda se sastoji u unosu podataka u aplikaciju tvrtke za čišćenje ne putem tipkovnice, što je dopušteno samo u slučaju primarnih informacija, već odabirom željenog odgovora iz izbornika koji izlazi iz ugrađenih polja. Ova vam metoda omogućuje pojednostavljenje postupka unosa podataka, čime se ispunjava jedna od glavnih zadaća aplikacije tvrtke za čišćenje - ušteda radnog vremena, a ujedno se formiraju gore spomenute korisne veze.

Detaljnije, rad u aplikaciji tvrtke za čišćenje može se ocijeniti prilikom ispunjavanja prozora za narudžbe, kada se primi sljedeći zahtjev za uslugu. Prilikom otvaranja obrasca automatski se prikazuje sljedeći broj naloga i trenutni datum, zatim operater mora označiti klijenta odabirom iz jedinstvene baze protustranaka koristeći odgovarajuću poveznicu na ćeliju, nakon čega slijedi automatski povratak u prozor naloga . Nakon identifikacije kupca, aplikacija tvrtke za čišćenje samostalno popunjava ćelije podacima o kupcu, dodajući podatke, kontakte i povijest prethodnih narudžbi, osim ako kupac to ne traži prvi put. Operater lako odabire među predloženim opcijama koje su već bile, ako su prisutne ovim redoslijedom. Inače, aplikacija tvrtke za čišćenje nudi klasifikator poslova u odgovarajućem polju iz kojeg je potrebno odabrati one koji čine sadržaj aplikacije. Istodobno, ispred svakog rada, njegova cijena je naznačena prema cjeniku. Tako će se pri ispisu na potvrdi izdati detaljan popis svih radova i vrijednost svakog pojedinog; u nastavku je konačna cijena prijave, kao i djelomično plaćeni iznos uplate i ostatak za potpuni obračun.

Općenito, uvjeti plaćanja utvrđuju se međusobnim dogovorom stranaka i automatski ih uzima u obzir aplikacija tvrtke za čišćenje u trenutku narudžbe, kao i cjenik u kalkulaciji, koja može biti i osobna. Ovi dokumenti - cjenici i ugovori - priloženi su profilima kupaca koji predstavljaju jedinstvenu bazu podataka ugovornih strana. Stoga je kod prihvaćanja narudžbe prva stvar naznaka kupca. Nakon unosa svih podataka o nadolazećim poslovima, aplikacija tvrtke za čišćenje automatski generira sve dokumente za narudžbe, uključujući specifikacije i račune za prijem sredstava za čišćenje i deterdžente, knjigovodstvene dokumente i račun s detaljnim opisom posla., na kojem će biti navedena i pravila za njegovu izvedbu te prijem i prijenos, tako da naručitelj prethodno pročita ispis i ne reklamira izvođenje radova od strane tvrtke za čišćenje.

Aplikacija tvrtke za čišćenje automatski generira sve tekuće dokumente kojima posluje u obavljanju svoje djelatnosti, uključujući sve vrste izvješća i računovodstva, sve vrste računa, otpremnice, ugovore o uslugama, te zahtjeve dobavljačima za novu kupnju, račune za plaćanje, kao i kao navedene specifikacije. Jedinstvena baza izvođača sadrži potpune informacije o svakom pojedincu, pravnom subjektu, uključujući detalje, kontakte i povijest narudžbi, telefonske pozive, pisma i prethodnu korespondenciju. Aplikacija omogućuje jednostavno utvrđivanje duga klijenta na tekući datum, ako postoji, te izradu popisa dužnika, kontrolu plaćanja, kao i raspodjelu plaćanja po računima. Aplikacija vas promptno obavještava o stanju gotovine na bilo kojoj blagajni i bankovnim računima, prikazuje ukupan promet na svakom mjestu i grupira uplate prema načinu plaćanja. Aplikacija promptno obavještava o zalihama na skladištu i pod izvještajem te daje prognozu za razdoblje kada će trenutna sredstva biti dovoljna za nesmetan rad. Skladišno računovodstvo organizirano u tekućem vremenu automatski oduzima od stanja proizvode koji su prebačeni u rad temeljem specifikacije narudžbe i računa.

Zahvaljujući organiziranom statističkom računovodstvu, tvrtka za čišćenje planira svoje aktivnosti na temelju prikupljenih podataka, čime se povećava učinkovitost planiranja. Aplikacija poziva korisnike na izradu planova, što je zgodno za praćenje njihovih aktivnosti, procjenu trenutnog opterećenja, kao i dodavanje novih zadataka. Na temelju tih planova ocjenjuje se učinkovitost svakog zaposlenika - prema razlici između stvarno obavljenog i planiranog posla u razdoblju na koje se izvješće odnosi. Aplikacija samostalno izrađuje dnevne planove zaposlenika na temelju već provedenih planova te putem praćenja korisnika identificira one koji su obvezni kontaktirati. Ukoliko zaposlenik ne ispuni stavku plana, aplikacija ga redovito podsjeća na neuspjeh zadatka sve dok se rezultat ne pojavi u dnevniku rada. Planer zadataka ugrađen u aplikaciju pokreće izvršavanje zadataka koji bi trebali biti zakazani, uključujući redovite sigurnosne kopije.

Uprava nadzire korisničke podatke provjerom usklađenosti zapisa s trenutnim procesima, koristeći funkciju revizije za pojednostavljenje postupka. Ubrzavanje postupka s funkcijom revizije je u tome što ističe informacije koje su dodane aplikaciji ili revidirane od posljednje revizije. Na temelju podataka u radnoj knjižici obračunava se svaka plaća po komadu, poslovi koji u njoj nisu označeni ne podliježu plaćanju. Time se povećava aktivnost zaposlenika. Aplikacija tvrtke za čišćenje lako je kompatibilna sa suvremenom opremom, što povećava funkcionalnost obje strane i kvalitetu izvedenih operacija.