Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za kemijsko čišćenje

Crm za kemijsko čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za kemijsko čišćenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovni uspjeh svake tvrtke iz uslužnog sektora izravno ovisi o kvaliteti i temeljitosti rada s kupcima, a kemijska čistionica nije iznimka. Stoga je izvođenje CRM procesa u kemijskoj čistionici od posebne važnosti. Razvijanje odnosa s kupcima dugotrajan je zadatak, čija učinkovitost osigurava visoku profitabilnost tvrtke. Osnova za učinkovit razvoj odnosa s korisnikom i aktivno promicanje usluga na tržištu je sistematizacija i obrada podataka. Što se ovaj proces brže i točnije provede, to će održavanje baze podataka o klijentima biti učinkovitije. Zadaće CRM sustava uključuju mnogo različitih aspekata: registraciju kontakata s kupcima, dobro uspostavljen informacijski sustav, razvoj jedinstvenih ponuda i posebnih programa, posebnih popusta itd. Kako bi svako od ovih područja radilo maksimalno učinkovito, potrebno je koristiti suvremene tehnologije automatizacije poslovanja.

Sustav USU-Soft svojim korisnicima nudi širok raspon mogućnosti za CRM procese, čija će implementacija biti organizirana na najprikladniji način u tvrtki. Naši programeri su predvidjeli činjenicu da se rad u različitim tvrtkama za kemijsko čišćenje odvija na različite načine, stoga naš softver ima fleksibilne postavke računala. Konfiguracije CRM programa predstavljene su u različitim verzijama kako bi zadovoljile specifičnosti i zahtjeve svake tvrtke za kemijsko čišćenje. To čini rad u CRM sustavu kemijske čistionice što jednostavnijim i učinkovitijim, tako da je usluga kupcima uvijek brza i kvalitetna. Glavna prednost USU-Soft sustava je multifunkcionalnost CRM programa kemijske čistionice, zahvaljujući kojoj sve radne procese organizirate u jedinstveni informacijski i upravljački resurs te optimizirate korištenje radnog vremena.

Budući da organizacije kemijskog čišćenja trebaju temeljit razvoj odnosa s kupcima za aktivniju prodaju i veću zaradu, funkcije našeg CRM sustava kemijskog čišćenja nisu ograničene na održavanje baze podataka o kupcima. Pomoću alata ovog modula planirate rad i kontrolirate njegovo izvršenje: CRM program za kemijsko čišćenje prikazuje sve planirane i dovršene zadatke u kontekstu svakog kupca. To će osigurati da se narudžbe isporučuju na vrijeme i pozitivno će utjecati na razinu vaše lojalnosti kupaca. Pružanje usluga postaje učinkovitije, budući da je za izvršenje svakog ugovora potrebno minimalno radno vrijeme. CRM program za kemijsko čišćenje podržava automatsko dovršavanje ugovora pomoću unaprijed definiranog zadanog predloška. Prilikom sklapanja ugovora o pružanju usluga i obradi podataka o narudžbi, odabirete cijene iz više cjenika, kojih može biti neograničen broj.

Posebna prednost našeg CRM sustava kemijske čistionice je mogućnost informiranja kupaca bez korištenja dodatnih aplikacija. Vaši zaposlenici će moći slati SMS poruke i e-mailove bez napuštanja CRM programa kemijskog čišćenja. Šalje obavijesti o dostupnosti narudžbe, čestitke za praznike, kao i obavještava o promocijama i popustima koji se održavaju u tvrtki za bojanje. Jedan od glavnih zadataka CRM odjela je formiranje posebnih i atraktivnih ponuda za stalne kupce tvrtke, kako bi se povećala razina lojalnosti kupaca. Kako bismo obavili ovaj zadatak, naš softver vam omogućuje generiranje izvješća koja daju informacije o tome tko od potrošača najčešće koristi usluge kemijskog čišćenja. Podaci se mogu koristiti za razvoj različitih sustava popusta i promocija. Dobro promišljena analitička funkcionalnost softvera također pridonosi uspjehu CRM aplikacije: uz pomoć specijaliziranog odjeljka provodite detaljne financijske analize kako biste identificirali najprofitabilnije i najpopularnije usluge te odredili koje usluge trebaju daljnji razvoj i promicanje.

To vam omogućuje da zadovoljite zahtjeve današnjeg tržišta i ojačate svoju tržišnu poziciju. Osim toga, naš predloženi CRM sustav za upravljanje kemijskim čišćenjem pružit će potpune informacije o učinkovitosti svake marketinške kampanje koja se provodi radi procjene povrata troškova oglašavanja. S opsežnim značajkama softvera možete ojačati svoje konkurentske prednosti i biti prvi na tržištu! Ugodne prednosti CRM programa za kemijsko čišćenje su prikladna, koncizna struktura i intuitivno sučelje, tako da je korištenje softverskih funkcija razumljivo korisnicima s bilo kojom razinom informatičkog znanja. Ne trebate puno radnog vremena za obuku zaposlenika za rad u softveru, a uvijek ćete biti sigurni u ispravnost izvedenih operacija. Svaki korisnik ima zasebna prava pristupa u skladu sa svojim položajem, dok operateri i nadzornici imaju posebne privilegije. U CRM sustavu kemijske čistionice možete kontrolirati sve podružnice kemijske čistionice, procijeniti njenu opterećenost i pratiti realizaciju planova rada.

Također ćete imati pristup kompletnoj bazi podataka dobavljača i drugih ugovornih strana kako biste kontrolirali odnose i nagodbe s njima. Među mogućnostima softvera je i kontrola zaliha, zahvaljujući kojoj možete jamčiti nesmetanu opskrbu poslovnica. Možete voditi evidenciju o kupnji, kretanju i izdavanju svake stavke robe za svoju pravovremenu kupnju od dobavljača. Za procjenu dostupnosti sredstava za čišćenje i deterdženata u skladištima moguće je pogledati trenutne informacije o dostupnosti otpada. Sistematizacija skladišnih aktivnosti osigurava svakom odjelu sva potrebna sredstva kako bi se narudžbe izvršile na vrijeme. Izvješće vaše tvrtke uvijek se priprema na jednom korporativnom obrascu, jer ga možete oblikovati na memorandumu s naznakom pojedinosti i logotipa.

Ne postoji ograničenje broja cjenika s kojima korisnici mogu raditi, tako da možete razviti široku paletu cjenovnih ponuda. Pratite faze isporuke usluge pomoću statusnog parametra koji prikazuje stupanj spremnosti proizvoda. Sva plaćanja možete evidentirati uzimajući u obzir primljene predujmove, što će osigurati pravovremeni primitak sredstava u planiranim količinama. Imate priliku temeljito procijeniti tim, pa čak i učitati posebno izvješće kako biste identificirali najučinkovitije zaposlenike. Kako biste se upoznali s ostalim funkcijama softvera, preuzmite demo verziju, poveznica na koju se nalazi nakon ovog opisa.