Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za praonice rublja

Program za praonice rublja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za praonice rublja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za pranje rublja, koji su osmislili stručnjaci USU-Softa, zasigurno će postati nezamjenjiv elektronički pomoćnik u vašoj tvrtki, obavljajući niz poslovnih aktivnosti na najvišoj razini. Kada se sustav pranja rublja koji su osmislili naši stručnjaci pokrene, kontrola duga više nije problem. Smanjujete razinu svojih potraživanja i dobivate više sredstava na izravno raspolaganje. To vam omogućuje da poboljšate svoje financijsko zdravlje unutar organizacije i postanete najuspješniji poduzetnik. Sustav praonice rublja omogućuje poduzeću kontrolu prisutnosti zaposlenika bez iskorištavanja rada zaposlenika. Kontrola se provodi automatizirano i ne uključuje dodatne rezerve radne snage u njenoj provedbi, što pozitivno utječe na financijsko stanje organizacije. Rukovoditelj je uvijek svjestan kolika je učestalost na radnom mjestu i što treba učiniti kako bi se zaposlenici motivirali za adekvatno izvršavanje neposrednih radnih obveza. Program za pranje rublja 1C vjerojatno se neće nositi s tako složenim nizom zadataka s kojima se takva tvrtka suočava. Poželjno je koristiti usluge softvera USU-Soft i preuzeti multifunkcionalni program koji pokriva sve potrebe organizacije.

Također, naša je aplikacija prikladna u organizacijama koje pružaju usluge čišćenja bilo koje vrste. Bez obzira na veličinu i obujam prodaje, naš softver za pranje rublja nezamjenjiv je alat koji osigurava zadovoljenje svih hitnih potreba organizacije. Aplikacija radi računalno precizno i jasno obavlja aktivnosti koje su joj usmjerene. Bolje rješenje u omjeru parametara cijene i kvalitete nećete pronaći. Softver za pranje rublja radi u multitasking modu i rješava mnogo različitih aktivnosti u isto vrijeme. Možete istovremeno pratiti prisustvo osoblja i voditi računovodstvene evidencije. Također, kada pokrećete backup funkciju, ne morate pauzirati rad s bazom podataka. Svi se procesi odvijaju paralelno i ne ometaju jedni druge. Ovo je vrlo pogodno za radnike, jer ne gube vrijeme, a zastoji su svedeni na minimum. Aplikacija za pranje rublja omogućuje vam učinkovito praćenje dostupnog radnog prostora i upravljanje objektima u skladu s tim. Važno je napomenuti da se kod primjene našeg programa pranja rublja mogu obračunavati plaće zaposlenika.

Također, bez obzira na vrstu plaće, naš softver savršeno obavlja posao. Svi izračuni i akumulacije rade se bez grešaka. To znači da tvrtka brzo postiže uspjeh. Smanjuje se razina gubitaka, a proračunski prihodi postaju konstantniji i obimniji. Kontrolirajte svoje pranje rublja pomoću naše višenamjenske aplikacije. Možete koristiti besplatnu, nekomercijalnu probu. Jednostavno kontaktirajte tehničku podršku, a stručnjaci USU-Softa će vam pružiti sigurnu vezu za preuzimanje softvera. Možete proučiti funkcionalnost predloženog razvoja bez plaćanja financijskih sredstava unaprijed. Tada imate priliku kupiti softver po povoljnoj cijeni uz poznavanje teme. Preuzmite naš program i uživajte u dobro dizajniranom sučelju. Možete učiti vrlo brzo i početi brzo djelovati gotovo trenutno.

Nudimo besplatan tečaj za vaše zaposlenike kada kupe licencirano izdanje naše aplikacije. Dva sata besplatne tehničke podrške uključuju instalaciju programa za pranje rublja na osobno računalo kupca i kratku obuku koja omogućuje vašim zaposlenicima da se upoznaju s funkcionalnostima predloženog softvera. Možete kupiti dodatne sate tehničke podrške u bilo koje vrijeme i koristiti ih prema vlastitom nahođenju. U pravilu nisu potrebni dodatni sati tehničke podrške budući da pružamo funkcionalnost unutarnje obuke. Samo omogućite alate i, kada lebdite mišem, operater vidi detaljan opis odabrane naredbe. Nakon što ste temeljno svladali funkcionalnost programa i njegovih naredbi, možete onemogućiti prethodno odabranu postavku prikaza upita na radnoj površini. Oni više ne opterećuju vaš monitor i možete raditi bez prekida. Princip našeg softvera za pranje vrlo je jednostavan za naučiti i ne morate trošiti dodatna sredstva na skupe tečajeve obuke.

Aplikacija USU-Soft vodi se demokratskom cijenom i prijateljskom politikom prema svojim korisnicima. Nikada ne postavljamo cijene i uvijek pratimo razinu kvalitete ponuđenog softvera. Možete računati na naše stručnjake i vjerovati profesionalcima. USU-Soft program za pranje rublja pruža korisniku mnoge osnovne značajke. Osim toga, možete kupiti dodatne značajke koje se mijenjaju u bilo kojem trenutku.

U osnovnu funkcionalnost nismo uključili puno dodatnih funkcija jer nastojimo što više pojednostaviti aplikaciju i smanjiti cijenu. Ne trebaju svakom kupcu vrhunske opcije, a njihova kupnja zasebno uz razumnu naknadu omogućuje vam značajnu uštedu financijskih resursa vaše organizacije. Sustav praonice rublja ima vlastiti moderni elektronički dnevnik koji omogućuje optimalno praćenje dolazaka zaposlenika na radna mjesta bez uključivanja radnika. Sve radnje program provodi samostalno, a upravitelj može proučiti prikupljene statističke pokazatelje u bilo koje vrijeme koje mu odgovara i donijeti odgovarajuće zaključke. Postoji vrlo visoka razina optimizacije u našoj aplikaciji za pranje rublja. Softver radi čak i na prilično slabom hardveru računala i ne zahtijeva najnoviji hardver. Osim što ćete odmah odbiti kupnju sistemske jedinice tijekom instalacije, možete uštedjeti proračunska sredstva za kupnju monitora velike dijagonale. Informacije na zaslonu programa mogu se rasporediti na nekoliko katova, što štedi puno prostora.

Promovirajte logotip svoje organizacije i poboljšajte imidž svoje tvrtke. Sve to omogućeno je zahvaljujući programu za pranje rublja USU-Soft. Na dnu dokumenata koje izradite možete umetnuti logo svoje tvrtke i tako je promovirati na tržištu. Povećava se razina svijesti o brendu vaše tvrtke, što znači da se poboljšavaju stavovi kupaca, povećava se razina lojalnosti i pojavljuje se kontingent stalnih korisnika vašeg softvera. Možete drastično smanjiti troškove održavanja tima stručnjaka zahvaljujući programskoj aplikaciji naših programera. Razmotrite potrebe svojih kupaca i prikupite povratne informacije pomoću specijaliziranog sustava SMS glasovanja. Nakon instaliranja i puštanja u rad programa praonice rublja, moguće je prikupiti podatke od kupaca o tome koliko su ih menadžeri uslužili. Dovoljno je da korisnik odgovori na jednostavno pitanje putem SMS-a i voditelj odjela ili tvrtke moći će se upoznati s mišljenjem ljudi koji kupuju njihove usluge ili proizvode.

Primamo narudžbe za izradu novih proizvoda i vršimo dovršetak postojećih narudžbi po narudžbi. Dovoljno je napraviti narudžbu ili podnijeti zahtjev za izradu novog proizvoda, a naš program će moći izvršiti potrebne radnje u skladu s tim. Stvaranje novog proizvoda odvija se u nekoliko faza. Prvo objavite zadatak i dogovorite tehničke parametre s našim stručnjacima. Zatim se izvrši avansna uplata i USU-Soft programeri kreću u izradu novog programa. Nakon završetka rada na dizajnu, provodimo nekoliko testova kako bismo utvrdili razinu performansi izrađenog programa i ispravili moguće pogreške. Zatim instaliramo aplikaciju na osobno računalo kupca. Samo budite zadovoljni rezultatom i koristite automatizirani sustav u svom poslovanju. Softver za pranje rublja zaštićen je sigurnim sustavom šifriranja. Bez prolaska kroz postupak autorizacije nemoguće je ući u program i koristiti podatke pohranjene u njegovoj bazi podataka. Nudimo funkcionalnost za integraciju s web kamerom. U mogućnosti ste pravilno izvršiti video nadzor okolnih prostora. Ovo je vrlo ugodno za menadžere i povećava razinu sigurnosti organizacije.

Možete prodavati dodatne proizvode pomoću ugrađenog softvera za pranje rublja i skenera crtičnog koda. Možete dramatično smanjiti organizacijske troškove nakon što vaš program pranja rublja počne raditi. Razina gubitaka značajno se smanjuje, a proračunski prihodi postaju obimniji. Uključili smo responzivnu prilagodbu radne površine kako bismo poboljšali personalizaciju. Svaki upravitelj može prilagoditi konfiguraciju radne površine prema svojim željama. To smo učinili kako bismo osigurali maksimalnu razinu udobnosti. Profesionalcima koji obavljaju djelatnost s našim programom za pranje rublja na raspolaganju je bogata funkcionalnost i mnoštvo korisnih mogućnosti. Svi potrebni izračuni i dodaci rade se automatski, a menadžeri ne moraju trošiti svoje radno vrijeme na zamorne i rutinske operacije koje zahtijevaju višu razinu pažnje. Povjerite automatizaciju poslovnih procesa profesionalcima i koristite usluge programa USU-Soft. Nudimo samo visokokvalitetni softver po vrlo povoljnim cijenama.