Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za čišćenje

Crm za čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za čišćenje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sustav čišćenja učinkovit je alat za optimalnu organizaciju poslovnih procesa u tvrtki koja nudi usluge čišćenja stambenih, poslovnih, poslovnih, industrijskih prostora itd. Nažalost, svi voditelji organizacija u ovoj specijalizaciji to u potpunosti ne razumiju. Mnogi ljudi vjeruju da čišćenje ne zahtijeva ulaganja u IT tehnologije (uključujući CRM), budući da koristi niskokvalificiranu radnu snagu i ne daje osobito visoku isplativost. Istodobno, na prvi pogled usluge čišćenja nisu fleksibilne u terminologiji trgovaca. To znači da potreba za čišćenjem prostora ne ovisi posebno o različitim trenutnim čimbenicima (nedostatak novca, vremena, želje itd.). Čišćenje se može odgoditi za par dana, ali se ne može u potpunosti odbaciti. Još uvijek moraš ovo učiniti. Stoga, prema nekim rukovoditeljima čišćenja, nema smisla ulagati puno novca i truda da se zadrže klijenti i održe dobri dugoročni odnosi s njima. No, ovdje je potrebno uzeti u obzir sve intenzivniju konkurenciju na tržištu čišćenja. Stoga je danas CRM program usluga čišćenja jednostavno neophodan za svaku tvrtku koja namjerava rasti i razvijati se na ovom tržištu.

USU-Soft predstavlja vlastiti jedinstveni CRM program za optimizaciju upravljačkih i računovodstvenih procesa. Sučelje je vizualno i logički organizirano; čak i neiskusni korisnik može se brzo naviknuti i početi raditi u praksi. Budući da su zadovoljstvo kvalitetom čišćenja i lojalnost korisnika ključni čimbenici povratka u vašu tvrtku za čišćenje (i po mogućnosti da postanete stalni klijent), CRM funkcije u sustavu su u središtu pažnje. Baza podataka kupaca koji zahtijevaju poslove čišćenja ažuriraju podatke za kontakt, kao i potpunu povijest odnosa sa svakim kupcem. U bazi je moguće konfigurirati zasebne stranice za računovodstvo odvojeno za fizičke i pravne osobe, kao i detaljnu klasifikaciju objekata koji se opslužuju (prema namjeni, površini, lokaciji unutar naselja, redovitosti čišćenja, posebnim uvjetima). i zahtjevima kupca itd.). Ako je potrebno, poseban plan čišćenja može se održavati za svakog trenutnog klijenta s kvačicama na završetku sljedeće stavke popisa radnji.

CRM sustav čišćenja omogućuje stalno praćenje narudžbi u tijeku, uključujući kontrolu rokova i točnosti plaćanja itd. Za veću interakciju postoji mogućnost kreiranja automatskog masovnog slanja SMS-om, kao i generiranja pojedinačnih poruka o hitnim pitanjima. Standardne dokumente (standardne ugovore, narudžbenice, fakture za plaćanje itd.) automatski generira i popunjava CRM sustav. CRM program je univerzalan i omogućuje računovodstvo i vođenje širokog spektra usluga čišćenja za neograničen broj servisiranih objekata i poslovnica poduzeća. Skladišno knjigovodstvo Vam omogućuje da u svakom trenutku imate točne podatke o zalihama deterdženata, alata i potrošnog materijala. Financijska izvješća pružaju menadžmentu operativne podatke o prisutnosti i kretanju gotovine na računima poduzeća i gotovine, postojećih potraživanja, tekućih rashoda i prihoda itd. CRM sustav upravljanja čišćenjem omogućuje strogu kontrolu narudžbi u pogledu vremena, kvalitete i dodatnih uvjeta. CRM program je razvijen od strane stručnih stručnjaka i usklađen je sa zakonskim normama i zahtjevima, kao i suvremenim IT standardima.

Računovodstvo i upravljanje provodi se za neograničeni raspon usluga čišćenja, kao i za bilo koji broj udaljenih poslovnica i servisiranih objekata. Postavke CRM sustava izrađuju se uzimajući u obzir specifičnosti tvrtke klijenta. Alati CRM programa osiguravaju najbližu moguću interakciju s klijentima, točno vođenje računa o njihovim zahtjevima i željama vezanim uz usluge čišćenja. U bazi kupaca pohranjuju se ažurni kontakt podaci i detaljna povijest odnosa sa svakim kupcem (datumi i trajanje ugovora, iznosi, opisi objekata čišćenja, redovitost narudžbi i sl.). CRM sustav automatski prati sve važeće narudžbe unesene u bazu podataka, sukladno uvjetima izvršenja i plaćanja, kontrolu kvalitete usluge i zadovoljstvo kupaca obavljenim poslom čišćenja. Kako bi se uštedjelo vrijeme i smanjilo opterećenje zaposlenika rutinskim poslovima, dokumenti standardizirane strukture (ugovori, obrasci, akti, specifikacije itd.) popunjavaju se automatski prema predlošcima uključenim u CRM sustav. Alati za skladišno knjigovodstvo automatiziraju procese prijema robe i obrade popratnih dokumenata kroz integraciju čitača barkodova, terminala za prikupljanje podataka itd.

Zahvaljujući CRM aplikaciji voditelji u svakom trenutku mogu dobiti precizne podatke o raspoloživosti deterdženata, inputa, opreme itd. CRM sustav se može konfigurirati s elektroničkim obrascima za izračun raznih usluga čišćenja (procjene će se automatski preračunati ako se promijene nabavne cijene za korištene alate i materijale). Upravljačka izvješća unutar CRM aplikacije omogućuju izradu modela, grafikona, izvješća o statistici narudžbi, redovitosti poziva pojedinih kupaca servisa za čišćenje, najpopularnijih i traženih usluga itd.

Na temelju dostupnih informacija, menadžment ima priliku analizirati uspješnost pojedinih odjela, podružnica, pojedinih zaposlenika za izračun plaća po komadu i materijalnih poticaja za vrhunske zaposlenike. Integrirani računovodstveni alati omogućavaju operativno upravljanje novčanim tokovima, kontrolu vremena obračuna s dobavljačima i kupcima naloga za čišćenje, praćenje prihoda i rashoda poduzeća itd. U dodatnoj narudžbi, mobilne CRM aplikacije za korisnike i zaposlenike integriraju se u CRM sustav, čime se osigurava bliža i obostrano korisna suradnja.