Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za frizere

Program za frizere • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za frizere
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovanje u frizerskom salonu zahtijeva od zaposlenika organizacije da odražavaju potpunu sliku, svaki pokret i svaku minutu rada. To je jedini način da dobijete pouzdane podatke o proizvodnji i imate točna izvješća koja pomažu u analizi poboljšanja ili pada tvrtke. Potrebno je donositi ispravne odluke i izbjegavati situacije koje vas sprječavaju u uspješnom razvoju. Frizerski program je neophodan za kvalitetno vođenje evidencije svake organizacije. Ovaj program omogućuje frizerima da kontroliraju svoje aktivnosti i prezentiraju bolje rezultate rada i učinkovitost. Uostalom, dobro uspostavljen sustav upravljanja radom omogućuje postizanje najboljih rezultata u bilo kojem poslu. To je jasna činjenica koju dokazuju mnoge uspješne tvrtke koje su odlučile jedan dan automatizirati svoje poslovanje. Budući da je vođenje frizera u Excelu beznadno zastarjelo, sve više tvrtki u industriji ljepote prelazi na automatizirane metode računovodstva i kontrole frizera. Zato je važno biti svjestan novih trendova i nikada ne biti zadnji koji će uvoditi novosti u svoj posao, jer u ovom slučaju to može značiti da nećete uspjeti i da se samo borite za preživljavanje. Biti zadnji uvijek je loš znak! Jedan takav sustav za kontrolu i snimanje aktivnosti u slikovnim studijima i frizerskim salonima je USU-Soft, jedinstveni program koji ima izvanredne karakteristike i daje odlične rezultate u optimizaciji poslovanja bilo koje prirode. Povratne informacije organizacija koje već koriste ovaj program za frizere u svom svakodnevnom radu pokazuju da pokriva cijeli niz poslova, ima širok raspon funkcionalnosti i omogućuje vam učinkovito upravljanje aktivnostima kozmetičkog salona općenito i radom svakog frizera. posebno. Uz naš program frizeri mogu u potpunosti organizirati svoje radno vrijeme i unaprijed planirati ostale aktivnosti. Uvijek smo spremni pružiti našim korisnicima tehničku podršku kako bismo odgovorili na sva pitanja koja mogu imati tijekom korištenja programa. Ili ako odlučite proširiti funkcionalnost i dodati neke jedinstvene značajke, naš tim je uvijek tu da vam pruži pažnju i brigu. Stvarni rad svakog frizera i drugog tima možete pratiti kako biste imali bolju kontrolu nad njima. Voditelj tvrtke može vidjeti ocjenu i kontrolu učinkovitosti zaposlenika u posebnom izvješću, te može izvršiti kompetentno upravljanje frizerskim salonom. Kontrola frizerskog salona i frizera u svakoj fazi omogućuje vam da uvijek imate kontrolu nad situacijom i najpovoljnije utječete na razvoj organizacije. Frizerski program USU-Soft važan je u vođenju frizerskog salona i frizera iz više razloga.

Prvo, to je vođenje baze podataka klijenata u frizerskom programu. Automatizacijom ateljea kroz naš sustav za frizere možete brzo pronaći kontakt podatke bilo kojeg klijenta, pregledati povijest njihovih posjeta, saznati o prisutnosti dugova i poslati e-mail ili SMS obavijest s nekim čestitkama ili obavijestima o promocijama. Drugo, USU-Soft univerzalni frizerski program osigurava kvalitetan nadzor u svim fazama vašeg poslovanja. Program kozmetičkih salona može voditi elektronički registar klijenata za svakog majstora, izračunati određenu plaću ovisno o pruženim uslugama, pregledati ukupnu izvedbu frizera i međusobno usporediti zaposlenike, uzimajući u obzir rad svakog stručnjaka. Treće, program frizerskih salona vodi evidenciju proizvoda i materijala, što je vrlo korisno, jer takve institucije često imaju trgovine u kojima se prodaju neki dodatni proizvodi kako bi se poboljšao prihod u tvrtki. U kontrolnom programu možete izvršiti prodaju, prenijeti robu u izvještajnu tvrtku kako bi je izdali za proizvodnju i uvijek vidjeti stvarna stanja i ukupnu potrošnju. Program za frizerski salon omogućuje čak i izračun tako da se materijali automatski preuzimaju za svakog klijenta. Na taj način program USU-Soft nudi mogućnost uspostavljanja sustava kontrole nad materijalima i drugom imovinom organizacije. Održavanje registra frizera, koje za vas organizira frizerski program, omogućuje vam i praćenje svih drugih kretanja sredstava koja nisu povezana s klijentima koji plaćaju, poput stanarine ili plaće. Preuzmite sustav frizerskog salona koji automatizira kontrolu rada i aktivnosti. Zahtjev možete poslati e-mailom kako bismo Vas kontaktirali i obavijestili o svim detaljima poslovanja. Besplatni sustav upravljanja frizerskim salonom dostupan je sa smanjenom funkcionalnošću i radnim razdobljem za pregled. Program za frizere možete kupiti nakon potpisivanja ugovora s nama. Automatizacija frizerskog salona stvara red u vašoj ustanovi i omogućuje ravnatelju učinkovitu analizu i kontrolu aktivnosti. Kada frizerski program postane glavni alat za unos, obradu informacija i kontrolu procesa u kozmetičkom salonu, vrlo ste sretni i organizirate svoje poslovanje na najučinkovitiji način! Kako biste bili sigurni da ste donijeli pravu odluku pri odabiru našeg frizerskog programa, odvojite vrijeme i posavjetujte se s našim stručnjacima. Nakon toga nas kontaktirajte i neka najbolji program već bude instaliran na vašim računalima.