Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za brijačnicu

CRM za brijačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za brijačnicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sustav za brijačnice neophodan je za poboljšanje kvalitete računovodstva i upravljanja dokumentima, uzimajući u obzir dobru uslugu i kvalitetu usluge kupcima, kako bi se poboljšao status salona. Barbershop CRM program omogućuje brzo upravljanje evidencijom klijenata za šišanje, stiliziranje i ostale usluge brijačnice, ne ručno, već automatski, uz mogući upit i potvrdu vremena i datuma. Za kupce brijačnice važno je biti pažljiv i pružiti kvalitetnu uslugu, posebice u području ljepote. Stoga je CRM program za brijačnice neizostavan. Uostalom, podaci o kupcima i evidencija brijačnica unose se samo jednom, tvoreći bazu podataka o kupcima koja se može svakodnevno nadopunjavati i proširivati. Možete unijeti točne podatke, uzimajući u obzir učestalost posjeta pojedinog kupca, davanje popusta, kontakte kupaca, kalkulacije, dugovanja, najnovija izdanja, kao i slanje poruka, kako za potvrdu ulaska u brijačnicu tako i za ocjenu kvalitete usluge. dali podatke o promocijama i mogućim bonusima. Naš CRM program za brijačnice pomaže u izvršavanju svih zadataka u kratkom vremenu, osiguravajući ne samo primanje i obradu narudžbi, već i prikladno sortiranje podataka, vođenje evidencije po proizvodima i upravljanje dokumentima, praćenje aktivnosti zaposlenika i još mnogo više, što možete vidjeti za sami potpuno besplatno preuzimanjem demo verzije barber shop CRM sustava. Prednosti održavanja CRM sustava upravljanja za brijačnice su praktičnost, jednostavnost, udobnost i javna dostupnost. Potrebno je samo nekoliko minuta da naučite koristiti softver CRM. Višezadaćnost CRM programa za brijačnice omogućuje istovremeno vođenje i računovodstvo više brijačnica ili kozmetičkih salona, pružanje brze reakcije na sve potrebne postupke, optimizaciju radnog vremena i automatizaciju procesa upravljanja, uz niske troškove i bez dodatnih plaćanja, što je važno ako izračunavate godišnju uštedu. Možete sami odlučiti želite li proširiti ili sažeti konfiguracijske postavke i module. Imate priliku upravljati fleksibilnim konfiguracijama, koristeći sve funkcionalnosti do kraja uz CRM koncepte.

Izračuni se mogu napraviti s obzirom na klasična gotovinska plaćanja kao i bezgotovinski prijenos evidentiranjem podataka u CRM sustavu brijačnice i slanjem automatske obavijesti o plaćanju. Također možete izvršiti inventuru proizvoda brijačnice u skladištu, uspoređujući i identificirajući u CRM sustavu materijale koji će uskoro ponestati, nadomještajući količinu koja nedostaje čim bude gotova, jamčeći nesmetan rad brijačnice . Plaća voditelja, administratora, frizera isplaćuje se na temelju fiksne tarife za obavljeni rad i odrađene sate. Instalirane video kamere pomoći će u kontroli vaših aktivnosti. Kamere se mogu integrirati u CRM sustav putem interneta, dajući podatke u stvarnom vremenu (može im se pristupiti putem mobilnih uređaja). Izvješća vam omogućuju da kontrolirate profitabilnost brijačnice, rast kupaca, potražnju za stručnjacima, relevantnost usluga, potrošnju materijala itd. s CRM konceptima. Pošaljite zahtjev i naši konzultanti će Vas pravovremeno kontaktirati i konzultirati o svim pitanjima koja Vas zanimaju. Direktorij "Podružnice" sadrži informacije o mreži podružnica vaše organizacije za automatizaciju brijačnica. Ovdje možete odrediti popis svojih poslovnica kako biste razdvojili rad službenika i blagajnika, kao i vodili detaljnu evidenciju prodaje i kretanja robe između poslovnica. Skladišta su također navedena u ovom imeniku. Istodobno, radi praktičnosti i kontrole, možete odrediti ne samo fizički odvojena skladišta, već i bilo koju količinu u slučaju, na primjer, ako ste neku robu prenijeli pod odgovornost određenih zaposlenika. U imenik 'Zaposlenici' uključujete sve zaposlenike koji rade u vašoj organizaciji. To mogu biti majstori ljepote, menadžeri, blagajnici, skladištari. Prvo je potrebno dodati zaposlenike koji imaju vlastitu prijavu u CRM sustav. Kada počnete dodavati novog zaposlenika, vidjet ćete nekoliko polja za popunjavanje. Obavezna polja označena su zvjezdicom. Polje 'Podružnica' pokazuje kojoj grani pripada ovaj zaposlenik. U polje 'Ime' upisuje se ime, prezime i patronim zaposlenika. Polje 'Login' prikazuje korisničko ime koje zaposlenik koristi za prijavu u CRM sustav, ako ga ima. Ova prijava mora biti kreirana u CRM sustavu kako je gore opisano. U polje 'Specijalizacija' upisujemo radno mjesto ili ga odabiremo iz padajućeg popisa, ako je takvo radno mjesto već upisano. U polju 'Piši iz' navedite skladište iz kojeg će se roba standardno prodavati. Kako biste izbjegli pogreške i propuste u radu kozmetičkog salona, morate imati na umu da je poslovanje težak zadatak, koji zahtijeva puno truda od strane voditelja organizacije, kao i puno rada od strane osoblja, budući da je potrebno obraditi veliki protok podataka o različitim područjima života u brijačnici. Postoji novi moderan način koji se temelji na CRM konceptima za pojednostavljenje zadatka i vašem voditelju salona i stručnjacima. Potrebno je instalirati USU-Soft CRM program za brijačnicu.