Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za kozmetički salon

CRM za kozmetički salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za kozmetički salon
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Prije ili kasnije svaka tvrtka u kozmetičkom poslu dođe do činjenice da se računovodstvene metode moraju revidirati u smjeru poboljšanja, većeg naglaska na brzinu obrade informacija i njihovu analizu. Najbolje rješenje u ovoj situaciji je korištenje CRM programa za kozmetički salon. Salon CRM softver, kao i svaki salonski informacijski sustav, pomaže salonu organizirati svoje aktivnosti kako bi poslovanje maksimalno iskoristilo svoj potencijal. Od svih postojećih programa danas, najbolji CRM sustav za kozmetički salon je USU-Soft. Koja je tvoja prednost? Usredotočimo se na njegove karakteristike. Automatizirani informacijski sustav kozmetičkog salona pomaže zaposlenicima kozmetičkih salona da uštede radno vrijeme, jer preuzima sav posao prikupljanja, sistematiziranja, pohranjivanja i obrade informacija, dajući konačni rezultat u obliku izvješća. Naš salonski CRM sustav prikladan je za sve vrste poslovanja u industriji (spa, saloni za tetoviranje, frizerski saloni itd.). Za nekoliko godina postojanja, njegovu praktičnost cijenile su mnoge tvrtke koje djeluju u sektoru ljepote. Još jedna prednost UUS-Soft CRM sustava za kozmetički salon je ocjena popularnosti među sličnim programima. Previsoko je. Razlog je taj što je fokus našeg CRM softvera na potrebama i preferencijama kupaca. Cilj rada naše tvrtke je razviti informacijski sustav salona ljepote koji uključuje što više funkcija, a objedinjuje ih jednostavnost korištenja i pristupačnu cijenu. CRM aplikacija za kozmetičke salone može se nadopuniti bilo kojim postavkama i bilo kojom funkcionalnošću na zahtjev kupaca. Samo nam trebate reći svoju viziju vašeg idealnog CRM softvera. CRM sustav za kozmetičke salone održava tim visokokvalificiranih programera. Sve Vaše želje ispunjavaju na vrijeme i na visokoj profesionalnoj razini. Na našoj web stranici možete dobiti besplatnu demo verziju CRM softvera za kozmetički salon. Ako je potrebno, naši stručnjaci mogu razgovarati s vama jedan na jedan i prikazati vam prezentaciju našeg CRM softverskog proizvoda u prigodnom trenutku.

Računovodstveni CRM sustav za salone omogućuje kontrolu svih aspekata poslovanja tvrtke, uvid u najmanja odstupanja u tijeku u brojnim izvještajima i mnoge druge rezultate rada salona. Prema analizi konkurenata tvrtke USU, naš CRM program salona ljepote ističe se među našim konkurentima i može se dobro natjecati s mnogim poznatim CRM softverskim proizvodima. Kombinacija jednostavnosti korištenja, proračunskih troškova i visoke kvalitete usluge privlači pozornost tvrtki diljem svijeta na naš informacijski sustav salona. Pogledajmo pobliže resurse sustava. Imenik “Zaposlenici” vrlo je zanimljiv za rad. U polju 'Plaćanje' određujete s koje će blagajne ili računa organizacije zaposlenik standardno obavljati financijsko poslovanje. Kontakt telefoni zaposlenika bilježe se u polju 'Telefoni'. Sve potrebne tekstualne informacije možete unijeti u polje 'Napomena' CRM programa. Za zaposlenike koji ne rade možete označiti potvrdni okvir 'Ne radi'. U podmodulu 'Stopa' možete odrediti kamatnu stopu ili određeni iznos prodaje kako biste automatizirali izračun plaća svojih zaposlenika. Cijenu možete odrediti zasebno za kategoriju, potkategoriju robe ili za svu robu odjednom koristeći opciju 'Sva roba'. Čak i ako ne želite obračunati tjednu plaću pomoću CRM programa, morate u CRM sustavu za svog zaposlenika odrediti stopu prodaje 0 za cijeli proizvod.

Jednom riječju, ne preporučujemo preuzimanje takvih CRM programa s besplatnog pristupa Internetu, budući da je računovodstveni program složena pojava koja zahtijeva materijalne troškove i fizički napor, kao i posebne talente. Dobri i popularni programeri softvera neće to učiniti besplatno. Stoga je očito da su sustavi besplatno preuzeti s interneta nekvalitetni ili čak zlonamjerni softver koji može naštetiti tvrtki, ukrasti važne podatke, pa čak i dovesti do propasti vaše tvrtke. Kako biste izbjegli da vas uhvate u ovu zamku, preporučujemo da ne preuzimate ove sustave. Vjerujte samo provjerenim programima koji su uspjeli steći povjerenje kupaca i na tržištu su već dugi niz godina.

Ta tvrtka je USU. Uspješno poslujemo na tržištu već nekoliko godina, imamo veliko iskustvo u izradi CRM programa, stekli smo odobravanje svih naših kupaca, a uvijek pružamo tehničku podršku ljudima koji su kupili naš softver i ponekad trebaju savjet kako aplikacija radi ili ako žele dodati posebnu funkcionalnost skupu osnovnih značajki programa. USU-Soft je pomoćnik u Vašoj poslovnoj rutini! Prednost ovog CRM programa je mogućnost potpune automatizacije vašeg poslovanja. Što to znači? Program analizira veliku količinu podataka o kupcima, zaposlenicima, cijenama, proizvodima itd. i generira izvješća koja pokazuju u kojem smjeru se razvija vaše poslovanje, kao i one trenutke na koje morate obratiti posebnu pozornost. Tako prebacujete lavovski dio zadataka na računalo koje je savršeno sposobno djelovati prema algoritmima uspostavljenim u svom 'mozgu' i nikada neće pogriješiti ili dovesti do financijskih gubitaka. Vrijeme koje vaši zaposlenici oslobode možete potrošiti na nešto vrjednije od rada s ogromnim količinama podataka. Energiju svojih zaposlenika možete usmjeriti u bližu suradnju s kupcima, pohađanje uzbudljivih obuka i majstorskih tečajeva, posebnih događaja za kupce i još mnogo toga.