Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za frizerski salon

Program za frizerski salon • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za frizerski salon
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posebna automatizirana aplikacija za korištenje u frizerskom salonu bit će izvrstan i jednostavno nezaobilazan pomoćnik svim zaposlenicima frizerskih salona. Zahvaljujući programu za automatizaciju frizerskog salona moguće je optimizirati i organizirati proces rada u frizerskom salonu. Jednom zauvijek možete zaboraviti na dosadnu papirologiju. Ručno računovodstvo oduzima puno truda i vremena. Od sada nećete morati provoditi sate u arhivi tražeći potreban dokument ako instalirate USU-Soft program iz frizerskog salona. Također, više ne možete brinuti da će se neki papir pokvariti ili jednostavno izgubiti. Specijalizirani program digitalizira svu dokumentaciju, smješta je u posebnu elektroničku bazu podataka kojoj je pristup strogo povjerljiv i privatan. Program frizerskog salona omogućuje izvrsnu uštedu radnog vremena i energije osoblja. Sada možete potrošiti nekoliko sekundi tražeći važne informacije. I što se tu zapravo ima tražiti? Samo unesite inicijale kupca kojeg tražite u polje za pretraživanje ili nekoliko riječi ključne fraze i dobit ćete sve potrebne podatke na ekranu svog monitora u samo nekoliko sekundi. Program USU Frizerski salon je novost naših najboljih promotora, koji su uspjeli napraviti vrlo kvalitetan i popularan program. Automatizirani frizerski program ističe se ne samo multifunkcionalnošću i svestranošću, već i jednostavnijim i ugodnijim načinom rada. Naši stručnjaci primjenjuju individualni pristup svakom klijentu, uvažavajući sva mišljenja i želje korisnika, koje su 100% realizirane u programu frizera. To im omogućuje stvaranje doista jedinstvenog programa koji je savršen u svakoj organizaciji, a frizerski salon nije iznimka. Automatizirani program naše tvrtke odličan je pomoćnik za računovođu, upravitelja i administratora. Program USU-Soft automatizira procese poput računovodstva, izvješćivanja, upravljanja osobljem i cijelim frizerskim salonom. Frizerski salon možete kontrolirati 24 sata bez napuštanja doma. Registracija klijenta za više stručnjaka postaje automatizirana. Potrošni materijali automatski se preuzimaju tijekom rada stručnjaka.

Frizerski program koristi imeničke cjenike za određivanje cijene robe. Svi proizvodi dodani u nomenklaturu automatski se dodaju na popis gdje je naznačen iznos novca potreban za kupnju proizvoda. Da biste ga konfigurirali ručno, odaberite cjenik na vrhu imenika, dvaput pritisnite željeni proizvod na dnu tablice u polju Cijena proizvoda i navedite njegovu cijenu. Zatim možete dodijeliti različite popise određenim kupcima za prodaju proizvoda po različitim cijenama, uzimajući u obzir njihov status i potrebu da ih potaknete da više posjećuju vašeg frizera. Prema zadanim postavkama, novi kupac dobiva cjenik označen primarnim potvrdnim okvirom. Prilikom izrade nove liste navodite ime kupca, popust ako postoji ili 0 ako nema popusta. Polje Transition sum je označeno kako bi se osigurao automatski prijenos kupca na sljedeću razinu cjenika. Ako ne trebate automatski prenijeti kupca na drugi cjenik, provjerite sadrži li polje za prijenos vrijednost 0. Za prijenos svih cijena na drugi cjenik koristite akciju Kopiraj cjenik. U ovom slučaju navedite početni cjenik, onaj u koji želite kopirati cijene, a zatim postotak promjene cijene, ako postoji. Na primjer, da biste smanjili cijene za 5%, naveli biste -5. Za ispis cjenika za određenu kategoriju robe koriste se polja Izvještaji - Cjenik. Možete navesti određenu kategoriju i potkategoriju robe, kao i cijeli nomenklaturni popis odjednom. Podaci se jednostavno mogu mijenjati u digitalnom dnevniku, a ostale aktivnosti aplikacije obavljaju se s ažuriranim podacima. Dovoljno je ispravno unijeti početne podatke koje će analizirati program frizera. Naši programeri razvili su besplatnu demo verziju programa za frizerski salon, koju možete preuzeti i instalirati u bilo kojem trenutku. Link na program frizerskog salona dostupan je na službenoj web stranici (USU.kz). Možete ga koristiti bilo kada, danju ili noću. Iznimnu kvalitetu naše aplikacije potvrđuju brojne pozitivne ocjene zadovoljnih korisnika na službenim stranicama. Budite sigurni, program frizerskog salona Vas neće ostaviti ravnodušnima. Rezultati rada programa ugodno će vas iznenaditi nekoliko dana nakon što počnete aktivno koristiti program.

Za razvoj uspješnog poslovanja morate donijeti važne odluke. Morate imati strategiju koja će sigurno izgraditi vaš uspjeh. Ova strategija jednostavno mora sadržavati ono što je iznimno važno ispuniti. To je automatizacija poslovanja. Prije ili kasnije, bit će nemoguće pokrenuti posao naprijed ako se upravljanje obavlja ručno jer postoji sve više i više podataka koje treba uzeti u obzir. Samo program može parirati rastućoj količini informacija. Naše veliko iskustvo daje nam pravo da Vam damo dobre savjete i ponudimo Vam najbolji program frizerskog salona koji Vam može pomoći da ostvarite željene ciljeve i snove! Ponekad sve što trebate učiniti je samo krenuti u pravom smjeru, koliko god to teško izgledalo. Kad jednom počnete, vidjet ćete kako postupiti i moći ćete sa sigurnošću reći: Ovo je put!.