Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu salona ljepote

Program za kontrolu salona ljepote • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu salona ljepote
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka osoba nastoji izgledati dobro i imati pouzdan reprezentativan izgled. Neke kategorije ljudi moraju s vremena na vrijeme promijeniti svoj imidž. To mogu zahtijevati specifičnosti vašeg posla ili samo osobne sklonosti. Da biste stvorili sliku ili je održali, postoje kozmetički saloni. Osobitost kozmetičkog salona kao područja djelovanja je da ima svoja pravila koja reguliraju proces organizacije, održavanja i kontrole tijeka rada. Nažalost, problemi ponekad mogu nastati nakon instaliranja nepouzdanih programa za kontrolu upravljanja (u frizerskim salonima, spa studijima, solarijima, kozmetičkim studijima, studijima za manikuru itd.). Problemi mogu biti vrlo različiti, poput nedostatka vremena za obradu sve veće količine podataka u kontroli, kao i upravljanja, materijalno-računovodstvene svakodnevne kontrole proizvodnje majstora i mnogih drugih operacija. Rješenje, osim što je alat za optimizaciju rada Vaše tvrtke, je automatizacija kontrole u poslovanju Vaše ustanove. Greške koje se javljaju najčešće su posljedica instalacije sustava za upravljanje i proizvodnju, koji se pokušava preuzeti s interneta. Bilo bi pogrešno pretpostaviti da se program za automatizaciju i kontrolu proizvodnje može besplatno preuzeti s interneta ili drugih izvora. Možete ga preuzeti, ali postoji razumno pitanje: trebate li programski proizvod niske kvalitete? Ako želite instalirati kvalitetan program u svojoj organizaciji, nije ga moguće besplatno preuzeti s interneta. To je jednostavno nemoguće i to je činjenica. Treba razumjeti da softver takve razine zahtijeva vrijeme, energiju i novac za njegovu izradu. Također su vam potrebni resursi i vještine da ga prilagodite potrebama određenog kozmetičkog centra i da, ako je potrebno, izvršite njegovo poboljšanje i drugu tehničku podršku. Nije lako i zato ne može biti besplatno. Predlažemo da obratite pozornost na USU-Soft (Univerzalni računovodstveni sustav). Ovaj program kontrole proizvodnje za kozmetički salon (frizerski salon, spa, solarij, kozmetički salon, manikura itd.) pomoći će optimizirati materijalno, računovodstveno, kadrovsko i menadžersko računovodstvo, kao i uspostaviti kontrolu kvalitete na temelju dobivenih informacija. kroz funkcionalnost programa. Tvrtke različitih smjerova mogu koristiti sustav upravljanja kozmetičkim salonom USU-Soft, kao što su: kozmetički salon, kozmetički studio, salon za nokte, spa centar, solarij, frizerski salon, slikovni studio, salon za masažu itd. . USU-Soft kao program za kontrolu proizvodnje salona vrlo je popularan u Kazahstanu i inozemstvu. Prednost programa kontrole proizvodnje za kozmetički salon je praktičnost i jednostavnost korištenja proizvodnih aktivnosti, mogućnost analize svih dostupnih informacija o djelatnosti salona.

Moguće je blokirati program upravljanja bez završetka radova. Drugim riječima, možete blokirati pristup podacima ako ste, primjerice, ostavili svoje računalo. Da biste to učinili, kliknite na gumb 'Blokiraj' na vrhu. Tada ćete vidjeti prozor u kojem ćete morati unijeti svoju lozinku za ponovni pristup programu. Blokiranje može biti automatsko, nakon određenog vremena, kada nije poduzeta nikakva akcija u upravljačkom programu, ili omogućeno ručno, posebnom akcijom 'Blokiraj' na upravljačkoj ploči. Ovo je jedna od mjera sigurnosti i kontrole pristupa vašim podacima. Program također ima mogućnost mijenjanja sučelja, odnosno stila prikaza prozora. Da biste to učinili, kliknite gornji gumb 'Sučelje'. Od vas će se tada tražiti da napravite svoj izbor odmah nakon prve prijave u program za upravljanje, ali ovu radnju možete i odgoditi. Pojavljuje se izbornik u kojem možete odabrati bilo koji stil prikaza programa kontrole salona koji želite između više od 50 opcija. Ako je potrebno, možete jednostavno prebaciti sučelje na bilo koji drugi stil. U ovom slučaju, pomoću radnje 'Pogledaj primjer' možete vidjeti jasan primjer stila u svim elementima sučelja. Zahvaljujući tome, vi i vaši zaposlenici možete prilagoditi vizualni stil programa kontrole kozmetičkog centra za najbolji rad u programu. Ovo je važan faktor koji utječe na učinkovitost i pažljivost tima. USU kao sustav kontrole proizvodnje kozmetičkih salona s jednakom lakoćom može koristiti voditelj, administrator, majstor kozmetičkog salona (frizer) pa čak i početnik koji takve sustave nije poznavao. Automatizirani sustav kontrole proizvodnje kozmetičkih salona omogućit će analitički izračun u kontekstu perspektive tvrtke. Program za kontrolu proizvodnje USU dobar je pomoćnik vlasniku kozmetičkog salona, jer uz njegovu pomoć on može koristiti pouzdane informacije za donošenje važnih odluka o upravljanju, ujedno regulirajući proizvodnu aktivnost tvrtke. Sustav automatizacije i kontrole proizvodnje kozmetičkog salona čini mehanizam za unos informacija lakšim i bržim. Sustav radi kao sat i također pomaže organizirati metode analize aktivnosti kozmetičkog studija (frizera), omogućujući zaposlenicima tvrtke da obavljaju svoje izravne dužnosti bez da ih ometa njihova rutina. Upoznajte se s nekim značajkama USU-Softa kao softvera za kontrolu proizvodnje za kozmetičke salone (frizerski saloni, spa centri, solariji, studiji za manikuru itd.).