Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za rad kozmetičkog salona

Program za rad kozmetičkog salona • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za rad kozmetičkog salona
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program rada kozmetičkog salona osmišljen je tako da pruži ugodne uvjete za interakciju između majstora i klijenata. Bez posebnih programa za automatizaciju računovodstva salona ljepote bilo bi puno teže poslovati. Program zapošljavanja salona USU-Soft dobiva izvrsne kritike od poslovnih čelnika diljem svijeta. Prilikom izrade programa za rad salona posebnu pozornost treba posvetiti računovodstvu klijenata. Nemaju svi spa centri sustav registracije posjetitelja. Koristeći širok raspon mogućnosti programa USU-Soft za rad kozmetičkog salona, ne samo da održavate transparentno računovodstvo, već i povećavate razinu usmjerenosti na potrebe kupaca u svom spa centru. Prilikom obavljanja poslova u kozmetičkom salonu također je potrebno razmotriti načine osiguranja sigurnosti klijenata. Svaki dan kozmetičke salone posjećuje ogroman broj ljudi. Administratori ne mogu pratiti sve posjetitelje zbog ljudskog faktora. Programeri programa za rad u kozmetičkom salonu pružili su USU-Softu dodatne mogućnosti za kontrolu klijenata. Osim toga, korisnici mogu prestati brinuti o sigurnosti svojih osobnih stvari ostavljenih u ćelijama ili na policama za skladištenje. USU-Soft komunicira s nadzornim kamerama. Pri korištenju kamera s mogućnošću izrade visokokvalitetnih slika, USU-Soft program za rad u kozmetičkim salonima povezuje se s prepoznavanjem lica. Zaštitar ili administrator moći će izračunati prisutnost osumnjičenika u kozmetičkom salonu i spriječiti krađu materijalnih vrijednosti.

Razina povjerenja kupaca u osoblje Vašeg salona će se brzo povećati. Program rada kozmetičkih salona također je zanimljiv mnogim dobavljačima robe. Kozmetički saloni povećavaju svoje prihode u naše vrijeme ne samo pružanjem usluga. Masters pokušava kupcima prodati proizvode visoke kvalitete kako bi produžio trajanje postupka. Tvrtke koje proizvode potrošni materijal mogu izraditi bazu kozmetičkih centara. Program USU-Soft za rad u kozmetičkim salonima jamči informacijsku sigurnost dugi niz godina. Imenik 'Financijske stavke' sadrži informacije o tome koje se vrste financijskih kretanja provode u vašoj organizaciji, tj. vrste troškova, prihoda ili bilo što drugo. Zapisi su grupirani prema polju 'Kategorija'. Da biste vidjeli koji se zapisi nalaze u ovoj ili onoj grupi, odnosno da biste je proširili, kliknite na znak plus pored naziva polja s nazivom grupe. Ako vam nije potrebno ovo grupiranje, možete vratiti tablicu u uobičajeni oblik. Da biste to učinili, samo pomaknite naziv željenog stupca prema dolje (u ovom slučaju to je 'kategorija'). Prije početka rada u programu salona ljepote potrebno je instalirati automatsko evidentiranje prihoda od prodaje za određenu financijsku stavku. Da biste to učinili, desnom tipkom miša kliknite željeni zapis i odaberite 'Uredi' ili dvaput kliknite lijevom tipkom miša. Nakon toga označite redak 'Prihod fonda' i kliknite 'Spremi'. Isti postupak mora biti naveden i za plaćanje dobavljačima. Uz pomoć ovog imenika programa možete jednostavno pratiti ukupne rashode i prihode za pojedine financijske stavke ili vizualno procijeniti dinamiku kretanja prihoda.

Stručnjaci vašeg salona mogu komunicirati s dobavljačima i kupcima putem mobilne aplikacije USU-Soft. Raspon usluga kozmetičkih salona svake godine se širi. Stručnjaci će moći provoditi ankete među korisnicima putem aplikacije USU-Soft kako bi izračunali potrebu za pružanjem novih usluga. Program rada kozmetičkog salona moguće je preuzeti na osobno računalo ili mobilni telefon. Vaši zaposlenici će moći obavijestiti dobavljače o željenim danima za prijem robe. Potrošno računovodstvo je dobro koordiniran sustav. Program kozmetičkog studija može se odvijati bez prekida dugi niz godina. Softver za rad u spa studijima može koristiti ne samo zaposlenik ili administrator salona, već i računovodstvo, zaštitarska služba, voditelj itd. Uvjete korištenja ne morate obnavljati svaki mjesec nakon kupnje programa za rad u salonu. Pretplate za korištenje sustava nisu obvezne. Implementacija računovodstvenog programa pomaže minimizirati mnoge troškove i rashode. Na primjer, zaposlenici ne moraju proći plaćenu obuku za rad s funkcijama softvera USU-Soft. Sve značajke programa jednostavne su za korištenje. Rad stručnjaka olakšavaju računovodstvene operacije sustava u automatskom načinu rada. Zahvaljujući programu, zaposlenici mogu dodatno raditi i višestruko povećati svoju zaradu. Teško je uspostaviti kontrolu u tvrtki koja je specijalizirana za takvu branšu. A to često dovodi do situacije da postoji mnogo sličnih salona koji samo naizgled djeluju kao posebni i uspješni. U stvarnosti, unutarnji procesi su daleko od savršenih i potrebno je nešto da ovdje uvede red. I kao rezultat toga, lako je zaobići te suparnike jednostavno radeći nešto što oni ne mogu ili ne žele. Pritom mislimo na automatizaciju i najvišu kvalitetu unutarnje djelatnosti koja uz realizaciju programa rada u estetskom centru Vašu ustanovu može podići na do sada nezamislive razine. Pa, prvi korak bi bio shvatiti da uvijek ima mjesta za napredak – nemojte prestati razvijati svoj studio ljepote, čak i ako vam donosi stalan prihod. Drugo je razumijevanje da vam je potreban poseban program za rad vašeg kozmetičkog salona. Zadovoljstvo nam je ponuditi vam najbolju moguću opciju - program USU-Soft. Vidjet ćete da se ne samo hvalimo, već vam saopćavamo zaključak koji ćete shvatiti nakon prvih nekoliko sati rada na programu.