Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kozmetičarku

Program za kozmetičarku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kozmetičarku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za kozmetičare višenamjenski je alat za automatizaciju odgovoran za ključne procese kozmetičke klinike: računovodstvo baze podataka posjetitelja ili CRM sustav, upravljanje osobljem, financijska kontrola, analiza poduzeća itd. Program kozmetičara koji se koristi u kozmetološkoj poliklinici odlikuje se brzinom, višekorisničkim načinom rada i brzim startom. Kozmetičari mogu početi raditi s programom za upravljanje gotovo odmah nakon instalacije. U tom slučaju svi se podaci mogu izvesti ili uvesti. Ovaj proces provode naši vrhunski stručnjaci koji imaju bogato iskustvo instaliranja softvera na daljinu putem internetske veze, tako da ne morate brinuti o ovom dijelu posla. Ovaj zadatak preuzimamo pod svoju odgovornost i jamčimo da će biti obavljen bez ikakvih kvarova. Program za kozmetičare proizvodi USU-Soft u strogom skladu sa zahtjevima modernih kozmetičarskih klinika, gdje svaka radnja korisnika u sustavu nalazi vizualni prikaz. Možete imati razne analize i statistike koje su dostupne i proizvode rada programa estetičara. Program estetičke klinike prati temeljne procese organizacije, uključujući odnos s timom estetičara. Možete zatražiti opsežnu količinu analitičkih podataka o svakom zaposleniku kako biste razumjeli produktivnost i obračun plaća. Takav nadzor ima mnoge prednosti. Prije svega, kontrolirate ne samo administrativni dio tijeka rada tvrtke, već i aktivnosti stručnjaka. To im je veliki poticaj za više rada i kvalitetnije usluge jer znaju da se sve što rade bilježi i pomno analizira. Drugo, imate bolju sliku o produktivnosti svoje ustanove i, kao rezultat toga, bolju kontrolu nad njezinim razvojem.

Program kozmetičara možete konfigurirati u parametrima programa iu odjeljku Imenik. Ovaj odjeljak sadrži sve podatke s kojima ćete raditi. Da biste prilagodili parametre, idite na izbornik za postavljanje programa kozmetičara. Da biste to učinili, kliknite na gumb Postavke. Prikazuje se izbornik postavki. Prva kartica zove se Sustav. Naziv organizacije je mjesto gdje upisujete naziv, koji će biti prikazan u naslovu prozora programa. Automatsko ažuriranje definira vremenski interval u sekundama u kojem će se skup podataka tablice automatski ažurirati ako je ova funkcija ondje omogućena. Pokreće se posebnim gumbom na bilo kojem stolu u programu kozmetičara. Druga kartica je konfiguracija grafike. Ovdje postavljamo logo tvrtke. Da biste dodali sliku, desnom tipkom miša kliknite prazan kvadrat i odaberite odgovarajuću naredbu Zalijepi za kopiranje slike iz međuspremnika ili Učitaj za navođenje putanje do grafičke datoteke. Treća kartica je korisnička konfiguracija. Ovdje su sve postavke podijeljene u kategorije. Da biste otvorili kategoriju, kliknite jednom lijevom tipkom miša na ikonu +.

Program za kozmetičare instaliran u kozmetičkoj klinici vrlo je jednostavan za korištenje. Dizajn se ne razlikuje od vizualne složenosti. I izuzetno prikladne postavke pretraživanja i navigacije implementirane su na pristupačan način, kako ne bi ometale kozmetičare, kao ni korisnike koji nemaju veliko iskustvo rada za računalom. Među prednostima programa treba izdvojiti mogućnost skladišnog računovodstva u kozmetičkoj ambulanti, gdje elektronički sustav brine za opskrbu, kreira narudžbe za odgovarajući materijal, prati stanje zaliha i opreme, daje podatke o učinku svakog kozmetičara. . Ovi se čimbenici mogu činiti nedovoljnima kada se razmatraju zasebno. Može se reći da sve to čovjek može lako učiniti bez pomoći računala. Međutim, za obavljanje svih ovih zadataka trebat će vam više zaposlenika jer postoji mnogo informacija koje jedna osoba može jednostavno propustiti, pogrešno protumačiti ili izgubiti. Programi nemaju tih problema jer se nikada ne umore, ometu ili lijeni. Stvoreni su s jednim ciljem, a to je optimizirati poslovanje i olakšati život ljudima. Nadalje, zadaci koje zaposlenici obavljaju u vašoj organizaciji međusobno su povezani. Jedna stvar ovisi o drugoj. Broj materijala u skladištu utječe na sposobnost obavljanja različitih poslova i sl. Teško je jednoj osobi uspostaviti veze između različitih elemenata vaše tvrtke na najproduktivniji i najbrži način. Zaključak je da je za to dovoljno imati poseban program. Program kozmetičara može uspješno koristiti kozmetička klinika, kao i cijela mreža tvrtki u ovoj sferi djelovanja. Popis priključene opreme uključuje akvizicijske terminale, čitače magnetskih kartica i druge uređaje koji pojednostavljuju rad kozmetičara i ostalih zaposlenika. Moguće je savladati standardni skup programskih operacija u samo nekoliko sati njegovog rada. Istodobno, proces učenja nije osobito kompliciran. Prethodno će tim kozmetičara proći kratak brifing pod vodstvom tehničkih stručnjaka USU. Prava pristupa programu raspodijeljena su na temelju uloga, što vam omogućuje da zasebno analizirate aktivnosti svakog korisnika i kozmetičara, naručite statističke podatke za bilo koje vremensko razdoblje i formirate poslovne planove za daljnji razvoj strukture kozmetičarskog centra. .