Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo salona ljepote

Program za računovodstvo salona ljepote • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo salona ljepote
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Industrija ljepote vrlo je specifično područje djelovanja. Kao i kod svakog drugog posla, ima svoje suptilnosti u pogledu računovodstva, organizacije, održavanja i kontrole tijeka rada. Često zbog instaliranja nepouzdanih računovodstvenih programa salona (češće kada pretražujete internet za zahtjevom kao što je besplatno preuzimanje salonskog računovodstvenog programa ili besplatnog preuzimanja salonskog računovodstvenog programa), suočavate se s problemom nedostatka vremena za obradu dostupnih informacija u održavanju menadžerskog , materijalne i računovodstvene evidencije, vođenje statistike posjeta kozmetičkom salonu od strane klijenata, praćenje rada majstora, također je potrebno uzeti u obzir složen i razgranat program bonusa i popusta i mnoge druge operacije (npr. jedan besplatni usluga godišnje za stalne kupce). Izlaz iz ove situacije, osim načina optimizacije poslovanja ove tvrtke, zahtijeva automatizaciju poslovanja. Predstavljamo vam novi proizvod na kazahstanskom tržištu - program Universal Accounting System, koji vam omogućuje bezbolnu automatizaciju materijalnog, računovodstvenog, kadrovskog i menadžerskog računovodstva u salonu ljepote. Korisnici programa Universal Accounting System mogu biti tvrtke iz najrazličitijih područja: kozmetički saloni, estetika, manikura, spa, spa, solarij, image studio, masaže itd. Univerzalni računovodstveni sustav kao program za organiziranje računovodstva u kozmetičkim salonima dokazao se na kazahstanskom tržištu i šire. Razlika USU-a kao softvera za organizaciju računovodstva u slikovnim studijima je njegova jednostavnost i lakoća korištenja, uz mogućnost pregleda i analize svih informacija vezanih uz aktivnosti vašeg kozmetičkog salona. Dakle, USU kao alat za automatizaciju s jednakom lakoćom mogu koristiti i prvi voditelj salona i administrator, majstor ili novi zaposlenik salona. Posebno važna prednost implementacije ovog računovodstvenog programa je mogućnost uvida u analitičke i razvojne trendove poduzeća kroz različite izvještaje. Prijelaz vaše tvrtke na program Univerzalnog računovodstvenog sustava pružit će neprocjenjivu pomoć voditelju ili voditelju slikovnog studija u donošenju važnih odluka o upravljanju.

Drugim riječima, instalacija softvera USU znatno će ubrzati proces unosa i analize informacija, oslobađajući vrijeme zaposlenika za druge značajnije poslove. Budući da je administrator zaštitno lice kozmetičkog salona (slikovnog studija, frizera) i sav rad s posjetiteljima ovisi o njemu, on je glavni korisnik USU programa kao računovodstvenog programa u kozmetičkom salonu. Zahvaljujući našem razvoju, administrator kozmetičkog salona uvijek će moći organizirati razuman pristup rasporedu rada svoje organizacije, uspostaviti rad s klijentima i kontrolirati njihove informacije (na primjer, o popustima i promocijama ili novim uslugama), te, ako je potrebno, pokrenuti potragu za informacijama kako bi izgradili pozitivnu sliku o svojim organizacijama. Drugim riječima, USU se lako može prilagoditi potrebama vaše tvrtke, ne samo kao računovodstveni program u kozmetičkom salonu, već i kao računovodstveni program za klijente. I bila bi velika pogreška zanemariti suvremene prednosti novih tehnologija. Uz pomoć ovih postignuća sve je moguće. Nakon što smo već prodrli u sve aspekte svakodnevnog života, ne čudi da je i računovodstvo kozmetičkih salona na najbolji mogući način preuzelo dobrobiti koje donosi svakoj tvrtki. Automatizacija nije nedostatak, a zaposlenici se ne bi trebali bojati da će korijeni i programi moći zamijeniti ljude. Umjetna inteligencija nikada neće moći mjeriti način na koji čovjek razmišlja. Način na koji “osjećamo” život je vrlo poseban, barem zahvaljujući činjenici da smo živi. No hrpe podataka najbolje obrađuje softver budući da ima stroge algoritme koji stroju ne dopuštaju pogreške. Stoga iskoristimo te kvalitete za dobrobit poslovanja i natjerajmo ljude da rade druge stvari kako bi privukli nove klijente i komunicirali s njima. Sigurno ćete cijeniti ove značajke nakon prvih nekoliko trenutaka rada s programom jer čini sve kako bi olakšao i otežao rad.

Moći ćete pratiti koji je djelatnik uputio poziv, s kojeg broja, koliko je trajao poziv te ga po potrebi snimiti. Nadalje, vidite da određeni poziv nije primljen, a podaci o dolaznom pozivu i broju s kojeg se vaš djelatnik nije javio drugoj strani bit će spremljeni. To osigurava potpunu kontrolu nad radom vaših menadžera. Za korištenje ove značajke potrebna je dodatna oprema. Popis odgovarajuće opreme možete odrediti kontaktiranjem naše tehničke podrške. Naše iskusno osoblje uvijek je na raspolaganju i spremno pomoći oko svih problema i upita koji se mogu pojaviti tijekom korištenja računovodstvenog programa salona. Osim toga, željeli bismo dobiti daljnje sugestije o funkcionalnosti i perspektivama programa te ga možemo prilagoditi prema potrebama vašeg salona. Dakle, ako ne želite više gubiti vrijeme, obratite nam se i recite nam kako možemo pomoći da vaše poslovanje bolje funkcionira i postigne odlične rezultate uz pomoć našeg programa.