Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za veterinu

Program za veterinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za veterinu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizirani program veterinarske medicine ima za cilj mehanizaciju radnih procesa kako bi se optimiziralo poslovanje tvrtke kako bi se zajamčilo učinkovito računovodstvo i upravljanje te pružanje usluga. Veterina, kao medicinska znanost, ima svoje karakteristike. Naravno, najvažnije obilježje veterinarskih organizacija su njihovi pacijenti – životinje. Informacijski program automatizacije veterinarske kontrole ima za cilj optimizaciju radnih procesa, u kojima će izvršenje aktivnosti pružanja veterinarskih usluga sigurno dostići razinu učinkovitosti i kvalitete. Budući da veterinarske tvrtke pružaju usluge liječenja i testiranja, tvrtka treba upravljati skladištem. Osim toga, razvoj mora biti u skladu sa svim sanitarnim i epidemiološkim normama, kako u prostorijama tako iu njezi pacijenata. Potrebno je tretirati prostorije nakon svakog pacijenta. U kontekstu djelatnosti veterinarskih tvrtki često je vrlo teško pratiti sve operacije, kvalitetu i vrijeme izvršenja. Stoga, u eri modernizacije, korištenje automatiziranih veterinarskih programa postaje izvrstan pomagač u regulaciji rada.

Korištenje programa veterinarske automatizacije pozitivno utječe na poslovanje tvrtke, organizirajući kvalitetan i učinkovit sustav upravljanja i računovodstva, jamčeći provedbu skladišnog poslovanja, utječući na rast važnih pokazatelja poslovanja. Odabir odgovarajućeg veterinarskog programa može biti težak zbog raznolikosti različitih softverskih proizvoda na tržištu informacijske tehnologije. Mnogi različiti programi imaju svoje karakteristike i razlikuju se po funkcionalnim karakteristikama. Prilikom odabira veterinarskog programa potrebno je voditi računa o potrebama tvrtke i specifičnostima veterinarskih ustanova te odabrati softver koji najbolje odgovara potrebama tvrtke. Osim ovog faktora, vrijedi razmotriti vrstu automatizacije. Najprikladnija vrsta automatizacije za reguliranje aktivnosti poduzeća je integrirana metoda, u kojoj se mehanizacija poslovnih procesa provodi posvuda, ali ne isključuje u potpunosti ljudski rad.

USU-Soft je inovativni automatizirani program koji ima sve potrebne opcije za optimizaciju poslovanja tvrtke. S obzirom na posebne mogućnosti sustava, aplikacija USU-Soft prikladna je za korištenje u svakoj tvrtki, bez obzira na vrstu ili sektor djelatnosti. Program ima jedinstvenu fleksibilnost koja vam omogućuje podešavanje dodatnih postavki softvera. Dakle, uzimajući u obzir specifičnosti djelatnosti veterinarskih organizacija, moguće je mijenjati ili nadopunjavati mogućnosti sustava, čime se jamči učinkovito funkcioniranje tvrtke i utjecaj programa na organizaciju, te rast globalnih pokazatelja, kako u radnom tako i u financijskom smislu. Implementacija programa provodi se u kratkom roku, bez potrebe za prekidom tekućih procesa i dodatnih ulaganja.

Izborne mogućnosti programa omogućuju obavljanje poslova različitih vrsta i složenosti, poput organizacije i provedbe financijskog i upravljačkog računovodstva, veterinarskog vođenja, praćenja poštivanja normativa i standarda skrbi u veterinarskim klinikama, praćenja rada zaposlenika, autentifikacija, izvješćivanje, kalkulacija, upravljanje skladištem, optimizacija logističkih procesa; ako je potrebno, trening tijeka rada, planiranje, financijska analiza i revizija i još mnogo toga. USU-Soft je učinkovit program i pomoćnik u borbi za uspjeh!

Softver se ističe svojim jedinstvenim posebnim značajkama, u kojima možete podesiti jezične postavke, odabrati dizajn i temu programa po vlastitom nahođenju, držati nekoliko objekata na istoj mreži i upravljati njima središnje, itd. Korištenje programa neće uzrokovati nikakve probleme ili poteškoće. Korisnici možda nemaju tehničke vještine. Tvrtka nudi obuku, a lakoća sustava olakšava i ubrzava prilagodbu novom formatu rada. Automatizirano je računovodstveno poslovanje, kontrola dobiti i troškova, dinamika rasta prihoda, dokumentacija i izvješćivanje, kalkulacija itd. Upravljanje programom uvjetovano je provođenjem svih potrebnih mjera kontrole radnih zadataka i njihovog izvršenja. Praćenje rada zaposlenika evidentiranjem svih radnji koje se obavljaju u veterinarskom programu omogućuje da se nedostaci utvrde pri prijemu i na vrijeme isprave.

Registracija i registracija kupaca provodi se automatski, kao i obuka i održavanje kartona pacijenata, praćenje posjeta, liječnički pregledi. Automatizirani protok dokumenata svakako će biti izvrstan pomoćnik u obavljanju rutinskih poslova pripreme i obrade dokumenata. Postoji mogućnost automatskog popunjavanja dokumentacije. Korištenje programa ima značajan pozitivan učinak na rast radne snage i financijski učinak veterinarske tvrtke. Obavijestiti kupca o datumu i vremenu prijema, čestitati mu praznik ili ga obavijestiti o novostima i ponudama tvrtke možete jednostavno i brzo putem mailinga. Postoji učinkovita organizacija skladištenja: obavljanje poslova računovodstva skladišta lijekova, praćenje skladištenja, kretanja i raspoloživosti lijekova, provođenje inventure, provođenje analiza o radu skladišta. Zahvaljujući CRM opciji, možete stvoriti bazu podataka s neograničenom količinom informacija, što vam omogućuje ne samo sigurno pohranjivanje podataka, već i promptni prijenos i obradu.