Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za veterinu

CRM za veterinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za veterinu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svi vole kućne ljubimce, ali postoje ljudi koji pokušavaju profesionalno pomoći u raznim stvarima, a to je upravo ono što im treba. Specijalizirani CRM sustav za veterinarske organizacije omogućuje vam kontrolu svih procesa, automatizaciju računovodstva i kontrole, vođenje evidencije i uredskog rada, analizu potražnje i konkurencije u ovom području djelatnosti. Veterinarske klinike mogu imati uži ili široki fokus. Stoga odabir CRM aplikacije mora biti individualan, jer je potrebno razmišljati o radu s određenim životinjama koje se razlikuju ne samo po temperamentu, već i po veličini i lijekovima. Veterinarsku kliniku zapravo treba promatrati kao kompleksno područje u kojem treba pokazati i volju i znanje, jer životinje osjećaju apsolutno sve, pa tako i ljubav i privrženost. Za automatizaciju rada veterinarske ambulante potrebna je automatizirana i savršena instalacija, kao što je slučaj s USU-Softom, koji za razliku od sličnih ponuda ima pristupačnu cjenovnu politiku, raznoliku modularnu strukturu i veliku brzinu, uz optimizaciju rada vrijeme. Svi podaci stižu automatski i pohranjuju se godinama, ostajući nepromijenjeni, na udaljenom poslužitelju. Svi procesi povezani su s veterinarskim CRM sustavom veterinarskih klinika, što poslovanje čini lakšim i produktivnijim.

Svaki kućni ljubimac ima individualan pristup i stalno praćenje, zbog rada CRM aplikacije 24 sata dnevno, integracije s različitim vrstama aplikacija i CRM uređaja, ali o tome ćemo detaljnije u ovom članku. Odmah ističemo nisku cjenovnu politiku, potpuni izostanak mjesečnih naknada, izradu rasporeda rada i raznih aktivnosti, uključujući financijsku kontrolu, analitičko-računovodstvene poslove za kućne ljubimce, lijekove i djelatnike veterinarskih ustanova. USU CRM softver za veterinarsko upravljanje svim odjelima jedinstven je razvoj koji omogućuje individualizirani pristup u svakoj organizaciji, s podjelom nadležnosti i odgovornosti, dostupnošću i ravnomjernim razvojem modula koje vi i naši stručnjaci odabirete u prilagođenoj verziji, ovisno o polje aktivnosti. Osim toga, veterinarski CRM sustav je višekorisnički, u kojem može raditi neograničen broj djelatnika koji ulaze u CRM sustav, koji mogu raditi zajedno, razmjenjujući informacije i poruke preko lokalne mreže. Za svakog zaposlenika, veterinara, voditelja, blagajnika i ostale zaposlenike, osigurana je osobna prijava i lozinka za račun, gdje obavljaju zadatke koji su im dodijeljeni, unose podatke i automatski ih pregledavaju. Ulaskom je moguće odustati od ručnog upravljanja, prijeći na automatizaciju, uvoz i izvoz materijala iz različitih izvora.

Informacije o prikazu dostupne su putem kontekstualne tražilice koja optimizira radno vrijeme stručnjaka. Korisnici mogu svladati CRM aplikaciju bez poteškoća, uzimajući u obzir javno dostupne konfiguracijske parametre, elektronički vodič i servisnu podršku. Veterinary CRM softver ima samo tri dijela (Izvješća, Reference, Moduli) tako da neće biti teško saznati, a informacije su pojednostavljene. Osim toga, veterinarski CRM program ima lijepo i multitasking sučelje koje se prilagođava svakom stručnjaku, uzimajući u obzir osobne potrebe. Osim toga, CRM softver može komunicirati s internetskim resursima, web stranicama, ispunjavanjem narudžbi, pružanjem jelovnika i usluga, s cjenikom, automatskim izračunom troškova određenih usluga, odabirom slobodnog vremena u rasporedu jednog ili drugog stručnjaka Odjela. Za svakog pacijenta će se provoditi analiza i upis u poseban dnevnik, pregled sadržaja pruženih usluga, nalijepljenih cjepiva, podataka o kućnom ljubimcu (ime, dob, spol), uključujući pritužbe i analize, provedeni sustavi plaćanja i dugovanja . Stručnjaci brzo dobivaju informacije, upoznaju se s njima prije dolaska klijenata, prate stanje lijekova. U posebnoj tablici izradit će se nomenklatura, knjigovodstvo i kontrola lijekova i droga, inventura prema indikacijama, nadopuni ili zbrinjavanju proizvoda. Pri popisivanju lijekova i drugih materijala koriste se elektronički uređaji.

Praćenje video kamerama omogućuje analizu kvalitete rada zaposlenika, analizu sigurnosti proizvoda pod nadzorom organizacije, pružanje informacija u realnom vremenu. Dakle, voditelj prati proizvodni rad, analizira aktivnosti podređenih, vidi službu za korisnike i analizira, utvrđuje financijske troškove i prihode, uzimajući u obzir mogućnost konsolidacije odjela, skladišta i veterinarskih klinika, držeći ih u jedinstvenom sustavu i računovodstvu 1C pravovremeno generiranje dokumenata i izvješća, kroz podnošenje poreznim komisijama. Veterinarski CRM sustav po potrebi šalje grupne ili osobne poruke s podsjetnicima na zakazivanje termina, informativnom podrškom o raznim popustima i promocijama, potrebi otplate dugova itd. Prihvatite plaćanje za veterinarske usluge, po mogućnosti gotovinsko i bezgotovinsko, korištenjem različitih izvora i aplikacija za plaćanje na mreži. Za procjenu rada veterinarskog CRM programa koristite demo verziju koja je dostupna besplatno, sa svim mogućnostima, ali privremeno. Za razna pitanja obratite se na navedene kontakt brojeve za savjet naših stručnjaka.

Univerzalni automatizirani veterinarski CRM program namijenjen veterinarskim odjelima automatizira računovodstvo i kontrolu upravljanja. U Veterinary CRM sustavu možete izraditi bilo koji dokument i izvješće koristeći predloške i uzorke. Funkcionalne mogućnosti i alati prilagođeni su svakoj organizaciji, uz širok izbor modula. Možete birati teme između pedeset različitih opcija, također ih ažurirati i dodavati po vlastitom nahođenju. Brzo pretraživanje informacija omogućeno je pomoću ugrađene kontekstualne tražilice. Očitavanje je moguće obavljati i ručno i potpuno automatizirano. Konstantna kontrola veterinarske medicine, aktivnosti djelatnika, korisničke službe u pojedinim odjelima provodi se kroz interakciju sa sigurnosnim kamerama, dajući informacije u realnom vremenu. Delegiranje prava korištenja provodi se na temelju učinkovitosti rada podređenih. Stoga menadžment ima neograničene mogućnosti. Integracija s 1C računovodstvom omogućuje vam kontrolu financijskih kretanja, generiranje izvješća i dokumentacije.