Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za veterinarsku kliniku

CRM za veterinarsku kliniku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za veterinarsku kliniku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kod brige o kućnim ljubimcima potrebno je voditi računa ne samo o hrani i spavanju, već io pravovremenim cijepljenjima, raznim aktivnostima za poštivanje normi, održavanje i osiguranje zdravlja. Stoga vam je potreban CRM za specijalizirana mjesta poput veterinarske klinike. Ljudi koji profesionalno pomažu životinjama moraju prije svega razmišljati o pravilnom tretmanu i pristupu, a ne o evidenciji i izvješćima, što dovodi do gubljenja vremena. U tu svrhu razvijeni su CRM sustavi za veterinarske klinike koji omogućuju automatizaciju proizvodnih procesa, optimizaciju radnog vremena, povećanje kvalitete i produktivnosti pruženih usluga, zadovoljavanje potreba tržišta i želja kupaca. Spektar veterinarskih usluga u klinici može biti raznolik i različit za životinje, jer su pasmine i vrste različite (od najmanjih do najvećih). Također, lijekove različitog spektra treba uključiti u zasebne časopise.

Stoga se CRM program za upravljanje veterinarskom praksom mora odabrati pojedinačno za veterinarsku ordinaciju, uzimajući u obzir detalje njezine ustanove. Kako ne biste gubili vrijeme tražeći CRM sustav za računovodstvo veterinarskih klinika, poslužite se našim savjetom i obratite pažnju na USU-Soft automatizirani program za upravljanje veterinarskim klinikama, dostupan zahvaljujući cjenovnoj ponudi, bez mjesečne naknade, individualiziranom pristupu, velikom izbor modula i mnoge druge prednosti koje pružaju udobnost, brzinu i optimizaciju radnog vremena. Naš CRM softver nudi beskrajne mogućnosti koje, za razliku od sličnih ponuda, mogu koristiti tvrtke u bilo kojem području djelatnosti, ne samo u veterinarskoj klinici, odabirom potrebnih formata i kontrolnih modula. Sve informacije stižu automatski, uz očuvanje dugi niz godina, korištenjem backup funkcije, prijenosa dokumenata i izvješća. U nomenklaturi se uzimaju u obzir sve pozicije lijekova, uključujući dekodiranje, serijski broj, količinu, rok valjanosti, likvidnost i sliku. U slučaju nedovoljne količine, CRM sustav veterinarske klinike automatski nadopunjuje potrebnu količinu, uzimajući u obzir troškove navedene u analitičkim i statističkim izvješćima. U slučaju isteka proizvoda, artikl će biti vraćen ili recikliran. Vođenjem jedinstvene CRM baze podaci o kućnim ljubimcima i vlasnicima unose se automatski, ažurirani svaki put nakon sljedećeg prijema i analize ili događaja.

Kartoteka (povijest) sadrži kompletne podatke o životinji: vrsta životinje, spol i dob, dijagnoza, primjena cjepiva, podaci o provedenim aktivnostima, plaćanjima i zaduženjima, planiranim operacijama, uz foto prilog. Korištenjem kontakt brojeva moguće je slanjem poruka putem SMS-a ili e-maila s obavijestima o raznim promocijama, bonusima i podsjetnicima na termine koje kupac može sam zakazati korištenjem web stranice i elektronske prijave, uvid u termine, rasporede i besplatne podatke o veterinaru. CRM softver je višekorisnički i omogućuje svim stručnjacima jedinstvenu prijavu osobnim loginom i lozinkom, uz delegiranje prava korištenja, razmjenu informacija i poruka na lokalnoj mreži. Ovo je vrlo zgodno pri konsolidaciji svih odjela, upravljanju svakim u isto vrijeme i primanju pouzdanih informacija o posjećenosti, kvaliteti, prihodima i rashodima. Lako je izvršiti operacije poravnanja, budući da su svi procesi automatizirani, uzimajući u obzir elektronički kalkulator, navedene formule i prihvaćanje plaćanja koja se mogu izvršiti na bilo koji prikladan način (gotovina i ne).

U besplatnoj demo verziji možete procijeniti CRM sustav veterinarske ambulante, kontrolirati kvalitetu i brzinu rada veterinarske ambulante, što je jedinstveno rješenje spora između nužnosti i učinkovitosti. Na stranici možete odabrati željeni format modula, analizirati trošak, a također poslati CRM aplikaciju našim stručnjacima koji će vas kontaktirati i savjetovati o svim pitanjima koja vas muče. Ekskluzivni CRM program za upravljanje veterinarskim ambulantama, kreiran za korištenje u veterinarskim ambulantama, automatizira upravljanje i računovodstvo, uz kontrolu svih proizvodnih procesa. U CRM softveru možete izraditi bilo koji dokument i izvješće pomoću predložaka i uzoraka. Ulaz (informacije, uvoz i izvoz) potiče brz i kvalitetan ulazak. Postoji interakcija s Microsoft Office Word i Excel dokumentima te formiranje dnevnika i recepata, postavljanje dijagnoza s lijekovima. Dostupnost mogućnosti i alata prilagođeni su svakoj veterinarskoj klinici.

Teme su odabrane između pedeset različitih vrsta, također ažurirane dodacima prema potrebi. Operativno pretraživanje materijala omogućeno je programiranom kontekstualnom tražilicom. Unos podataka moguć je ručno i potpuno automatizirano. Redovita kontrola veterinarskih ambulanti (rad specijalista, korisnička služba, pojedini odjeli) provodi se integracijom s kamerama za videonadzor, dajući informacije u realnom vremenu. Delegiranje korisničkih prava provodi se na temelju radne aktivnosti; stoga menadžment ima neograničene mogućnosti. Interakcija sa sustavom 1C omogućuje vam kontrolu nad financijskim kretanjima, generiranje izvješća i dokumentacije. U ovom području možete objediniti neograničen broj podružnica. Plaćajte u bilo kojem obliku (gotovinski i bezgotovinski). Postoji mogućnost izrade rasporeda rada, uz navođenje radnih zadataka. Može se integrirati sa specijaliziranim uređajima (terminal za prikupljanje informacija i čitač crtičnog koda), pružajući neposrednu kontrolu zaliha, računovodstva i sredstava. Povezivanjem i ugradnjom CRM uslužnih programa možete automatizirati aktivnosti i poboljšati imidž svoje tvrtke.