Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za sklonište za životinje

Program za sklonište za životinje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za sklonište za životinje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u skloništu za životinje nije lak zadatak i zahtijeva određeni napor uprave. Na primjer, morate imati na umu količinu i kvalitetu lijekova u veterinarskoj bolnici, inače će liječenje biti štetno. Ili upis pacijenata, što također pojednostavljuje cijeli proces u veterinarskim organizacijama. Automatizacija skloništa za životinje je ono što Vam je potrebno za kvalitetan razvoj Vašeg poslovanja! Predstavljamo vam program kontrole skloništa za životinje. Upravljanje u skloništu za životinje pomaže automatizirati cijeli proces, od registracije klijenata do skladišta u kojem se pohranjuju lijekovi. Računovodstvo i vođenje skloništa za životinje kroz naš računovodstveni sustav ugodan je i nekompliciran dodatak svakodnevnom poslu veterinara. Cjelokupni proces u veterinarskoj ambulanti potpuno je automatiziran i sigurno će upravljačko računovodstvo doći na novu razinu kontrole. Sada sve kontrolira program skloništa za životinje. Počevši od dijagnostike životinja pa sve do ostataka lijekova u skladištu.

Sam program skloništa za životinje je intuitivan. Izbornik se sastoji od samo 3 stavke: Moduli Reference Books Reports. Veterinari obavljaju sve svakodnevne poslove u dijelu modula. Tamo možete vidjeti klijente i postaviti dijagnoze, kao i propisati tretmane. Imenici su potrebni za pohranjivanje i zamjenu svih potrebnih podataka o organizaciji u svakodnevnom radu i izvješćivanju. Izvještaji, pak, mogu biti vrlo različiti: izvještaj o prvom pregledu i recept za lijekove, dnevni ili mjesečni izvještaj ili drugi potrebni dokumenti. Tu je i funkcija uvoza i izvoza. Moguć je uvoz i izvoz iz nekoliko programa skloništa za životinje, uključujući MS Word i Excel, što će uvelike pomoći u prijenosu stare baze podataka korisnika u program skloništa za životinje bez gubitka podataka. sklonište za životinje je zaštićeno lozinkom koja se može mijenjati po želji. Tu je i funkcija blokiranja, koja omogućuje, u slučaju kratke odsutnosti korisnika, blokiranje pristupa drugih osoba programu skloništa za životinje. Također možete priložiti fotografiju za svakog kupca, ili fotografiju kućnog ljubimca. To olakšava pronalaženje i prepoznavanje kupaca. S programom USU-Soft kontrola upravljanja i automatizirano računovodstvo u veterinarskoj klinici postat će učinkovitiji, a ugled veterinarske medicine će se povećati.

Izvješća se automatski generiraju u programu upravljanja skloništima za životinje veterinarske klinike. Ponovno povezivanje pomoći će u ažuriranju informacija. Tu su i funkcije kao što su: dovođenje klijenata u određeno vrijeme kod određenog veterinara, prilaganje povijesti bolesti svakog klijenta, prilaganje fotografije u bazu podataka klijenata, evidentiranje lijekova u skladištu, automatsko vođenje zaliha lijekova i njihovih narudžbi, vođenje elektronički karton za bolest, kao i ispis bilo koje izjave za klijenta. Intuitivno sučelje programa razumljivo je svakom korisniku. Lagani jelovnik u programu skloništa za životinje ne stvara probleme s razumijevanjem. Sučelje programa može se mijenjati ovisno o inzistiranju, preferencijama i godišnjim dobima. Podržava liječenje mačaka, pasa i drugih životinja. Dijagnostika je već u bazi podataka programa. Sve dijagnoze su preuzete iz MKB-a (Međunarodna klasifikacija bolesti).

Obračun radnog vremena omogućuje isplatu plaća na temelju podataka snimljenih i prenesenih s punkta. Rad na softveru može se provesti na daljinu pomoću mobilne aplikacije koja radi na internetu. Sve dijagnostike i termini za liječenje kućnih ljubimaca obavljaju se ručno ili automatski. Program veterinarskog skloništa USU-Soft podržava Microsoft Word i Excel formate, što omogućuje uvoz podataka iz svih dostupnih dokumenata ili datoteka. Sve informacije se automatski spremaju u bazu podataka, a uz redovite sigurnosne kopije, sva dokumentacija i podaci se čuvaju dugi niz godina, nepromijenjeni, za razliku od papirnatog tijeka rada. Popis je brz i jednostavan, zahvaljujući čitaču barkodova koji veterinaru olakšava rad. Uz uvoz podataka, lako je prenijeti potrebne informacije izravno u računovodstvene tablice iz bilo kojeg dostupnog dokumenta. Brzo pretraživanje pojednostavljuje posao veterinara i daje sve informacije o zahtjevu u nekoliko sekundi.

Objedinjuje se neograničen broj poslovnica. Plaćanje se vrši u bilo kojem obliku, gotovinsko i bezgotovinsko. Postoji stvarna integracija s uređajima visoke tehnologije (terminal za prikupljanje informacija i čitač crtičnog koda), što omogućuje brzu inventarizaciju, analizu i kontrolu materijala. Implementacijom jedinstvenog veterinarskog CRM sustava automatizirate aktivnosti i imidž organizacije. Niska cijena dostupna je svima. Savladavanje i instalacija neće oduzeti puno vremena, bez dodatne obuke i trošenja novca. Integracijom s 1c računovodstvom moguće je obavljati sve financijske transakcije, pregled plaćanja i prijenosa, obračun troška na elektroničkom kalkulatoru te izradu dokumenata s izvješćima. USU-Soft sustav veterinarskog računovodstva uzima u obzir sve nijanse, dajući pravo odabira određenih modula, koji se, ako je potrebno, mogu razvijati pojedinačno.