Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo životinja

Program za računovodstvo životinja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo životinja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svi mi imamo omiljenog ljubimca, bilo da je to mačka ili pas, hrčak, papiga ili nešto egzotično poput zmije ili pauka, ali ih svejedno cijenimo i njegujemo. Uvijek, kada se osjećamo loše, ili smo neraspoloženi, sve tuge i nevolje izblijede u pozadini, kada vam voljena životinja priđe, pogleda vas u oči, popne vam se u naručje i grije vas, liječeći vašu dušu. . I zaista želimo učiniti sve kada se najdragocjenija životinja osjeća loše. U takvim trenucima veterinarska medicina dolazi u pomoć. Ova industrija zapošljava ljude koji su srcem i dušom snažno povezani s našom manjom braćom. Stoga nesebični veterinari svu brigu i liječenje ljubimaca dijele s vlasnicima. Također, ne smijemo zaboraviti da svaki veterinar ima nekoliko desetaka oboljelih životinja. Nije malo vjerojatno da će ovog ili onog lijeka ponestati i da ćete morati otići u ljekarnu. Ili postoji aktivni red, što također nije baš zgodno za životinje. Na temelju navedenog možemo zaključiti da je posao veterinarstva mukotrpan i vrlo odgovoran.

Kako bismo olakšali rad veterinara i što brži oporavak kućnih ljubimaca, predstavljamo vam USU-Soft računovodstveni program za lijekove za životinje! Upravljanje će postati lakše i produktivnije s ovim računovodstvenim programom za brigu o životinjama! Uostalom, u svakoj veterinarskoj stanici postoji skladište lijekova i pripravaka potrebnih za liječenje svih živih bića, a sada će ono biti automatizirano. To znači da će svi lijekovi biti uneseni u bazu podataka, a po potrebi i preuzeti iz skladišta, što programu za tretman i računovodstvo životinja daje pravo na čišćenje stanja i izlaganje nedostajućih lijekova na licu mjesta. stupac narudžbe. Automatizacija s ovom aplikacijom otvara vam cijeli niz namjena usmjerenih na poboljšanje vašeg poslovanja i njegovu posljedičnu promociju. Računovodstveni program za brigu o životinjama omogućuje vam da motivirate zaposlenike koji rade u vašoj organizaciji, a istovremeno im olakšava rad. Dobro osmišljen sustav obavijesti omogućuje vam da ne zanemarite nijednu važnu stvar. Izvješća se mogu voditi prema bilo kojem od parametara - financije, depozit, narudžbe, popularne usluge, liječnici i tako dalje. Svako izvješće može se generirati za bilo koje vremensko razdoblje i popraćeno je vizualnim grafikonima koji vam omogućuju da izgradite predodžbu o situaciji u nekoliko sekundi, bez gubljenja previše vremena.

Zbog stalnog proširenja funkcionalnosti programa za računovodstvo tretmana životinja, gotovo svaka manipulacija vam je dostupna. Možete naručiti pojedinačna poboljšanja, a programeri čine sve kako bi osigurali da računovodstveni program za brigu o životinjama ispuni očekivanja i uzme u obzir sve najvažnije značajke vašeg poslovanja. Aplikacija već ima implementirano slanje SMS obavijesti, a vi to možete koristiti prema vlastitom nahođenju. Ovisno o postavkama i namjeni korištenja, SMS poruke mogu se slati kupcima koji su dogovorili termin ili ih obavještavati o aktualnim akcijama i popustima. Uz USU-Soft program za računovodstvo životinja sigurno će veterinarsko računovodstvo postati ne samo jednostavno za korištenje, već i vrlo učinkovito. Automatizacija nikada nije bila tako jednostavna za korištenje! Računalo radi sve umjesto vas. I ubacuje klijente, dijeli liječenje, otpisuje lijekove i vrši revizije! Softver se može preuzeti kao demo opcija s naše web stranice. Uz softver podignite svoj posao veterinarske kontrole na višu razinu!

Program za evidentiranje veterinarskih životinja automatizira proces kontrole rukovanja. Sposoban je generirati bilo koje izvješće. Postoji automatsko formiranje recepta i dijagnoze. Funkcionalnost skladišta pomaže u rješavanju problema droga i uzima u obzir njihovu količinu. Dijagnostiku je moguće odabrati među predloženim ili unijeti ručno. Računovodstveni program za veterinarsku medicinu s automatizacijom i kontrolom računovodstva i upravljanja pomaže optimizirati i uspostaviti rad u veterini. To je nužna točka u razvoju poslovanja, kao najbolja dostupna ponuda. Veterinarski menadžment s programom kontrole stanja životinja sigurno će oduševiti ne samo zaposlenike već i kupce. Upravljačko računovodstvo pomaže u stvaranju uspješnog i pozitivnog imidža organizacije. Upravljanje poduzećem je uspješnije i produktivnije automatiziranjem poduzeća. Program računovodstva i izvješćivanja o tretmanu životinja pomaže vam u uvođenju i poboljšanju modernog upravljanja u vašoj organizaciji.

Poslovno planiranje postaje vaš nezamjenjiv pomoćnik u poticanju prodaje i povećanju ekonomske učinkovitosti poduzeća. Rezultate posla možete jednostavno analizirati u odjeljku izvješća. Suvremena analiza provedena uz pomoć programa za tretman i računovodstvo životinja daje sve pokazatelje razvoja poduzeća. Uobičajeno je da se evidencija vodi u Excel dokumentu, ali s našim programom možete raditi i obračun plaća. Outsourcing tvrtke obećavaju da će riješiti mnoge probleme. Ali zašto vam je potrebna nepotrebna potrošnja? Organizirajte sve sami pomoću programa. Evidencija kupaca pomaže u ispravnom praćenju posjeta. Program izračunava preostale lijekove i automatski uključuje konačne lijekove u popis narudžbi. Program uvijek može pronaći pravog kupca kroz prikladno kontekstualno pretraživanje u nekoliko sekundi. Elektronička verzija omogućuje vam pristup materijalima gdje god želite, pretvarajući dokumente u jedan ili drugi format. Kontrola video kamere pomaže u praćenju svih operacija unutar organizacije.