Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za veterinare

Crm za veterinare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za veterinare
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Potreban je automatizirani CRM sustav za veterinarsko upravljanje kako bi se osiguralo brzo i kvalitetno obavljanje dodijeljenih zadataka prema politici i standardima. Veterinar mora imati ne samo znanje, već i ljubav prema životinjama, s kojima se svakodnevno moraju nositi, pružajući im ugodan okoliš. Međutim, i njima je potrebna pomoć. Što bi moglo biti bolje od specijaliziranog CRM sustava koji uzima u obzir sve procese i osigurava kontrolu, računovodstvo i upravljanje? Ne zaboravite na upravljanje uredskim radom. Ali s ručnim upravljanjem to je prilično teško i zahtijeva dosta vremena. Implementacijom našeg USU-Soft programa veterinarskog menadžmenta možete postići željene rezultate, povećati produktivnost i privući više kupaca, zadržavajući ih dugo vremena uz povećanu profitabilnost. Automatizacijom proizvodnih procesa možete optimizirati rad i radno vrijeme, učinkovito utjecati na razvoj svog poslovanja, proširiti horizonte i odjele.

Naš CRM softver za veterinarsko računovodstvo dostupan je u smislu funkcionalnosti, cijena, razvoja i rada u višekorisničkom načinu rada, uzimajući u obzir potpunu odsutnost pretplate. U ovom području djelovanja veterinara moraju se voditi računa o svim aspektima, od prijema i zbrinjavanja životinja, računovodstvene kontrole i sigurnosti lijekova, osiguravanja točnosti izvješća i dokumenata, koji se, u svakom slučaju, moraju održava u pouzdanosti i sigurnosti. Vođenje više dnevnika nužnost je koju omogućuje naš automatizirani Vet CRM sustav koji podržava gotovo sve Microsoft Office formate dokumenata (Word i Excel). Podaci će se redovito ažurirati, vodeći računa o određenim kriterijima. Spektar mogućnosti CRM aplikacije Veterinarska kontrola je beskrajan, što možete provjeriti instaliranjem demo verzije koja je besplatno dostupna na našim stranicama.

Osim toga, na našoj web stranici postoji izbor modula s kojima se možete upoznati i odabrati, uzimajući u obzir aktivnosti vaše organizacije. Tu je i cjenik i recenzije kupaca. Izostanak kotizacije značajno utječe na financijska sredstva vaše veterinarske organizacije, što također izdvaja našu CRM aplikaciju od sličnih ponuda. Sve informacije ulaze u CRM aplikaciju, trajno se pohranjuju u njoj na udaljenom poslužitelju putem sigurnosne kopije. Možete pohraniti neograničene količine informativnih podataka pomoću značajki Veterinary Management System. Za razliku od papirnate dokumentacije, ne morate brinuti o sigurnosti materijala te kvaliteti i učinkovitosti pretraživanja, budući da su programeri izgradili kontekstualnu tražilicu koja u nekoliko minuta daje sve na vaš zahtjev. Osim toga, prednosti vođenja elektroničkih formata su dostupnost s bilo kojeg mjesta u svijetu, odnosno interakcijom i spajanjem na internet, mobilnu verziju veterinarskog CRM programa, imate pristup njima. Također, u ovom slučaju u mogućnosti ste u potpunosti upravljati veterinarskom ambulantom, voditi evidenciju i kontrolirati analize, kamate i vrste traženih usluga, obračunavati prihode i troškove, pratiti dolazak i odlazak klijenata, kvalitetu usluge itd. Ako je potrebno, svi dokumenti i podaci o kućnim ljubimcima vraćaju se ili pretvaraju u bilo koju vrstu Microsoft Office formata (Word ili Excel).

Diferencijacija prava pristupa onemogućuje ulazak i pristup neovlaštenim osobama, blokiranje ulaska i davanje logina i lozinke koje imaju svi veterinari. Zaposlenici koji provode sve radnje prate se CCTV kamerama, kao i praćenje odrađenog vremena, što omogućuje analizu stvarnog broja odrađenih sati, uspoređujući ga s rezultatima drugih ljudi. Plaće se obračunavaju na temelju ovih očitanja. U CRM sustavu je stvarno vođenje evidencije o povijesti bolesti životinja automatskim unosom podataka, uvozom ili izvozom iz različitih izvora. Osim toga, u povijest bolesti upisuju se cjeloviti podaci o ljubimcu, uključujući spol i dob, veličinu, tegobe, povijest cijepljenja, planirane događaje, kontakt podatke kupca, prilaže sliku i razne rezultate krvnih pretraga i rendgenskih snimaka. Ukoliko trebate poslati informacije ili obavijesti, CRM aplikacija automatski obavlja masovni ili pojedinačni posao slanja poruka putem mobitela ili e-pošte. Veterinarski računovodstveni CRM softver sposoban je komunicirati s uređajima visoke tehnologije (terminal za prikupljanje i obradu podataka i čitač barkoda), promptno obavljajući inventar lijekova.

Prilikom inventara uvijek ste svjesni dostupnosti lijekova, konačnih pozicija i pravovremene nadopune. Veterinarski CRM sustav može se povezati s elektroničkim serverima, pružajući jedinstveno upravljanje, gdje se svaki klijent može prijaviti za konzultacije i pregled, birajući besplatne prozore i informacije o specijalistu. U našem CRM softveru za upravljanje veterinarstvom možete nadzirati i upravljati ne samo jednom veterinarskom klinikom, već nekoliko njih, objedinjujući ih u zajedničku bazu podataka. Tako uvijek možete analizirati popunjenost, dolazne i odlazne klijente. Utvrditi kvalitetu rada stručnjaka. Relevantnost je dostupna kroz ocjene korisnika, slanjem SMS poruke sa zahtjevom za ocjenom kvalitete pružene usluge. Zatim klijent odabire željenu marku, a podaci ulaze u izvod, na temelju kojih je moguće poboljšati kvalitetu i status u klinikama.