Program prodaje ulaznica
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program prodaje ulaznica

Program prodaje ulaznica • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program prodaje ulaznica omogućuje tvrtkama koje se bave organizacijom zabave, prijevoza putnika, izložbi i muzejskim radom da automatiziraju i time znatno pojednostave niz poslovnih procesa i prodajnih računovodstvenih postupaka karakterističnih za te djelatnosti. Činjenica je da ulaznice tiskane u tiskari imaju svoje brojeve i smatraju se obrascima za ograničenu obavijest. Posljedično, njihova proizvodnja, prodaja, skladištenje itd. su strogo regulirani pravilima i uputama. Blagajnici i računovođe moraju ispuniti hrpu svih vrsta prodajno-računovodstvenih dokumenata, poput financijskih dnevnika, prodajnih računovodstvenih akata i tako dalje, izvršiti usklađivanje i popis, odražavajući sve transakcije s tim dokumentima u prodajnom računovodstvu.

Široka rasprostranjenost i implementacija računalnih sustava omogućila je da se sve radnje s prodajom karata, računovodstvom i sl. obavljaju isključivo u elektroničkom obliku. A korištenje interneta omogućilo je izvođenje tih akcija online. Kupone za ulaznice za kazališta, muzeje, stadione, zračne luke, autobusne kolodvore program generira u digitalnom formatu i ispisuje, ako je prikladno za kupca, na bilo kojem pisaču. Rezervacije sjedala i registracije također se obavljaju online u trenutku koji je pogodan za kupca. Tvrtke koje proizvode računalni softver nude prilično širok raspon opcija za takve programe, za svačiji ukus, potrebu i, naravno, cijenu. Kupac samo može procijeniti svoje potrebe i mogućnosti, odabrati proizvod i započeti implementaciju novog učinkovitog alata za upravljanje.

Razvojni tim USU Softwarea nudi pažnju organizacijama koje rade s ulaznicama, kao što su upisi, numerirani itd., Jedinstveni program, pripremljen od strane kvalificiranih stručnjaka na razini suvremenih računalnih standarda i s vrlo povoljnim odnosom cijene i kvalitete . Ulaznice, kuponi, sezonske karte itd. izrađeni su programom u elektroničkom obliku, uključujući vlastiti dizajn, jedinstveni registarski broj, crtični kod i druge računovodstvene karakteristike. Mogu se spremiti online na mobilni uređaj, ispisati na mjestu kupnje, primjerice na blagajni ili terminalu. Prije direktne prodaje sustav omogućuje rezervaciju mjesta na daljinu, a potom i online registraciju. Računovodstvo provodi sustav u automatskom načinu rada. Podaci o prodaji odmah se šalju na server za prodaju karata, kojemu pristupaju svi bankomati i blagajne. Kao rezultat toga, zabuna i zabuna s mjestima ne mogu nastati po definiciji. Programom je predviđena integracija terminala za prodaju karata i ekrana koji putnicima pružaju ažurne informacije o rasporedu događaja i vozila, dostupnosti slobodnih mjesta za prodaju i sl. tokova i drugih resursa, kontrola poslovnih procesa i sl. Tvrtka korisnik može koristiti program za održavanje baze podataka kupaca, registriranje stalnih kupaca, prikupljanje informacija o njihovim preferencijama i kupovnim aktivnostima, planiranje sezonske potražnje na ovoj osnovi, prepoznavanje najpopularnijih i najperspektivnijih područja rada, za zabavu, prijevozne rute itd.

Tvrtka specijalizirana za područja koja su na neki način povezana s korištenjem isprava o karti, danas ne može zamisliti svoju djelatnost bez korištenja odgovarajućeg računovodstvenog sustava. Multi-ticket online program, uz glavnu funkciju, čini dostupnima sve povezane poslovne procese. Prije donošenja odluke o kupnji, tvrtka kupca može pogledati demo video objavljen na web stranici razvojnog programera i sadrži opsežne informacije o značajkama aplikacije. Program pruža mogućnost samostalne online rezervacije, prodaje, plaćanja, registracije itd. stavlja kupce na prikladno mjesto u prikladno vrijeme. Ulaznice se kreiraju unutar sustava u elektroničkom obliku, čime se eliminira problem poštivanja brojnih uputa koje reguliraju prodaju, čuvanje, knjiženje tiskanih primjeraka. Prilikom generiranja ulaznica kroz program, tvrtka može kreirati dizajn koji odgovara određenom događaju, primijeniti jedinstveni barkod i registracijski broj, što eliminira zabunu pri korištenju, prodaji, registraciji.

Ulaznicu je moguće spremiti na mobilni uređaj ili isprintati na mjestu kupnje. Svi kupci mogu kupiti kartu na blagajni tvrtke uz sudjelovanje blagajnika, na digitalnom terminalu ili na web stranici putem online programa. Elektroničko računovodstvo jamči sigurnost i točnost svih podataka, nepostojanje zabune i zabune s procesima prodaje, rezervacije, registracije karata i sl.

USU Software održava ažurnu bazu kupaca koja sadrži potpune informacije o svakom potrošaču, uključujući kontakte, učestalost kupnje, preferencije itd. Baza podataka omogućuje provođenje analitičkog rada, identificiranje sezonskih fluktuacija u potražnji, područja rada koja najviše obećavaju. Za najaktivnije i najvjernije kupce, tvrtka može izraditi osobne cjenike, razviti programe prikupljanja bonusa i popusta. Automatski SMS sustav, instant messenger, e-mail, voicemail programira korisnik i može se koristiti za obavještavanje partnera o rasporedu događanja, promjenama u cjenovnoj politici, promocijama itd. Dodatna narudžba predviđa aktivaciju mobilnih aplikacija za online program za zaposlenike i kupce organizacije. Ugrađeni planer omogućuje vam promjenu postavki programa, stvaranje rasporeda za sigurnosno kopiranje nizova informacija.