Program za provjeru karata
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za provjeru karata

Program za provjeru karata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program provjere ulaznica ima za cilj kontrolu i evidentiranje prodaje ulaznica. Nezaobilazan je na svakom prodajnom mjestu i konferenciji za ulaznice. U našem profesionalnom programu moći ćete pratiti kako ulaznice povezane sa sjedalima, na primjer, kino, tako i sezonske ulaznice bez sjedala, na primjer, park. Blagajnik će uvijek točno znati koje su pretplate već prodane i koliko je još ostalo. Program blokira već prodane lokacije i ne dopušta njihovu ponovnu prodaju, jamčeći gotovinu. Trebali biste moći postaviti različite cijene ulaznica ovisno o različitim kriterijima. Prilikom prodaje ulaznica moći ćete isprintati prekrasne ulaznice izravno iz programa. Ova je funkcija također dobra jer ne morate naručivati dodatne ulaznice iz tiskare, koje možda neće biti prodane. To znači da ćete uštedjeti novac, tiskam samo karte koje su već prodane. Na ulazu sakupljač ulaznica može provjeriti sezonske ulaznice pomoću čitača barkoda, odmah označavajući one koje su već prošle na događaj u programu. Ako gledatelji traže primarne knjigovodstvene isprave, ni to neće biti problem. Program automatski generira dokumente kao što su račun, otpremnica, akt. Naš softver radi s komercijalnom opremom kao što su pisači računa, čitači barkodova, porezne evidencije.

U ovom programu također možete unaprijed rezervirati mjesta za gledatelje kako bi ih kupili neposredno prije događaja. To će vam omogućiti da dosegnete što je moguće više potencijalnih kupaca. Program provjere pretplate podsjetit će vas u dogovoreno vrijeme na potrebu prodaje rezerviranih ulaznica ili otkazivanja rezervacije za kupce koji su ih došli kupiti. Osim toga, program može automatski poslati SMS u određeno vrijeme s podsjetnikom posjetiteljima koji, na temelju vaših rezultata provjere, nisu kupili rezervirana mjesta. Gledatelji mogu izabrati željena mjesta iz rasporeda dvorane, vidjeti koja su mjesta zauzeta, a koja slobodna, jer će biti istaknuta različitim bojama. Rezervirana mjesta također će se razlikovati po boji od zauzetih i slobodnih. Dakle, ne morate brinuti o provjeri pretplata prije prodaje: zauzete su ili slobodne. Usput, ako želite dodati vlastiti raspored hodnika u program, tada možete koristiti ugrađeni kreativni studio i stvoriti vlastiti šareni raspored u nekoliko minuta! Zbog mogućnosti kopiranja pojedinačnih elemenata i cijelih blokova kruga, ovaj rad neće oduzeti puno vremena.

Također je jednostavno ispisati raspored događaja za svaki naporan dan. Program automatski generira raspored na vaš zahtjev. Može se odmah ispisati ili spremiti u jedan od popularnih elektroničkih formata ponuđenih u programu. Ako želite zadržati bazu korisnika, dobit ćete dodatne značajke kao što je automatsko slanje programa putem SMS-a, e-pošte i glasa. Bilten može biti na razini baze podataka ili pojedinačni. Dostupna su i izvješća o klijentima koja vam pomažu u prepoznavanju najprofitabilnijih. Možete čak dodijeliti različite statuse svojim klijentima, kao što su VIP ili problemi. Dakle, kada komunicirate s ovim klijentom, unaprijed ćete znati s kim imate posla.

Svaki rukovoditelj želi znati kako njegova tvrtka posluje. Zato su naši programeri dodali mnoga korisna izvješća alatu za provjeru potpisa, omogućujući vam analizu poslovanja tvrtke iz različitih kutova. To su financijska izvješća o prihodima, rashodima i dobiti tvrtke za različita vremenska razdoblja te izvješća o povratu svakog događaja, izvješća kupaca, izvješća o učinkovitosti oglašavanja i mnoga druga. Možda vidite aspekte za koje niste ni znali. Uz sveobuhvatnu analizu, bit će vam lako vidjeti prednosti vaše tvrtke i one na kojima vrijedi raditi. Donoseći ispravne upravljačke odluke na temelju analitičkih izvješća, možete podići svoje poslovanje na novu razinu, ostavljajući svoje konkurente daleko iza sebe!

Imajući nekoliko podružnica, vrlo je zgodno držati sve zapise iz njih u jednoj bazi podataka. To je moguće u našem programu provjere potpisa! Za to je dovoljno imati zajednički poslužitelj. Dakle, zaposlenici i voditelj moraju biti u mogućnosti istovremeno raditi na programu, vidjeti sve promjene u stvarnom vremenu. Osim toga, bit će moguće pregledavati izvješća za sve poslovnice odjednom i za svaku zasebno.

Prodajom povezanih proizvoda posjetiteljima, moći ćete ih pratiti u našem programu. Također ćete moći vidjeti najprofitabilnije i zastarjele proizvode. Znajte koji proizvod je već ponestao i vrijeme je za naručivanje. Ako će prodavatelj u programu navesti koji se proizvod često traži od onih koje ne prodajete, tada možete upotrijebiti identificirano izvješće o potražnji i shvatiti na čemu još možete zaraditi.

Zgodno i intuitivno korisničko sučelje pomaže čak i zaposleniku koji je daleko od računala da brzo svlada program. Na program možete postaviti svoj logo, što dodatno pojačava korporativni duh tvrtke. Mnogi prekrasni dizajni razvijeni za vas učinit će vaš rad u programu još ugodnijim. Odaberite dizajn po svom ukusu i zabavite se. U USU softveru možete označiti sezonske ulaznice koje su gledatelji već prošli.

Prikladan program za provjeru karata koji se lako uči značajno povećava lojalnost vaših kupaca. Bit će zadovoljni vašim brzim i kvalitetnim radom. Ovaj program provjere tiketa pruža menadžmentu sve informacije potrebne za analizu poslovanja tvrtke. Donošenjem ispravnih upravljačkih odluka možete dosegnuti neviđene visine. Lijepo i intuitivno sučelje čini rad u programu još ugodnijim.

Softver za provjeru pretplata trebao bi vas podsjetiti na sve planirane poslove u određeno vrijeme, na primjer, otkazivanje rezervacije pretplate. Ovaj program provjere karata automatski generira primarne računovodstvene dokumente ako je potrebno. Naš program također podržava rad s komercijalnom opremom poput skenera crtičnog koda, pisača računa i drugih. Ovim programom dobivate točno računovodstvo i kontrolu prodaje i provjere pretplata. Ova aplikacija ima mogućnost provjere i održavanja evidencije o prodaji povezanih proizvoda. Upotrijebite funkciju automatske e-pošte ili glasovne pošte da obavijestite svoje klijente o promocijama, premijerama i svim drugim informacijama. Sam program provjerava je li prodano mjesto slobodno i automatski generira kartu lijepog izgleda. Samo treba ispisati. Gledatelji moraju moći birati svoja mjesta u programu izravno iz rasporeda kina.

Upotrijebite naše rasporede soba ili izradite vlastite šarene rasporede u našoj aplikaciji. U programu provjere potpisa možete provjeriti ulaznice i održavati jedinstvenu bazu podataka u svim svojim podružnicama. U programu navedite kako su vaši posjetitelji saznali za vas i analizirajte učinkovitost oglašavanja. Ulažite samo u najproduktivnije oglase.