Program za cirkus
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za cirkus

Program za cirkus • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobro odabran cirkuski program osigurava organizaciji učinkovito računovodstvo i pouzdane podatke za analizu aktivnosti. Danas je teško pronaći tvrtku koja se bavi organizacijom događaja i predstava, a čiji menadžment nije razmišljao o implementaciji softvera koji uvelike olakšava rad s velikom količinom informacija. To pomaže tvrtkama da puno promišljenije rasporede organizacijske resurse.

Značajan primjer takvog softvera je USU softver. Ovaj program ima toliko širok raspon značajki da je sposoban pokriti svaki popis operacija koje možete zamisliti. Naša tvrtka se više od deset godina bavi automatizacijom poslovanja u različitim smjerovima. Do danas je USU softver predstavljen u više od stotinu varijacija. Svaki cirkuski poduzetnik može pronaći odgovarajući proizvod za sebe.

Ako USU Software smatramo programom za upravljanje cirkusima, tada bismo trebali govoriti o njegovim značajkama poput jednostavnosti korištenja, pouzdanosti i jednostavnosti u isto vrijeme. Korisničko sučelje je toliko zgodno da je svaka operacija i referenca trenutna i intuitivna. Nadalje, svaki od korisnika ima mogućnost prilagodbe sučelja programa circus prema svojim željama. Budući da se to radi samo u okviru računa, ove promjene nikome neće naškoditi. U programu cirkus mora biti sposoban voditi evidenciju svih komercijalnih operacija, kontrolirati kretanje imovine, raspoređivati resurse i raditi ispred potražnje, provoditi živahne cirkuske reklamne kampanje i ocjenjivati koja je od njih bila najučinkovitija. Budući da je broj mjesta u cirkusu ograničen, to prati i program USU Software. Softver mora uključivati maksimalan broj posjetitelja i sektora ako je takva podjela potrebna. Za svaku prezentaciju možete postaviti vlastitu cijenu. Možete čak podijeliti različite kategorije ulaznica, na primjer, za djecu, školu, punu i tako dalje.

Blagajnik, kada se obraća budućem gledatelju, može ponuditi osobi da odabere mjesto, otvarajući pred sobom dijagram sa slobodnim i zauzetim mjestima označenim različitim bojama. Odabrana mjesta se rezerviraju jednim klikom. Ostaje samo prihvatiti plaćanje odabirom odgovarajuće opcije u programu. Za još bolje korisničko iskustvo, prilikom prijave u svaki log prvo se prikazuje filter. U pravilu, osoba zna što traži, pa je zgodno koristiti filtar za pronalaženje jedne ili više željenih vrijednosti koje zadovoljavaju unesene kriterije. Ako ne označite niti jedan signal za odabir, dnevnik će se pojaviti na ekranu u cijelosti.

Kada snimate bilo koju transakciju, vidjet ćete da je zaslon podijeljen u dva područja. Zaposlenik administracije cirkusa može lako locirati bilo koju operaciju. Da biste to učinili, ne morate otvarati svaki od njih. Jednostavno odaberite radnju s gornje polovice popisa i njezin bi se sadržaj trebao prikazati na donjem zaslonu. Program sadrži brojna izvješća koja omogućuju šefu cirkusa da vidi kako se organizacija razvija, koje su odluke donijele pozitivne rezultate, a od kojih treba odustati, napraviti dubinsku analizu rezultata rada za bilo koje razdoblje i odlučiti o strategiji za budućnost.

Zaštita podataka od autsajdera. Popis ovlasti zaposlenika tvrtke često je različit. Također se može postaviti vidljivost informacija za svaku kategoriju. USU softver ima mogućnost brzog pretraživanja podataka prema prvih nekoliko slova vrijednosti u željenom stupcu. Ovaj redoslijed stupaca na ekranu, njihov redoslijed i vidljivost mogu se individualno podešavati. Sati tehničke podrške nude se kao dar uz vašu prvu kupnju programa Customer Database kako bi se zadržala sva povijest interakcija sa svakim od vaših kupaca ili dobavljača. Logo se može prikazati ne samo na radnom ekranu, već i na izvješćima, kao i na tiskanim obrascima izlazne dokumentacije. Računovodstveni program Circus omogućuje ljudima uštedu vremena. Pomaže kontrolirati sve naloge i vrijeme njihove obrade uz pomoć naloga. Skočni prozori su alat za prikaz svih vrsta podsjetnika na vašem zaslonu. Integracija s web mjestom proširuje područje interakcije organizacije s budućim gledateljima.

Povezivanje cirkuskog programa otvara vam nove mogućnosti pri organizaciji rada s klijentima. Oprema za trgovanje pomaže ne samo u obavljanju gotovinskih transakcija, već iu organizaciji kontrole karata. U našem programu možete pratiti kretanje prateće robe ukoliko postoji potreba. Baza podataka programa pohranjuje podatke o svim izvršenim operacijama, uzimajući u obzir promjenu podataka u bazi podataka.

Ako želite procijeniti funkcionalnost programa bez potrebe za trošenjem financijskih sredstava na kupnju programa, možete otići na našu službenu web stranicu i preuzeti demo verziju programa koja radi puna dva tjedna i dolazi s osnovnom konfiguracijom i funkcionalnost USU softvera. Prilikom kupnje programa također možete podesiti funkcionalnost koju kupujete ako želite koristiti samo određene značajke programa, bez plaćanja bilo čega drugog! Ova fleksibilna i korisniku prilagođena politika cijena ono je što našu tvrtku izdvaja od mnogih konkurenata na digitalnom tržištu. Isprobajte USU softver danas da vidite koliko je učinkovit za vas!