Program za kino dvoranu
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kino dvoranu

Program za kino dvoranu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kazališni softver omogućuje vam jednostavno i praktično praćenje prodaje ulaznica, troškova i prihoda tvrtke i još mnogo toga. Zahvaljujući našem programu, možete održavati jedinstvenu bazu podataka ne samo na više šaltera, već i na više poslovnica! Voditelj će u svakom trenutku moći u realnom vremenu vidjeti koje je podatke koji zaposlenik unio u program. Sada je vrlo jednostavno kombinirati sve svoje točke i grane kako biste imali potpuni pregled situacije u tvrtki.

Za blagajnike bi USU Software također trebao postati nezamjenjiv pomoćnik. Uz njegovu pomoć možete sigurno upravljati prodajom ulaznica za kino, znajući da program neće dopustiti ponovnu prodaju ulaznice, čak i ako je blagajnik slučajno odluči prodati drugi put. Možete postaviti različite cijene ulaznica za kino, ovisno o različitim kriterijima: red ili sektor itd. Kako bi gledatelji lakše birali sjedala, program kina sadrži sheme dvorana na kojima su vidljiva sva slobodna i zauzeta sjedala. Ako vam rasporedi dvorana koji su već uključeni u program ne odgovaraju, možete izraditi vlastite šarene rasporede koristeći sav kreativni studio ugrađen u aplikaciju! S njegovim značajkama moći ćete stvoriti prekrasan izgled salona u nekoliko minuta! Prilikom prodaje mjesta, blagajnik također može isprintati prekrasnu kino ulaznicu izravno iz programa! To će vam pomoći smanjiti troškove tiskanja ulaznica u tiskari, jer ćete moći tiskati samo prodane ulaznice.

Usput, ako ste zainteresirani za najcjelovitiju pokrivenost potencijalnih posjetitelja, možete koristiti funkciju rezervacije sjedala. Ne žele svi kupci doći pola sata ili sat prije početka sesije kako bi kupili karte na prikladnim mjestima. No rado će pogledati film ako mogu rezervirati mjesta unaprijed i otkupiti ulaznice prije početka predstave. Ovdje također postoji nekoliko ugodnih trenutaka za vas: prvo, program vas može podsjetiti u određeno vrijeme da rezervirana mjesta moraju biti iskorištena ili otkazana. Drugo, rezervirana mjesta bit će istaknuta u dijagramu drugom bojom od slobodnih i zauzetih. Tako će vam biti pred očima, ne dopuštajući vam da zaboravite na sebe. Također možete u portfelju kupaca naznačiti tko je točno rezervirao vaša mjesta sa svim potrebnim podacima o kupcu, uključujući i kontakte pomoću kojih možete podsjetiti kupca na potrebu otkupa ulaznice za kino. Možete nas podsjetiti ili putem telefona ili automatskim slanjem programa putem SMS-a, e-pošte ili govorne pošte. Da biste to učinili, morate navesti telefon ili e-poštu kupca u bazi podataka.

Ako prodajete srodne proizvode, možete ih pratiti u našem profesionalnom programu. Također, ako prodavači u programu navedu proizvode koji se često naručuju, a vi ih ne prodajete, tada će se na temelju izvješća moći odlučiti isplati li se taj proizvod kupiti. To se zove identificirana potražnja. Ako možete zaraditi više s ovim proizvodom, zašto ne?

Vrlo je važno da svaki menadžer dobije sve financijske analitičke podatke o poslovanju poduzeća. Zato su naši programeri dodali mnogo vrlo korisnih izvješća u program. Moći ćete vidjeti ne samo financijska izvješća kao što su naknade za događaje, opća izvješća o prihodima i rashodima, detaljna izvješća o prodaji za različita vremenska razdoblja i drugo, već i izvješća o sudjelovanju u događajima, najučinkovitije oglašavanje, ako navedete izvore informacija u bazi podataka kako su kupci saznali za vaše kino i druge. Možda ćete vidjeti aspekte o kojima nikada prije niste razmišljali. Analizom predloženih izvješća i donošenjem ispravnih upravljačkih odluka, možete podići svoje poslovanje na višu razinu!

Softver za kino također vam omogućuje da automatski napravite raspored događaja za bilo koji dan, što štedi vrijeme vaših zaposlenika kako bi ga mogli potrošiti na korisnije stvari. Raspored se može ispisati izravno iz programa ili spremiti u jedan od najprikladnijih elektroničkih formata za vas.

Nadalje, program za USU Software ima vrlo lagano i intuitivno sučelje s mnogo lijepih dizajna. Zahvaljujući tome, bilo koji od vaših zaposlenika, čak i ako nisu previše informatički pismeni, moći će brzo savladati program. A odabirom dizajna po vašem ukusu, učinit ćete svoj rad u programu još ugodnijim. Koristite naš visoko profesionalni softver i ostavite konkurenciju! Jednostavno i intuitivno sučelje programa za kinodvorane pomoći će vam da ga brzo i lako svladate i vidite prve rezultate rada u softveru u bliskoj budućnosti.

U programu možete voditi kompletnu evidenciju i kontrolirati prihode i rashode tvrtke. Mnoštvo korisnih analitičkih izvješća pomaže vam da podignete svoje poslovanje na višu razinu, ostavljajući konkurenciju iza sebe. Radi vaše udobnosti, možete automatski izraditi raspored događaja za bilo koji dan i spremiti ih u jedan od predloženih popularnih elektroničkih formata ili ispisati izravno iz programa. Održavanjem baze klijenata imat ćete pristup automatskom dopisivanju putem SMS-a ili govorne pošte. Program za kina omogućuje vam vođenje točne evidencije o prodanim ulaznicama, što vam omogućuje postizanje maksimalne zarade. Rezervacija mjesta omogućuje vam da doprete do većeg broja potencijalnih posjetitelja. Kada dođe vrijeme za prodaju, možete odmah isprintati lijepu kartu iz aplikacije, štedeći novac u tiskarama. Pomoću ovog softvera možete jednostavno spojiti sve svoje podružnice u jednu bazu podataka. Posjetitelji prilikom kupovine mogu birati mjesta iz rasporeda sjedenja, imajući jasnu predodžbu gdje će se osjećati najudobnije. Kreativni studio u našem programu kina trebao bi vam omogućiti da stvorite vlastiti šareni raspored kina u nekoliko minuta. Uz pomoć izvješća o izvorima informacija, menadžer će moći procijeniti učinkovitost svake vrste oglašavanja i investirati samo u najproduktivnije oglašavanje. U softveru za kino možete također pratiti prodaju srodnih proizvoda. Otkriveno izvješće o potražnji pomaže vam da pravilno proširite asortiman prodanih proizvoda i još mnogo toga!