Program za ulaznice za cirkus
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za ulaznice za cirkus

Program za ulaznice za cirkus • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program ulaznica za cirkus stvoren je za automatizaciju registracije slobodnih radnih mjesta. To uvelike olakšava rad blagajnika i omogućuje kontrolu svih procesa vezanih uz prodaju ulaznica za cirkus. Softver USU-a ne dopušta blagajniku da dvaput proda istu kartu tako da napiše napojnicu da je već prodana. Time ćete izbjeći neugodne situacije i povećati broj zadovoljnih gledatelja. Istovremeno, blagajnik će uvijek znati koliko je slobodnog prostora ostalo. Prilikom prodaje, program također generira i ispisuje prekrasnu cirkusku ulaznicu, omogućujući vam uštedu na tiskarskim strojevima i ispis ne svih mogućih ulaznica, već samo prodanih. Kupci bi trebali moći birati sjedala izravno iz rasporeda sjedenja, što je nedvojbeno vrlo zgodno. Prodana mjesta razlikovat će se bojom od slobodnih. Ako želite, karte možete rezervirati u softveru USU. Osim toga, program će vas obavijestiti jeste li kupili kartu ili ne i kada trebate otkazati rezervaciju ako nitko nije došao po nju. Moći ćete dosegnuti više potencijalnih kupaca bez rizika od gubitka dobiti. Rezervirane ulaznice bit će označene drugom bojom, što će također pomoći da ih ne zaboravite. Održavanjem korisničke baze imat ćete pristup drugim funkcijama programa, na primjer, slanje SMS-a, e-pošte i glasovnih poruka.

Putem mailing liste možete obavijestiti kupce o premijerama, promocijama i drugim događanjima koja će nedvojbeno privući njihovu pozornost. Možete slati masovne ili pojedinačne poruke izravno iz programa ako imate telefonski broj ili adresu e-pošte svojih gledatelja. Dostupna je analitika kupaca gdje možete vidjeti tko vas najčešće posjećuje ili kupuje najviše ulaznica. Možete ih potaknuti i dodatno zainteresirati posebnim cijenama ili na bilo koji drugi način. Program ulaznica za cirkus također omogućuje kontrolu punjenja cirkusa ako sakupljač ulaznica na ulazu označi šifru ulaznice, primjerice očitavanjem skenerom za barkod. U našem programu možete jednostavno odrediti različite cijene cirkuskih ulaznica za svaki pojedini događaj, ovisno o cirkuskoj liniji ili sektoru.

Zahvaljujući internoj reviziji, menadžer bi trebao moći vidjeti radnje svakog zaposlenika u programu. Svaki upravitelj može cijeniti mnoga korisna izvješća koja ovaj program ima. Potrebni su za sveobuhvatnu analizu poslovanja tvrtke i pronalaženje slabosti koje je potrebno ispraviti. To su financijska izvješća i izvješća o zaposlenicima, kupcima, posjećenosti događanja i slično. Šef će moći kontrolirati prihode tvrtke, troškove, povrat događaja i tako dalje. Tako ćete uvijek imati potpunu informaciju o poslovanju tvrtke. Zahvaljujući izvješću o izvorima informacija, možete mjeriti kako ljudi saznaju više o vama i ulagati samo u najučinkovitije oglašavanje.

Program može formirati i ispisati raspored događanja. Vrlo je praktičan i zaposlenicima štedi vrijeme jer ga ne moraju ručno upisivati u programe trećih strana. Posljedično, moći će raditi važnije stvari. Još jedna prednost našeg programa je to što ima praktično i intuitivno sučelje s mnogo lijepih dizajna. Odabirom dizajna po vlastitoj želji, rad u programu učinit ćete još ugodnijim.

Ako prodajete povezane proizvode zajedno s ulaznicama za cirkus, možete ih pratiti u ovom programu! Voditi evidenciju o prispijeću robe u skladište i o njenoj prodaji. Postavite željene cijene, analizirajte izvješća o prodaji za bilo koje razdoblje, identificirajući najpopularniji i najprofitabilniji proizvod. Ako imate više točaka ili poslovnica, one se lako mogu spojiti u jednu bazu podataka, što znači da će svaki zaposlenik vidjeti sve promjene programa u stvarnom vremenu.

Budući da je gledateljima prikladno odabrati mjesta, znajući točno gdje će se nalaziti, predlažemo korištenje rasporeda cirkuskih dvorana. Štoviše, ne samo da možete koristiti sheme koje su već dostupne u programu, već i smisliti vlastite, ako se vaš cirkuski paviljon razlikuje od predloženih. Za to je naš tim programera razvio cijeli kreativni studio koji vam omogućuje stvaranje šarenih okruženja po vašem ukusu! Osim toga, program za obračun ulaznica u cirkusu na vrijeme podsjeća na predviđene slučajeve, čime se isključuje njihovo nepoštivanje. Vi i vaši zaposlenici učinit ćete sve na vrijeme.

Ukoliko kupci trebaju primarne knjigovodstvene dokumente, oni se mogu automatski generirati i ispisati iz ovog programa. Ako koristite pisač potvrda, čitač crtičnog koda, poreznu blagajnu i drugu poslovnu opremu, cijenit ćete to što ih također podržava naš program. Program prodaje cirkuskih ulaznica omogućuje vam vođenje točnog računovodstva, kontrole i numeriranja prodanih ulaznica. Zahvaljujući ovom programu, osigurani ste od ponovne prodaje sezonskih ulaznica. Uz funkciju rezervacije mjesta moći ćete proširiti krug potencijalnih gledatelja. Program prodaje ulaznica za cirkus ima prilagodljive podsjetnike na zakazane zadatke u dogovoreno vrijeme. Morate biti u mogućnosti kontrolirati popunjenost prostorija provjerom propusnica na ulazu. Gledateljima je prikladnije odabrati sjedala, videći ih u rasporedu cirkuske dvorane. Uz sheme koje su već dostupne u programu, nudi se kompletan dizajnerski studio za kreiranje vlastitih šarenih soba.

Kompatibilnost programa ulaznica za cirkus sa skenerima crtičnog koda, pisačima računa i ostalom maloprodajnom opremom povećava produktivnost. Ulaznice za cirkus mogu imati različite cijene, podijeljene prema različitim kriterijima. Održavanje baze kupaca pruža dodatne mogućnosti. Na primjer SMS, e-pošta, govorna pošta i drugo. Izdajte primarne dokumente, generirajući ih automatski u programu. Analizom izvješća uvijek ćete biti upoznati sa svim poslovanjem tvrtke. Mnoga korisna izvješća pokazuju prednosti i područja na kojima vrijedi raditi. Kroz reviziju, voditelj uvijek može vidjeti sav rad svakog zaposlenika u programu. Osim toga, možete pratiti prodaju povezanih proizvoda i još mnogo toga!