Program za kino ulaznice
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kino ulaznice

Program za kino ulaznice • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program za kinodvorane sastavni je dio računovodstva imovine za organizacije koje zahtijevaju računovodstvo ulaznica za kinodvorane. Što je važno pri razmatranju vaših aktivnosti? Mogućnost uvida u kretanje svih materijalnih i nematerijalnih vrijednosti, kontrola tekućeg rada i raspodjele mjesta za sjednice. Potonji, posebice, određuje posjedovanje informacija o broju posjetitelja. Ako kino dvorana ima mogućnost pružiti mjesto za razne izložbe i druge događaje, pri čemu broj gostiju nije bitan za udobno popunjavanje dvorane, već broj prodanih ulaznica pomaže saznati taj broj, tada postaje potrebno uzeti u obzir sve bilančne pretpostavke i primijeniti drugačiji pristup prema njima. Ručno izvođenje zahtijeva mnogo vremena i problema. Stoga u pomoć dolaze automatizirani programi. Vaša prisutnost izravan je put do uspjeha tvrtke. Zaposlenicima štede vrijeme i pomažu im da postignu bolje rezultate u što kraćem roku. Takav je, primjerice, program kino ulaznica USU Software. U stanju je uzeti u obzir sve aktivnosti tvrtke i dovesti računovodstvo do željenog rezultata.

U programu ulaznica za kino, USU Software vam omogućuje kontrolu rada svih zaposlenika, praćenje zadataka, stupanj postignuća te pomaže u pregledu svih rokova i ispunjavanju dogovora. Osim toga, moći ćete održavati bazu kupaca i popis dobavljača. Nijedna operacija neće biti izgubljena, a računovodstvo financijskog kretanja omogućit će vam da vidite materijalno sva kretanja u organizaciji. Uključujući ulaznice. Osim toga, sve ulaznice moraju biti pod kontrolom, jer možete maksimalno iskoristiti svaku sobu. Na primjer, ako kino ima dvoranu za projekcije, zašto je ne koristiti za namjeravanu svrhu, prodajući ulaznice za projekcije i filmske projekcije u isto vrijeme. Naravno, ulaznice za kino dvoranu, gdje je broj sjedala strogo određen, te ulaznice za izložbe održavaju se na različite načine. Ali zahvaljujući opsežnim mogućnostima USU softvera, to više nije problem. Na početku rada s aplikacijom dovoljno je označiti broj stolica u redovima i sektorima. A da biste dobili pristup izložbi, prodajte samo ulazne dokumente na računu.

Time će blagajnik moći izdati ulaznice za nekoliko događaja, birajući usluge s popisa, poput izložbe, seminara ili filma s nazivom, datumom i vremenom sesije. Istovremeno, u slučaju odabira sjedala u kinu, posjetitelj mora imati mogućnost pregledavanja rasporeda dvorane na ekranu i odabira sjedala koja želi, a blagajnik samo prihvaća uplatu ili vrši rezervaciju. Sve se radi u nekoliko klikova. U programu ulaznica USU Software moguće je pratiti rezultat rada za određeno razdoblje, koje odabere inicijator. Za to postoji mnogo dostupnih izvora za izvješćivanje, koji voditelju mogu pokazati ona područja koja zahtijevaju njegovu izravnu intervenciju.

Ako vlasniku kina trebaju detaljnije informacije, tada instaliranjem dodatne opcije Biblija modernog lidera u programu možete dobiti još 150-250 izvješća koja ne samo da odražavaju trenutno stanje stvari. društvo, ali i vidjeti do čega će ovo ili ono dovesti. dugoročne mjere. USU softver je jednostavan za korištenje. Svaka operacija osigurava minimalne poteze za postizanje rezultata. Sustav osigurava zaštitu podataka za svakog korisnika.

U programu možete stvoriti uvjete da svaki zaposlenik može unositi i pregledavati samo one podatke koji su izravno vezani uz njegove radne obveze. U izborniku programa postoje tri modula, od kojih je svaki odgovoran za određeni skup operacija. Znati gdje tražiti traženi časopis nikada neće biti zbunjujuće. Prisutnost logotipa na glavnom radnom području, kao i na zaglavlju tvrtke, pokazatelj je vašeg stava prema korporativnom identitetu. Uredski radni jezik i izbornik mogu biti po vašem izboru. Može biti različit čak i za različite korisnike. Tehničku podršku provode kvalificirani stručnjaci za aplikacijski sustav.

U opciji Audit možete po potrebi pratiti ispravke bilo koje operacije. Traženje željene vrijednosti može se izvršiti brzo u programu pomoću prikladnih prilagodljivih filtara ili jednostavnim unosom prvih znakova u zapisnike. Zaslon u svim priručnicima i evidencijama podijeljen je na dva radna prostora za lakši pregled podataka. Aplikacije omogućuju svim zaposlenicima tvrtke da šalju zadatke kolegama na daljinu koristeći program i vide trenutak njihovog završetka.

Skočni prozori su alat za prikazivanje podsjetnika na vašem zaslonu. Niti jedna aplikacija neće ostati bez pažnje. Dnevnici se mogu učitati s potrebnim slikama kako bi funkcionirali kao vizualizacija ili potvrda zakonitosti dolazne operacije. Integracija programa opreme za trgovanje pomaže automatizirati značajan dio svakodnevnog rada. Financijska imovina u bilo kojem obliku, zahvaljujući USU softveru, mora biti u potpunosti obračunata i podijeljena na stavke rashoda i prihoda. Preuzmite USU softver danas u obliku prikladne demo verzije kako biste osobno procijenili funkcionalnost aplikacije bez plaćanja. Demo verziju možete besplatno pronaći na našoj službenoj web stranici.