Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servisni centar

Program za servisni centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za servisni centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program servisnih centara koji nudimo kreiran je za pojednostavljenje i automatizaciju aktivnosti tvrtki koje pružaju servisne centre, bez obzira na veličinu i obujam proizvodnje, što ga čini dostupnim i malim radionicama i velikoj mreži servisnih centara, koji se bave jamstvom i izvan -popravci u jamstvenom roku, kao i održavanje prema bilo kojoj opremi.

Rad programa servisnog centra, koji je razvio softverski sustav USU, održava bazu korisnika popravljanjem svih potrebnih informacija, kao što su dolazni i odlazni pozivi, povijest poziva, datoteka zadataka i još mnogo toga. Osim toga, naš program postavljanja narudžbi za održavanje centra pruža povratne informacije posjetiteljima putem pošte, obavijesti. USU Software nije običan program za servisni centar jer je namijenjen svim korisnicima. Zahvaljujući individualnim postavkama, može se prilagoditi svakoj organizaciji. Osim toga, USU Software sustav ima jednostavno, jasno i user-friendly sučelje, što ga čini dostupnim prosječnom stručnjaku.

Između ostalog, USU Software stvara prikladnu i jedinstvenu shemu aktivnosti za zaposlenike, koja pojednostavljuje dokumentaciju i pomaže u izbjegavanju rizika od mehaničkih grešaka od kojih osoba nije zaštićena. Dakle, korištenjem programa servisnog centra minimizirate ljudski faktor i oslobađate se većine zamornih rutinskih manipulacija koje preuzima automatika, što pridonosi višoj razini održavanja.

Tvrtke često koriste program Excel za izvođenje brojanja u uređivaču proračunskih tablica, ali ovo poslovno upravljanje nije uvijek praktično i s vremenom postaje potrebno naprednije održavanje. Nakon implementacije programa kreiranog posebno za rad ovog servisnog centra, primijetit ćete kako je lako i ugodno postalo kontrolirati poduzeće. Imat ćete mogućnost pratiti izvršenje naloga u bilo kojoj fazi, kao i bilježiti datume, radnje i osobe odgovorne za njih. Kao rezultat toga, cijeli servisni centar je u vašim rukama, au slučaju nedosljednosti bilo koje vrste, uvijek se možete obratiti programu da biste naručili servisni centar i utvrdili u kojoj je fazi i tko je napravio grešku.

USU Software također može pružiti izvješća o svim prihodima i rashodima, koracima dovršetka zadatka i još mnogo toga. Uz pomoć programa možete dobiti programsku analizu rezultata svih poslovnih procesa kako biste izradili poboljšani plan aktivnosti u budućnosti i preraspodjelu sredstava s većom dobrobiti za vas. Naš servisni desk program, u usporedbi s uobičajenim servisnim desk sustavima, ima fleksibilniju cjenovnu politiku u kojoj nema pretplate, odnosno imate mogućnost naručiti poboljšanja i platiti samo njih bez podmirenja kotizacije.

Da biste saznali koji je najbolji od svakog programa za servisni centar, možete isprobati demo verziju našeg programa tako da ga besplatno preuzmete s web stranice. Neka od svojstava našeg programa dostupna su za ne-mrežne servisne centre, čijom procjenom možete sami shvatiti koliko vam USU softvera treba.

Zahvaljujući automatiziranom programu, možete zabilježiti i klasificirati sve podatke o kupcima, što olakšava poslovanje s njima, bez obzira tko ih je zadnji uslužio. Program našeg servisnog centra ne radi online, što ga čini još dostupnijim i ugodnijim za korištenje. Održava evidenciju portfelja klijenata, vašu povijest poziva, pozive, kao i arhivu zadataka pozivnog centra. Naša aplikacija servisnog centra pruža povratne informacije kupcima putem pošte i obavijesti, pozicionirajući goste i potičući ih da nastave koristiti svoje namirnice. Za razliku od drugih sustava, program USU Software može se prilagoditi svakom servisnom centru i ima jednostavno i praktično sučelje koje ne zahtijeva posebne vještine za svladavanje. To je nova i poboljšana zamjena za Excel servisni centar.

Automatizacija softvera pojednostavljuje aktivnosti svih zaposlenika pozivnog centra, čime se smanjuje vjerojatnost pogrešaka iz nepažnje. Osigurava sigurnost cjelokupne dokumentacije servisnog centra.

Postoji kontrola pristupa zaštićena lozinkom, tako da možete sami odlučiti koje ćete informacije otvoriti određenom zaposleniku, ovisno o autoritetu radnog mjesta.

Glavni cilj našeg softverskog proizvoda je pružiti visokokvalitetne urede. Pruža izvješća o troškovima, prihodima, fazama ispunjenja narudžbi i još mnogo toga. Analizira rezultate provedenih radnji, omogućujući izvođenje određenih zaključaka i poboljšanje ureda u cjelini. Preuzima rutinsko održavanje dokumenata, štedi vrijeme i omogućuje da se više pažnje posveti poboljšanju servisnog centra.

Smart program poboljšava urede klijenata. Ima fleksibilnu politiku cijena koja vam omogućuje da ne preplaćujete za opcije koje ne koristite. Program popravlja datume, akcije i osobe odgovorne za njih. To uvelike pojednostavljuje kontrolu proizvodnog i servisnog centra, omogućuje vam praćenje svih tehničkih i financijskih promjena.

Kako biste saznali koji je program najbolji, možete preuzeti demo verziju s naše web stranice kako biste se uvjerili u njegovu praktičnost i korisnost u praksi. Naši su uredi jednostavni i lagani za korištenje, ne zahtijevaju nikakve vještine za svladavanje. Program servisnog centra pridonosi poboljšanju kvalitete održavanja.