Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popravak

Program za popravak • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popravak
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Upravljačka aplikacija USU Software (dalje u tekstu USU Software) prakticira se u mjeri specijaliziranog programa za sve modele Vaših zanimanja. Ova skica posebno opisuje kako besplatni računalni softver za popravak u servisnom centru ili depou za popravak pomaže vašem poslovanju napredovati uzbrdo. Pa počnimo.

U principu, program upravljanja popravkom i operacija tvorničkog popravka nikada ništa ne zaboravljaju, budući da se podaci za inspekciju proizvodnje popravka uvijek unose u mrežu. Što se tiče portfelja kupaca, program registracije i verifikacije omogućuje da isti uvijek bude pri ruci iu poboljšanom obliku.

Drugo, USU softver, kao razvoj za popravke i računovodstvo popravaka, podržava administrativni rad, budući da program održava instrumente kao što su dokaz o primitku, jamstveni list, potvrda o industrijskom statusu, dobivanje za skrbništvo, potvrda o obavljenom servisu itd. . Program mehanički prati sve lokacije od interesa, obavljajući potpunu inspekciju popravka, knjiženje u različitim poreznim evidencijama, i završava operacijom popravka dijelova opreme.

Treće, računovodstveni program popravka, praćenje i planiranje aktivnosti u proizvodnji podržavaju ne samo čuvanje svih automatiziranih podataka u jednom prostoru, već i pročišćavanje i provođenje same proizvodne procedure.

Sada okarakterizirajmo sam program o listiću za popravak i sustavu upravljanja. Sustav za snimanje popravka se pokreće normalno, tj. od ikone na radnoj površini i zatim se pojavljuje prozor za unos. Svaki korisnik mora unijeti svoje korisničko ime i lozinku. Osim toga, svaki radnik ima posebna prava pristupa računovodstvenom programu kako bi vidio samo one podatke koji su implicirani njegovim pravima. Mehaničarski program također može podijeliti podatke za direktora, menadžera ili običnog zaposlenika, što je vrlo ugodno i nije komplicirano pri prijavi na program menadžmenta. Svi već napravljeni razvoji nalaze se u sistemskoj datoteci, što je vrlo zgodno prilikom ponovnog kontaktiranja vaše organizacije ili vraćanja nelikvidnog artikla u tvornicu. Softver USU provodi automatizirano pretraživanje po ključnim riječima, posebnoj brojci, imenu korisnika ili detaljima rezervacije, što skraćuje razdoblje pretraživanja programa i daje više vremena za druge aktivnosti. Upravljanje uslugom popravka pomaže u distribuciji novih dolaznih zahtjeva prema strogosti, kapacitetu ili bilo kojem drugom filtru koji želite.

Sve posebnosti kadrovske kontrole su u drugom planu, jer vidite afirmativnu ili privatnu dinamiku rada, pa osmislite rješenje koje optimizira vaš remontni entitet. Na temelju dobivenih informacija možete pratiti aktivnost radnika, izračunati koncept plaće po komadu ili dobit od svake prodaje organizacije.

Sustav kontrole popravaka omogućuje praćenje svih kvarova i izmjena instalacija, što vidljivo poboljšava praćenje rada i instalacija koje treba zamijeniti. Automatizacija upravljanja uslugama, servisima ili popravkom hardvera je izvrsnost kako u kvalificiranoj tvrtki poslovanja, uvjet u kojem se formira afirmativan stav kupaca i tvrtki koje surađuju s vama.

Praćenje odjela za popravke i automatizacija računovodstva popravka ima jednostavan izbornik. Organizacijsko upravljanje i kontrola olakšani su značajkom izvješća programa. Značajke 'Uvoz' i 'Izvoz' u programu omogućuju vam pretvaranje dokumenata. Rad u 'Modulima' čini upravljanje trgovinom brzim i učinkovitim. Sveukupno praćenje aktivnosti popravka izvodi se lagano pomoću analitike. Pronalaženje informacija u programu postaje gotovo munjevito.

Mijenjanje drugih kartica programa za kontrolu popravka računovodstva ne zahtijeva nepotrebne pokrete. Značajka kontrolnog računovodstva stvara asertivan imidž tvrtke. Nije potrebno provoditi radnje za razvoj kadrovskog računovodstva, budući da multifunkcionalnost razvoja omogućuje potpuno praćenje rada zaposlenika i isplatu plaća. Korisnička radna površina čini podatke o radu jednostavnim i pristupačnim postupkom. Prevlačenje i upravljanje lako se postiže korištenjem informacija iz analize poreznih prijava. Razrada razvoja automatizacije naša je životna pozicija. Cijenjeni smo jer vam predlažemo sustav visoke kvalitete. Iz programa se može izgraditi primjena poticaja zaposlenicima tvrtke. Detektori kvalitete i produktivnosti uvijek su javno dostupni osoblju s šifrom.

Servis i računovodstvo kroz program automatizacije nikada nije bilo lakše. Prikaz logotipa tvrtke i veza na svim izjavama uprave. Odgovarajuće grupiranje informacija prema odabranom automatskom praćenju. Izbornik varijabli otvara više mogućnosti za program. Inventura i revizija rade se na dvije udobne metode. Baza kupaca nikada ne iznevjeri. Dnevnik praćenja popravka prikazuje sve aktivne i dovršene narudžbe.

Automatizirani program za praćenje evidencije i administracije radionica radi tečno i točno. Važnost dugotrajne imovine u postupku popravke proizvodnje, osobitosti njihove reprodukcije u prijelazu na tržišno gospodarstvo određuju posebne zahtjeve za podacima o raspoloživosti, kretanju, stanju i korištenju dugotrajne imovine. Sve te postupke moguće je malo pojednostaviti posebnim USU programom za popravak softvera.