Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za održavanje i popravak

Program za održavanje i popravak • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za održavanje i popravak
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program održavanja i popravka pomaže organizirati visokokvalitetno računovodstvo svih procesa koji se odvijaju unutar sličnog poduzeća, koristeći funkciju automatizacije ovih aktivnosti. Ovaj program omogućuje menadžerima stalnu kontrolu aktivnosti, čak i kada im se pristupa s daljine, daleko od radnog mjesta. Uz automatizirani način računovodstva, sektor održavanja primjenjuje i ručni pristup njegovoj provedbi, što se ogleda u korištenju i popunjavanju posebnih knjigovodstvenih isprava. Iako je ručna metoda još uvijek obavezna u mnogim tvrtkama jer se pogrešno informirani menadžeri boje potrošiti mnogo novca na instaliranje programa i obuku za njegovo korištenje, ona ne pruža potrebnu učinkovitost i pouzdanost. Svim organizacijama koje pružaju usluge održavanja i popravaka, posebice onima s velikim opsegom aplikacija, preporuča se instaliranje specijaliziranog programa za automatizaciju aktivnosti održavanja, jer ispunjava zadaće koje su definirali poduzetnici za razvoj tvrtke i vaš uspjeh.

Prema mnogim korisnicima, najbolja verzija programa za održavanje i popravak u smislu njegovih funkcionalnih karakteristika je računalni razvoj tvrtke USU Software. Programski sustav USU uveden je na tržište modernih tehnologija automatizacije prije mnogo godina. Jedinstvena svojstva ovog programa prikladna su za tvrtke bilo koje kategorije, jer kontrolira bilo koju vrstu proizvoda, čak i ako se u proizvodnim aktivnostima koriste poluproizvodi ili sastavni dijelovi. Neograničena elektronička prostorna pohrana i obrada informacijske građe ima puno više prednosti u odnosu na evidenciju koja se vodi na papiru. Povoljni uvjeti za suradnju sa stručnjacima iz tvrtke USU Software stječu aplikaciju na najprofitabilniji način, budući da se program plaća jednom, tijekom procesa instalacije i kada besplatno koristite njegovu funkcionalnost. Osim toga, cijena programa znatno je niža od cijene konkurenata. Programeri pružaju tehničku podršku samo čim se pojave problemi u programu, na vaš zahtjev. Plaća se prema pruženim uslugama. Velika prednost je što je unatoč već bogatom alatu programa konfiguracija softvera nadopunjena opcijama posebno dizajniranim prema vašem segmentu poslovanja. Posebnost USU Software sustava je njegova jednostavnost korištenja, jer je njegov samostalni razvoj, bez ikakve obuke, dostupan svim zaposlenicima, bez obzira na radni staž. Vrlo ugodno i koncizno sučelje, štoviše, odlikuje se jednostavnošću uređaja, jer čak i glavni izbornik sadrži samo tri odjeljka: 'Moduli', 'Izvješća' i 'Reference', od kojih svaki obavlja svoju funkciju. Automatizacija poduzeća za održavanje je posljedica korištenja suvremene opreme u procesima aktivnosti, čiji se rad temelji na korištenju tehnike bar koda. Zahvaljujući njemu, njegov tim brzo prima pokvareni uređaj, identificira ga u bazi podataka i preuzima njegov dosje koji otvara skeniranjem koda. Osim toga, skener se može koristiti za brzo izračunavanje stvarnog broja artikala u radionici.

Kako još USU program održavanja softvera može biti od pomoći? Prije svega, vrijedi napomenuti jednostavnost registracije informacija o nalozima za popravak u bazi podataka, budući da je svaki od njih kreiran na jednom računu, koji se sastoji od opisa predmeta programa, datuma njegovog primitka, njegovog kratkog opis, približni trošak usluga popravka, podaci o kupcima i drugi parametri potrebni za organiziranje pouzdanog računovodstva. Popunjavanje elektroničke evidencije provode serviseri, a također ih prilagođavaju kako se status zahtjeva za popravkom mijenja. Radi lakšeg pregleda i praćenja statusa aplikacija, one su presvučene različitim bojama. Uz tekstualne podatke i učinkovitost u identifikaciji uređaja tijekom pretrage, uz zapisnik je priložena i fotografija opreme prethodno snimljena web kamerom. Inteligentni sustav pretraživanja omogućuje pronalaženje željenog redoslijeda prema prvim znakovima unesenim u polje tražilice. Održavanje elektroničke evidencije omogućuje menadžmentu, čak i izvan radnog mjesta, praćenje izvršenja narudžbi u stvarnom vremenu i kontrolu točnosti njihove isporuke kupcima. Vaši zaposlenici neće morati gubiti vrijeme evidentirajući akte o prijemu oštećenih uređaja ili akte o izvršenim popravcima. Program održavanja omogućuje automatsku izradu dokumenata održavanja održavanja, na temelju posebnih modela ovih obrazaca pohranjenih u odjeljku 'Reference'. Svaki od ovih dokumenata može se poslati vašem kupcu poštom kao potvrda pružene usluge. Sustav omogućuje uspostavljanje kontrole ne samo nad glavnim aktivnostima poduzeća, već i nad njegovim financijskim i kadrovskim aspektima. U odjeljku 'Izvješća' možete pogledati statistiku svih uplata izvršenih u razdoblju koje vam je potrebno. Za majstore održavanja možete definirati individualne tarife za plaćanje usluga održavanja prema prezimenu, na temelju njihove učinkovitosti. Kao što vidite, postoje mnoge prednosti korištenja univerzalnog programa tvrtke USU Software u području održavanja i popravaka.

Kao i kod kupnje bilo kojeg drugog proizvoda, važno je dobro razumjeti njegove prednosti i nedostatke. Da biste to učinili, predlažemo da preuzmete osnovne postavke instalacije programa za održavanje sa službene web stranice USU softvera i testirate ih osobno tri tjedna, što je besplatno probno razdoblje. Naši konzultanti uvijek su spremni odgovoriti na vaša dodatna pitanja putem kontakt obrazaca dostupnih na web stranici.

Održavanje programskog sustava USU plaća se pružanjem podrške u slučaju problema; ostalo vrijeme ne trebate plaćati nikakvu pretplatu. Program USU Software optimizira radno mjesto svakog majstora i proces njegovih popravaka. Zahvaljujući automatiziranoj korisničkoj službi u radionicama i servisima, razina i kvaliteta usluge raste.

Popravak opreme provodi se prema planu, na temelju prethodno zaprimljenih zahtjeva, koje voditelj prezentira u integriranom planeru slučajeva.

Baza kupaca formirana iz zapisa korisna je za slanje obavijesti o promjenama statusa narudžbe. Informativni materijal može se poredati u stupcima tabelarnog uređivača odjeljka Moduli uzlaznim i silaznim redoslijedom. Upravitelj može odabrati i imenovati jednog od zaposlenika kao 'Administrator', omogućujući mu da drugim korisnicima omogući zasebna prava za ulazak u bazu podataka i kontrolu njihovog pristupa informacijama Formiranje bilo kojeg izvješća o upravljanju moguće je u odjeljku 'Izvješća'. Funkcionalnost odjeljka 'Izvješća' omogućuje vam predviđanje i distribuciju dolaznih zahtjeva za popravak za sljedećih nekoliko dana, na temelju podataka o vremenu koje su pomoćnici potrošili na ispunjavanje zahtjeva.

Dizajn sučelja programa za popravak predstavljen je u širokom rasponu stilova, koji uključuju oko 50 vrsta. Možete raditi sa stranim zaposlenicima, jer je program dostupan za simultanu upotrebu na nekoliko jezika.

Povezivanjem vaših zaposlenika putem lokalne mreže ili interneta možete im omogućiti istovremeno korištenje softverskih funkcionalnosti. Program samostalno vrši sva plaćanja tehničkih usluga, uzimajući u obzir kriterije koje su unijeli zaposlenici. Različiti kupci se obračunavaju prema različitim cjenicima, jer netko može dobiti popust kao politiku promocije. Redovito ocjenjivanje majstora o kvaliteti obavljenog posla omogućuje praćenje njihovog tima.

Informacijska baza programa USU Software omogućuje pohranu i prikaz cjelokupne povijesti suradnje s kupcima i dobavljačima.