Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za adaptaciju stana

Program za adaptaciju stana • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za adaptaciju stana
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program renoviranja stanova uglavnom je potreban onima koji će obavljati procese popravka, odnosno građevinskim tvrtkama, budući da je uvijek zgodno imati aplikaciju koja vam omogućuje pregled stanja kupljenog građevinskog materijala u trenutnom trenutku ili izračun ukupnih troškova za odabrano razdoblje i još mnogo toga. Naravno, svatko tko želi voditi ovu evidenciju ima alternativu u odabiru načina na koji će je provoditi, jer je općenito za kontrolu renoviranja stana i utroška raznih materijala dovoljno voditi evidenciju u dnevniku. ili bilježnicu pri ruci, bilježeći sve procese koji se odvijaju povezani s troškovima.

Međutim, kao što znate, ovo je daleko od najboljeg načina računovodstva, zbog činjenice da papirna dokumentacija nije zaštićena od slučajnog gubitka ili oštećenja, a također je prilično teško ručno izračunati ukupne brojke i objediniti informacije . Ovakav oblik kontrole posebno je nezgodan za izvođače radova koji renoviranje stanova obavljaju često iu velikim količinama. Stoga sve više tvrtki koje pružaju ove građevinske usluge imaju potrebu za korištenjem specijaliziranih aplikacija koje im omogućuju automatski obračun utrošenog materijala, sredstava naručitelja i plaća majstora po komadu. Mogu li vam najnovija dostignuća u modernoj tehnologiji dati potpunu kontrolu nad svim tim aspektima?

Jedna od najboljih opcija za sistematizaciju glavnih procesa obnove je program obnove stanova, USU Software. Ovu jedinstvenu aplikaciju kreirala je naša tvrtka i tijekom godina je uspjela osvojiti tržište, pružajući nebrojene mogućnosti za upravljanje financijskim, skladišnim, kadrovskim i poreznim aspektima svake tvrtke. Ovaj program može uzeti u obzir i obraditi informacije o proizvodima i uslugama bilo koje prirode, što ga čini apsolutno univerzalnim. Najznačajnija prednost pri odabiru kupaca je jednostavnost korištenja i dostupnost dizajna sučelja, za rad s kojim nije potrebno imati vještine ili imati odgovarajuće iskustvo. Čak i dijete može svladati radni prostor programa, jer se čak i glavni ekran sučelja sastoji od tri odjeljka: Moduli, Reference i Izvješća. Vjerojatno neće biti potreban za osiguranje renoviranja stana, ali općenito, mogućnost integracije ovog softvera sa svom mogućom opremom za skladište: čitač bar koda, TSD i pisač naljepnica može biti koristan u bilo kojem drugom području. Pogodnost za organizaciju izvođača bit će mogućnost istovremenog pristupa bazi sustava od strane više korisnika, kako bi njihovi korisnici, kao i voditelj organizacije ili voditelj tima, mogli vršiti prilagodbe ili jednostavno pratiti napredak dodijeljenih zadataka.

Koje funkcije programa obnove stana mogu biti korisne u procesu njegove provedbe? Prvo, to je mogućnost automatske registracije svih primljenih narudžbi, uz fiksiranje njihovih podataka, rokova i korištenih materijala. Kako bi se to osiguralo, u odjeljku Moduli mogu se stvoriti jedinstveni unosi u nomenklaturi za svaku podržanu aplikaciju. U evidenciji navesti parametre narudžbe: vrste radova, cijenu obavljenih usluga, utrošeni materijal, potrebne podatke od naručitelja, izvršitelja i druge detalje koji su svakako korisni u kasnijim poslovima i obračunima. Slični se zapisi stvaraju u svakoj kategoriji proizvoda i sirovina kupljenih za renoviranje stana. Kako biste ih jamčili, postavite željene aspekte kao što su cijena, sastav, datum kupnje, tečaj dionica, datum isteka i dobavljač.

Minimalne zalihe pojedinih građevinskih materijala mogu se automatski izračunati na temelju analize podataka, a usklađenost s tim pomaže vam da kontinuirano provodite stabilne aktivnosti popravka u stanu. Pohranjivanje kontakt podataka kupaca koji koriste vaše usluge popravka omogućuje s vremenom formiranje jedinstvene elektroničke baze podataka koja će vam sigurno trebati u budućoj suradnji. Posebno je prikladno koristiti ga za funkciju obavijesti putem tekstualnih poruka putem e-pošte, SMS-a ili modernih instant messengera po vašem izboru. Ovaj univerzalni program vrlo je koristan i praktičan za šefa ili osobu zaduženu za organizaciju adaptacije stana, jer zahvaljujući ugrađenom planeru raspodjeljuje zadatke tekućeg razdoblja podređenima, uz mogućnost kontinuiranog praćenja.

S obzirom da program omogućuje udaljeni pristup bazi podataka ako imate mobilni uređaj s internetskom vezom, situaciju uvijek možete držati pod kontrolom čak i kada ste izvan radnog mjesta. Isto vrijedi i za čarobnjake koji ispravljaju zapise i označavaju status izvršenja naloga posebnom bojom kada je sljedeći korak završen. Ovo je dobra prilika za kontrolu i istovremeno automatsko obračunavanje obavljenog posla. U Softveru USU vrlo je jednostavno i praktično registrirati materijale, jer ćete u odjeljku Izvješća prikazati statistiku korištenja u odabranom razdoblju, saznati postoji li višak i saznati razlog. Isti vam odjeljak omogućuje generiranje bilo kojeg oblika izvješća kako biste kupcu rekli koji su bili troškovi tijekom procesa popravka. Odrazite plan rada koji je izvršio svaki majstor i ukupnu procjenu obavljenog posla.

S obzirom da gornji materijal još ne ukazuje na sve funkcionalne mogućnosti programa adaptacije stanova, u svakom slučaju, već se možete uvjeriti u njegovu potrebu za učinkovitim izvještavanjem kupaca i kvalitetnim obračunom troškova. Imamo sjajne vijesti: imate trotjedno besplatno probno razdoblje osnovnih postavki programa renoviranja stana kako biste mogli donijeti pravu odluku. Samo preuzmite potrebnu datoteku koristeći sigurnu vezu za preuzimanje na službenoj stranici.

Svakom majstoru i upravitelju lako je raditi s jedinstvenim programom za renoviranje stanova USU Software zbog jednostavnijeg sučelja. Računovodstvo za dovršeni posao može se izvesti u programu na bilo kojem odabranom jeziku, budući da to omogućuje ugrađeni jezični paket. Funkcionalnost odjeljka Izvještaji omogućuje analizu izvršenih narudžbi za odabrano razdoblje te pregled koji kupci će najvjerojatnije tražiti usluge, a koje. Formiranje raznolikih izvješća o materijalnim troškovima ili plaćanju obrtnika pomaže optimizirati proračun. Uz stalno obnavljanje, lako je zaboraviti na mjesečne naknade programa. Dakle, sustav plaćanja naše aplikacije je takav da plaćate pokretanje instalacije jednom i zatim koristite softver potpuno besplatno.

Niska cijena procesa instalacije programa renoviranja stana pogodna je čak i za start-up tvrtke koje pružaju usluge popravka. Uz svaku narudžbu nisu priložene samo tekstualne bilješke, već i slike, poput fotografije željenog krajnjeg rezultata u dizajnu ili skenirani dokumenti i računi. Tehnička podrška za program se vrši i plaća samo na Vaš zahtjev u potrebnom vremenu. Višekorisnički način rada, podržan programom, također omogućuje kupcu djelomičan pristup informacijama kako bi mogao pratiti proces renoviranja stana.

Stručnjaci su programsko sučelje obdarili ne samo pristupačnošću i jednostavnošću uređaja, već i konciznim dizajnom. Program može slati sve dokumente kreirane u njemu ili skenirane i pohranjene u arhivu putem e-pošte izravno iz sučelja. Materijal s informacijama o narudžbama, dobavljačima, kupcima, zaposlenicima i opskrbi je katalogiziran kako bi se osiguralo jednostavno vođenje evidencije. Zaposlenici automatizaciju poslovanja obavljaju na daljinu unatoč različitim lokacijama kupaca. Planiranje, prema odjeljku Izvješća o potrošnji materijala i sirovina, omogućuje učinkovito trošenje proračuna organizacije. Prilagodljivi izbornik radne površine programa omogućuje vam stvaranje tipki prečaca na programskoj traci kako biste osigurali brz i trenutni pristup željenim odjeljcima.