Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za servis

Program za servis • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za servis
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za uslužne poslovne subjekte omogućuje potpunu automatizaciju i optimizaciju internih procesa. Zahvaljujući najnovijim dostignućima, možete jednostavno i brzo povećati stupanj organizacije odjela. U proizvodno uslužnom programu formiraju se posebni grafikoni koji prikazuju stupanj realizacije u svakoj fazi. Stoga vlasnici tvrtki vide opterećenje opreme i svojih zaposlenika. Na temelju podataka određuje se skladišni kapacitet.

Softverski program USU za uslužne organizacije radi u standardnoj konfiguraciji. Najprije je potrebno instalirati osnovnu verziju, a zatim dodatna proširenja. Softverski program USU ima svoje karakteristike koje se mogu utvrditi nakon prvih nekoliko dana korištenja. Kako biste iskoristili sve tehničke značajke, morate konfigurirati dodatne značajke potrebne za određenu aktivnost. Servis softvera USU obavlja se u roku od godinu dana od dana kupnje. Za produljenje ovog roka plaćanje se vrši prema fakturi koju dostavlja proizvođač.

Softverski sustav USU je program nove generacije koji služi za razvoj različitih gospodarskih djelatnosti. Ova konfiguracija, za razliku od drugih sustava, pretpostavlja korištenje u javnim i privatnim ustanovama. Svestran je. Ugrađeni razvrstivači i referentne knjige dizajnirani su da služe građevinarstvu, proizvodnji, transportu i drugim poslovima. Zahvaljujući besplatnom probnom razdoblju, možete procijeniti sve aspekte programa. Elektronički pomoćnik nudi predloške i primjere popunjavanja dokumenata. Novi korisnici brzo pronalaze funkcije koje su im potrebne jer su raščlanjene na blokove specifične za softverske proizvode.

Ovaj program organizira financijske pokazatelje prema vrsti i vremenskim intervalima. Uz pomoć napredne analitike, analiza trendova provodi se tijekom nekoliko godina. Prikazuje koji čimbenici utječu na pokazatelj uspješnosti gospodarskog subjekta. Na temelju toga vlasnici donose upravljačke odluke o razvoju politike promocije i razvoja za budućnost. Pravilnim održavanjem opreme možete čak i produljiti životni vijek svoje opreme, što značajno smanjuje vaše troškove.

Softverski sustav USU, poput kvalificirajućeg programa, stvara sigurnosnu kopiju i sinkronizira je na poslužitelju tvrtke. Kontrola potraživanja i obveza vrši se u realnom vremenu. Svaka uplata se evidentira u posebnom dnevniku. Na kraju razdoblja izrađuju se izjave o usklađenju i šalju partneru na potvrdu. Ako su podaci točni i pouzdani, dokument će biti potpisan i vraćen. To utječe na rezultate internih revizija i izvješća. Ako je organizacija velika i ima više podružnica, izvješća su konsolidirana. To ne utječe na brzinu servisnih zahtjeva, jer program ima visoke performanse, za razliku od bilo kojeg sličnog programa.

Poseban servisni program tvrtke osigurava strogo poštivanje normi i standarda. Pretpostavlja kontinuirano vođenje komercijalnih aktivnosti, kao i praćenje svih operacija. Zahvaljujući ispravnoj konfiguraciji, osnovne funkcije možete delegirati običnim zaposlenicima. Pritom će biti odgovorni za određeni segment odjela ili lokacije. Automatizacija doprinosi jačanju poduzeća. Jamčimo visoku izvedbu programa.

Prosudite sami. Servisni program ima mnogo korisnih opcija, uključujući posluživanje različitim sektorima gospodarstva, implementaciju u velikim i malim tvrtkama, konsolidaciju računovodstvenih i poreznih izvješća, zakonsku usklađenost, autorizaciju prijave i lozinke, sinkronizaciju podataka, imenike dobavljača i kupaca, kontrolu nad korištenje materijalnih resursa, plaće po komadu i na vrijeme, obrasci i predlošci ugovora, prodaja neispravnih proizvoda, automatizacija centrale, Viber, potraživanja i obveze, bankovni izvadci, fakture za plaćanje, izjave o usklađivanju s partnerima, popis i revizija, obračun financijskog položaja i financijsko stanje, utvrđivanje isplativosti, ugrađeni kalkulator i poziv za pomoć.

Tu je i implementacija u proizvodne i građevinske tvrtke, prijenos platforme iz drugog programa, snimanje događaja, popunjavanje kronološkim redoslijedom, osobni dokumenti, odabir redoslijeda tijeka rada, ocjenjivanje kvalitete rada, povratne informacije, individualna prijava, kratkoročno i dugoročno planiranje, akti o izvršenim radovima i računi, računi potreba, kontni plan i podkonti, kontrola kvalitete, napredne korisničke postavke, raspodjela materijala po grupama stavki, asistent, proizvodni kalendar, prijem viška i otpis izostanaka, obračun nabave i potražnja, učitavanje fotografija, integracija s internetskom stranicom, kontrola novčanog toka, financijski dokumenti, podjela velikih procesa na faze, preinake, izrada raznih proizvoda, pružanje usluga popravka i inspekcije, primanje internetskih naloga, uplatnica i potraživanja, bonusi i popusti, baza kupaca i izbor metoda određivanja cijena. Uloga nekretnina u uslužnom proizvodnom procesu, osobitosti njezine reprodukcije u prijelazu na tržišno gospodarstvo određuju posebne informacijske zahtjeve o raspoloživosti, kretanju, stanju i korištenju nekretnina. U kontekstu prijelaza na tržišno gospodarstvo, računovodstveni zadaci su pravilno i pravovremeno odražavanje primitka, prodaje i kretanja nekretnina, kontrola njihove prisutnosti i sigurnost na mjestima poslovanja. Sve ove operacije mogu se lako optimizirati pomoću servisnog programa USU Software.