Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo troškova

Program za računovodstvo troškova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo troškova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako zanemarite potrebu za obračunom troškova, možete potpuno izgubiti kontrolu nad novcem, pri čemu nije važno je li to osobni novac ili pripada tvrtki. Program za praćenje troškova omogućuje vam učinkovito i uravnoteženo praćenje svih troškova nastalih u određenom vremenskom razdoblju. Zajedno s programom za obračun Vaših troškova, moći ćete vješto upravljati vlastitim financijama, a da nemate ni najmanjeg iskustva u tome.

Program za obračun troškova USU instaliran je na osobno računalo i od tamo je praktički spreman za korištenje. Program za računovodstvo troškova dostupan je besplatno samo u demo verziji, ali to će biti dovoljno da ga ocijenite u praksi.

Program kontrole troškova bit će posebno koristan ako ste prisiljeni strogo pratiti vlastite troškove ili troškove u tvrtki. Program održavanja troškova može automatski generirati izvješće za bilo koje razdoblje, te jasno vidjeti što točno zahtijeva veća financijska sredstva. Također, u programu za računovodstvo troškova poduzeća moguće je iskazati samo određene stavke rashoda ili druge parametre, ukoliko ne trebate vidjeti cjelovitu sliku, već samo informacije o određenim kategorijama. Program za vođenje evidencije troškova kućanstva ne zahtijeva dugo učenje i mogu ga koristiti i početnici.

Također, program za obračun troškova kućanstva može se koristiti u osobne svrhe - ovdje su dostupne sve potrebne funkcije za to. Program za potraživanje troškova može generirati sve dokumente koji su vam potrebni i automatski ih ispuniti - samo ih ispišite i ispunite podatke koji nedostaju. U programu za upravljanje prihodima i rashodima možete registrirati bilo kojeg nositelja sredstava ili novčanika. Program obračuna osobnih troškova daje mogućnost planiranja budućih troškova na temelju prosjeka prethodnih razdoblja.

Računovodstveni program organizacije može se koristiti i lokalno i putem Interneta. Ako tvrtka ima nekoliko podružnica, USU upravljački softver bit će jednostavno nezamjenjiv, jer sve informacije mogu ići u jednu bazu podataka. Koristite li program za praćenje dnevnih troškova, možete procijeniti koliko je lako unositi podatke u njega. Prikladan program za obračun troškova razvijen je uzimajući u obzir želje većine korisnika, tako da je sučelje ugodno, a navigacija ugodna za korištenje. Koristite program osobne potrošnje kako biste redefinirali svoj pogled na resurse i naučili kako štedjeti. Računalni program za praćenje troškova također će biti od pomoći svima koji plaćaju zajam ili hipoteku.

Računovodstvo dobiti postat će mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Odgovorna osoba za tvrtku moći će analizirati aktivnosti, planirati i voditi evidenciju o financijskim rezultatima organizacije.

Računovodstvo gotovine USU registrira naloge i druge operacije, omogućuje vam održavanje portfelja kupaca, uzimajući u obzir sve potrebne podatke za kontakt.

S programom će računovodstvo dugova i dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Računovodstvo za gotovinske transakcije može komunicirati s posebnom opremom, uključujući blagajne, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Evidencija prihoda i rashoda vodi se u svim fazama rada organizacije.

Financijsko računovodstvo može voditi više djelatnika odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Računovodstvo za troškove tvrtke kao i prihode i obračunsku dobit razdoblja postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Financijski program vodi potpuni račun prihoda, rashoda, dobiti i također vam omogućuje pregled analitičkih podataka u obliku izvješća.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih čimbenika poboljšanja kvalitete.

Aplikacija, koja prati troškove, ima jednostavno i user-friendly sučelje, s kojim svaki zaposlenik može raditi.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Sustav monetarne registracije omogućuje generiranje i ispis financijskih dokumenata za potrebe interne financijske kontrole aktivnosti organizacije.

Financijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kojem deviznom računu za tekuće razdoblje.

Money aplikacija potiče precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima poduzeća.

Računovodstveni program je lako prilagodljiv, a po potrebi možete razviti i dodatni modul.

USS za troškovno računovodstvo prikladan je za svaku organizaciju, a za one koje nemaju dovoljno osnovnih funkcionalnosti moguće je razviti prilagođene funkcije i izvješća.

Program za obračun Vaših troškova ima kontrolnu funkciju i pomaže u organizaciji procesa štednje na profesionalan i kvalitetan način.

Dodali smo desetke prekrasnih tema kako biste mogli odabrati dizajn koji odgovara vašem raspoloženju i raditi u apsolutnoj udobnosti.

Ako koristite program u istoj organizaciji bez podružnica, možete se povezati s njim putem lokalne mreže; Pristup internetu u ovom slučaju nije potreban.

Spajanje na informacijski sustav moguće je izvesti na daljinu.

Praktično i ugodno sučelje učinit će korištenje programa za obračun troškova što ugodnijim.

Upravljajte svojim financijama u svom softveru za praćenje troškova, redovito generirajući izvješća o upravljanju koja odražavaju određeni aspekt vašeg poslovanja.

USU za računovodstvo omogućuje gotovinsko i bezgotovinsko plaćanje.

Možete dodati neograničen broj računa i pratiti njihova stanja.

U programu možete kreirati bilo koji broj korisnika (prema broju kupljenih licenci), svaki od korisnika će imati svoja prava pristupa.

Računovodstveni program nudi mnogo opcija za rukovanje generiranim izvješćima. Na primjer, odmah nakon izrade, izvješće se može ispisati, poslati e-poštom ili čak preuzeti u vanjsku datoteku u bilo kojem dostupnom formatu.

Program za obračun troškova besplatno se preuzima s web stranice u obliku demo verzije.

Upravljajte raspodjelom dobiti tvrtke, redovito generirajući upravljačka izvješća koja odražavaju ovaj ili onaj aspekt vašeg poslovanja.

Dobro promišljen navigacijski sustav u programu kontrole troškova omogućuje vam da ne gubite dodatno vrijeme na proces.

Kontakt podaci u računovodstvenom softveru automatski se spremaju.

Upravljanje dobiti poduzeća, IS vam omogućuje poboljšanje procesa rada.

Rad sa svakim klijentom koji se odlučio za USU odvija se individualno.

Možete konfigurirati automatsko računovodstvo i izračun duga.

Softver za obračun troškova omogućit će vam sveobuhvatnu automatizaciju cjelokupnog procesa kontrole troškova i još mnogo toga.

Mnoge druge mogućnosti mogu se pronaći u sustavu računovodstva i upravljanja dobiti poduzeća!