Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za proračun

Program za proračun • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za proračun
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Obitelj po svojoj strukturi također nalikuje maloj organizaciji, jer se obiteljski proračun temelji na prihodima i rashodima članova obitelji, planiranju budućih troškova i novčanog toka. To znači da, kao i svaka druga organizacija, obitelj treba vješto raspoređivati prihode i naučiti planirati svoj proračun. Opće blagostanje obitelji ovisi o kompetentnoj raspodjeli obiteljskih resursa, a proračun raste, otvarajući mnoge nove mogućnosti za njegovu provedbu, potrošiti novac na nešto stvarno korisno, potrebno, ugodno i uzbudljivo. U obitelji, kao iu svakom poduzeću, postoje izdaci s ulaganjima, primjerice za visoko obrazovanje djece, razne tečajeve i kružoke za samorazvoj, sport, izdaci za medicinsku pomoć, kupnju vikendice, za nešto što će se isplatiti. . pogodnosti za članove obitelji u budućnosti.

Kako bi postigle što bolji rezultat svojih aktivnosti, tvrtke automatiziraju svoje procese uspostavom programa računovodstva, proračuna i kontrole zaliha. Obitelji bi trebale slijediti isti pristup. Za pripremu, planiranje i formiranje obiteljskog proračuna trenutno postoji nekoliko proračunskih programa. Nema potrebe da vas plaši složenost programa i rutinski posao popunjavanja troškova na čekovima, prikupljanje svih troškova. Uostalom, moderni programi u potpunosti vas spašavaju od dosadnog rada, njihovo korištenje postalo je zabavna i informativna obiteljska aktivnost. Jedan od najboljih predstavnika ove vrste programa obiteljskog proračuna je program Univerzalni računovodstveni sustav. Ovaj program ima vrlo praktično i intuitivno sučelje, tako da možete naučiti sve članove obitelji kako se koristiti programom. Program također nudi nekoliko rješenja u boji, čiji će izbor biti zanimljiv i moći će napraviti individualni poznati dizajn programa. Softver za obiteljski proračun ima funkcije podsjetnika i obavijesti koje će vam pomoći da nikada ne zaboravite platiti i platiti dugove na vrijeme, otplaćivati kredite svaki mjesec ili primati uplate stanarine. Postoji funkcija i slanje SMS-a, što je vrlo zgodno za rješavanje obiteljskih problema, podsjetnika na obiteljske događaje, korištenje ove funkcije ovisi samo o vašoj mašti i potrebama obitelji.

Financijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kojem deviznom računu za tekuće razdoblje.

Financijsko računovodstvo može voditi više djelatnika odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Računovodstvo gotovine USU registrira naloge i druge operacije, omogućuje vam održavanje portfelja kupaca, uzimajući u obzir sve potrebne podatke za kontakt.

Računovodstvo za gotovinske transakcije može komunicirati s posebnom opremom, uključujući blagajne, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Financijski program vodi potpuni račun prihoda, rashoda, dobiti i također vam omogućuje pregled analitičkih podataka u obliku izvješća.

Računovodstvo za troškove tvrtke kao i prihode i obračunsku dobit razdoblja postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Računovodstvo dobiti postat će mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Sustav monetarne registracije omogućuje generiranje i ispis financijskih dokumenata za potrebe interne financijske kontrole aktivnosti organizacije.

Evidencija prihoda i rashoda vodi se u svim fazama rada organizacije.

Odgovorna osoba za tvrtku moći će analizirati aktivnosti, planirati i voditi evidenciju o financijskim rezultatima organizacije.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih čimbenika poboljšanja kvalitete.

Money aplikacija potiče precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima poduzeća.

Aplikacija, koja prati troškove, ima jednostavno i user-friendly sučelje, s kojim svaki zaposlenik može raditi.

S programom će računovodstvo dugova i dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Svi članovi obitelji mogu se unijeti u bazu programa obiteljskog proračuna. Stoga vodite evidenciju osobnih financija svakog od sudionika obiteljskog proračuna.

Program Universal Accounting System ima dobar stupanj zaštite, svaki korisnik programa za planiranje proračuna ima svoje korisničko ime i lozinku.

Program obiteljskog proračuna uzima u obzir sve prihode i rashode, koji se mogu lako sistematizirati i odmah pronaći potrebne informacije.

Program obiteljskog proračuna pomaže u potpunosti kontrolirati kretanje novca, čineći sve dugove i zajmove. Automatski ćete biti podsjećeni na potrebno plaćanje i iznos povrata će biti terećen.

U Univerzalnom računovodstvenom sustavu moguće je voditi obiteljske račune u bilo kojoj valuti ili u nekoliko istovremeno.

U programu obiteljskog proračuna USU možete jednostavno analizirati svoje prihode i rashode prikazivanjem raznih grafikona i izvješća. Samo odaberite izvješća koja su vam najprikladnija i najprikladnija.

USU vam omogućuje da u potpunosti kontrolirate sve operacije koje u programu provodi bilo koji član obitelji i vidite tko je, kada i za koji iznos izvršio uplatu ili primitak sredstava.

Zahvaljujući programu, jasno ćete i jasno vidjeti sve stavke obiteljskih troškova, ističući one glavne među njima i smanjujući nepotrebne troškove. To će optimizirati vaš proračun i imat ćete više "slobodnog" novca koji možete bolje iskoristiti.

Na isti način možete analizirati glavne stavke prihoda, odakle dolazi priljev sredstava, tako da će vam strukturirane informacije reći gdje možete pronaći dodatne obiteljske prihode i povećati obiteljski budžet.

U programu se možete posvetiti planiranju obiteljskog budžeta. Planiranje pruža mogućnosti akumulacije i uštede novca.

Planiranje proračuna bavi se upravljanjem budućim troškovima obitelji. Planiranje proračuna pomaže obitelji da postavi ciljeve za blisku budućnost, sanja i odabere načine za postizanje svojih ciljeva.

USU ima funkciju unosa i izlaza podataka iz Excela i drugih važnih programa.

Budžetski program moći će automatski izračunati imate li dovoljno novca do sljedeće plaće, na temelju troškova prethodnih mjeseci i izračunati iznos troškova za taj mjesec.

Možete planirati troškove za određene namjene, poput kupnje automobila, stana ili godišnjeg odmora, te unijeti pripadajuće iznose. U tom slučaju program će automatski izračunati iznos koji treba povući iz obiteljskog dohotka i to će zapamtiti u određenom razdoblju svakog mjeseca (razdoblje programa birate sami).

Besplatna demo verzija programa obiteljskog proračuna dostupna je na našoj web stranici.