Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za proračun besplatno

Program za proračun besplatno • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za proračun besplatno
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tvrtke i organizacije koje sebi nemaju jasne ciljeve neće moći funkcionirati na konkurentnom tržištu i ostvarivati profit. Planiranje proračuna pomaže vam odrediti prioritete i razviti strateški plan. Budžet u biti nije samo kalendarski plan budućih rashoda i prihoda, već očekivani rezultati aktivnosti koje poduzima menadžment za razvoj poslovanja. Proračun pomaže razumjeti ide li tvrtka u dobrom smjeru.

Stoga većina tvrtki, od malih do velikih, koristi softver za automatizaciju računovodstva i planiranja proračuna. Ovi programi im pomažu da pravovremeno reagiraju na promjene na tržištu, oslanjajući se na stabilan sustav za stalno prikupljanje i obradu pouzdanih informacija o rezultatima pojedinih operacija. Proračunski programi automatski generiraju različita izvješća, izračunavaju pokazatelje produktivnosti i pružaju nevjerojatne mogućnosti za potpunu analizu poslovanja poduzeća.

Međutim, ne samo tvrtke moraju pratiti svoj proračun i planirati prihode i rashode, voditi računa o investicijama, regulirati novčane tokove. Ove mjere su apsolutno korisne za sastavljanje obiteljskog proračuna. Tokovi novca i materijala prolaze i kroz obitelji, svatko od njih je i potrošač, ponekad i proizvođač proizvoda i usluga, odnosno aktivan sudionik na tržištu. Stoga svaka obitelj treba voditi računa o proračunu, minimizirati nepotrebne troškove, planirati korisnija ulaganja. Da bismo razumjeli sve ovo, možemo pomoći posebnim programima obiteljskog proračuna, koje mogu kupiti, preuzeti i instalirati različite tvrtke. Međutim, ne daju sve tvrtke svoje proizvode besplatno, što otežava njihovo isprobavanje i odabir najprikladnijeg među mnogima. U sljedećim fazama, nakon preuzimanja programa, također možete naići na probleme s njegovom upotrebom.

Naša tvrtka vas poziva da isprobate program za planiranje i kontrolu obiteljskog proračuna - program Universal Accounting System, koji je vlastiti razvoj tvrtke USU. Univerzalni računovodstveni sustav ima niz funkcija za razradu, formiranje i analizu obiteljskog proračuna. Radi vaše udobnosti, nudimo besplatnu demo verziju programa koju možete preuzeti s naše web stranice. Također možete preuzeti dodatne povezane programe s web stranice.

Financijsko računovodstvo može voditi više djelatnika odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Računovodstvo za gotovinske transakcije može komunicirati s posebnom opremom, uključujući blagajne, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih čimbenika poboljšanja kvalitete.

Računovodstvo gotovine USU registrira naloge i druge operacije, omogućuje vam održavanje portfelja kupaca, uzimajući u obzir sve potrebne podatke za kontakt.

Računovodstvo dobiti postat će mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Financijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kojem deviznom računu za tekuće razdoblje.

Odgovorna osoba za tvrtku moći će analizirati aktivnosti, planirati i voditi evidenciju o financijskim rezultatima organizacije.

Evidencija prihoda i rashoda vodi se u svim fazama rada organizacije.

Računovodstvo za troškove tvrtke kao i prihode i obračunsku dobit razdoblja postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Financijski program vodi potpuni račun prihoda, rashoda, dobiti i također vam omogućuje pregled analitičkih podataka u obliku izvješća.

S programom će računovodstvo dugova i dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Aplikacija, koja prati troškove, ima jednostavno i user-friendly sučelje, s kojim svaki zaposlenik može raditi.

Sustav monetarne registracije omogućuje generiranje i ispis financijskih dokumenata za potrebe interne financijske kontrole aktivnosti organizacije.

Money aplikacija potiče precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima poduzeća.

Proračunski program ima jednostavno sučelje koje je lako pristupiti i intuitivno. S njim neće biti teško redovito sastavljati proračun i na njega povezati sve članove obitelji.

Imate priliku besplatno testirati osnovne funkcije USU preuzimanjem na svoje osobno računalo.

Ako nakon preuzimanja programa imate problema, nazovite brojeve navedene na web stranici. Naši stručnjaci pružit će vam besplatnu visokokvalitetnu tehničku pomoć.

Obavljanje dodatnih funkcija u programu za izgradnju obiteljskog proračuna je besplatno, dovoljno je kupiti sate održavanja. Mogu se koristiti kada je potreban jednostavan upit i kada je potrebno riješiti bilo koji drugi problem.

USU možete besplatno preuzeti vrlo brzo, na stranici postoje i drugi programi koji se također mogu preuzeti, uz pomoć kojih program proračunskog računovodstva naši stručnjaci instaliraju daljinski na vaše računalo. To zauzvrat smanjuje troškove prijevoza i vremena.

Stručnjaci USU besplatno provode inicijalne konzultacije i prezentacije programa uz pomoć kojih možete točno saznati odgovara li program vašem poslovanju.

Ako ste preuzeli demo verziju USU-a i imate bilo kakvih pitanja, naši će stručnjaci pružiti besplatnu visokokvalificiranu tehničku pomoć i odgovoriti na vaša pitanja.

U USU nema pretplate, tako da je nakon kupnje programa njegovo korištenje praktički besplatno.

Proračunski program uzima u obzir sve prihode i rashode, koji se mogu lako sistematizirati i odmah pronaći potrebne informacije, što pridonosi objektivnom oblikovanju proračuna.

Proračunski program pomaže u potpunosti kontrolirati kretanje novca, čineći sve dugove i zajmove. Automatski ćete biti podsjećeni na potrebno plaćanje i iznos povrata će biti terećen.

USU ima funkciju unosa i izlaza podataka iz Excela i drugih važnih programa.

U programu se možete fokusirati na planiranje obiteljskog budžeta. Planiranje pruža mogućnosti akumulacije i uštede novca.

USU prikazuje sve vrste i oblike izvješća. Možete postaviti najprikladniji za sebe i koristiti ga za analizu.

Više korisnika može koristiti program istovremeno bez međusobnog ometanja.

Funkcija zaštite podataka podržana je višerazinskim sustavom pristupa podacima koji se može prilagoditi potrebama vaše obitelji.