Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za plaćanje

Program za plaćanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za plaćanje
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za računovodstvo plaćanja Univerzalnog računovodstvenog sustava složen je alat koji vam omogućuje automatizaciju većine radne rutine organizacije. Opsežna funkcionalnost softvera za računovodstvo plaćanja uz jednostavno sučelje prilagođeno korisniku glavni su razlozi zašto je USU toliko popularan.

Za puni rad programa za obračun komunalnih računa dovoljan je minimalno potreban set - računalo s instaliranim Windows operativnim sustavom. U tom slučaju računalo se može zamijeniti tabletom ili prijenosnim računalom na istoj platformi. Instalacija softvera za upravljanje plaćanjem također ne oduzima puno vremena, stoga će implementacija biti što jednostavnija i brža.

Platni program je lako naučiti, unatoč impresivnom broju mogućnosti, jer prilagodba zahtijeva manje resursa, a zaposlenici brzo svladavaju princip rada u platnom programu. Za svaki posao koji se automatizira instalira se poseban program i kreira osobni račun - tako da se sve promjene u programu uplatnice pripisuju svakom zaposleniku koji ih je napravio. To vam omogućuje praćenje promjena i izbjegavanje zabune koja postaje uobičajena ako ne koristite softver za plaćanje USG usluga.

Svaki račun u programu plaćanja zaštićen je lozinkom i dodijeljena mu je pristupna uloga. To vam omogućuje razgraničenje ovlasti i isključivanje nepotrebnih elemenata iz sučelja programa za kontrolu plaćanja. Program za naplatu za plaćanje bit će automatski blokiran sve dok korisnik nije za računalom. Na taj način softver za računovodstvo plaćanja štiti podatke od neovlaštenih promjena. Preuzimanjem programa za naplatu komunalnih usluga uvjerite se da je nevjerojatno zgodan i praktičan. Nudimo potpuno besplatno preuzimanje računalnog programa za plaćanje na našoj web stranici - možete koristiti demo verziju dovoljno dugo za test.

Financijsko računovodstvo može voditi više djelatnika odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Evidencija prihoda i rashoda vodi se u svim fazama rada organizacije.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih čimbenika poboljšanja kvalitete.

S programom će računovodstvo dugova i dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Financijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kojem deviznom računu za tekuće razdoblje.

Sustav monetarne registracije omogućuje generiranje i ispis financijskih dokumenata za potrebe interne financijske kontrole aktivnosti organizacije.

Money aplikacija potiče precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima poduzeća.

Financijski program vodi potpuni račun prihoda, rashoda, dobiti i također vam omogućuje pregled analitičkih podataka u obliku izvješća.

Računovodstvo za troškove tvrtke kao i prihode i obračunsku dobit razdoblja postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Odgovorna osoba za tvrtku moći će analizirati aktivnosti, planirati i voditi evidenciju o financijskim rezultatima organizacije.

Računovodstvo dobiti postat će mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

Računovodstvo gotovine USU registrira naloge i druge operacije, omogućuje vam održavanje portfelja kupaca, uzimajući u obzir sve potrebne podatke za kontakt.

Aplikacija, koja prati troškove, ima jednostavno i user-friendly sučelje, s kojim svaki zaposlenik može raditi.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Računovodstvo za gotovinske transakcije može komunicirati s posebnom opremom, uključujući blagajne, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Program plaćanja omogućuje individualnu prilagodbu izgleda sustava i skupa funkcija.

Pristup ulogama u programu plaćanja određuje koje su uloge i koje informacije dostupne određenom korisniku.

Uvoz i izvoz podataka omogućuje vam praktičan prijenos podataka iz programa plaćanja u program iz drugih izvora.

Dobro isplanirana, praktična i višenamjenska pretraga u programu naloga za plaćanje značajno će smanjiti utrošeno vrijeme.

Istovremeni pristup podacima omogućuje rad više korisnika u programu plaćanja.

Istodobno, svi zapisi programa plaćanja su zaštićeni od istovremenog uređivanja - svaki pojedinačni zapis u isto vrijeme može mijenjati samo jedan korisnik.

Svi zapisi programa plaćanja usluga mogu se jednostavno sortirati i grupirati po jednom ili drugom parametru ili po nekoliko kriterija istovremeno.

Tehnička podrška za softver potpuno je jamstvo da ćete uvijek moći udobno koristiti sustav i ne bojati se svih vrsta problema.

Administracija tvrtke može izvršiti kompletnu reviziju svih radnji - prikazat će kada, gdje i koji korisnik je napravio određene promjene.

Možete se spojiti na program sustava plaćanja na daljinu s bilo kojeg mjesta u svijetu.

Zajednička prava pristupa omogućuju vam skrivanje nepotrebnih informacija od nekih korisnika i ograničavanje njihovih ovlasti.

Financijska izvješća u programu računovodstva plaćanja omogućit će vam da shvatite gdje se tvrtka trenutno nalazi i kako se ovaj parametar mijenjao tijekom vremena.

Analitika i statistika u softveru za plaćanje omogućuje vam da odredite željeni tempo i smjer razvoja tvrtke.

Predviđanje dobiti iznimno je koristan alat ako vam je važno planirati svoje troškove i prihode.

Danas besplatno preuzmite softver za novčane uputnice s naše web stranice kako biste što prije testirali njegove značajke!