Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo prihoda i rashoda

Računovodstvo prihoda i rashoda • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo prihoda i rashoda
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo za prihode i rashode poduzeća zauzima veliki dio svakodnevnih aktivnosti poduzeća, bilo da se radi o proizvodnoj radnji ili uslužnoj organizaciji. Vođenje rashoda i prihoda važan je dio računovodstvenih aktivnosti poduzeća. Na temelju evidentiranih troškova možete izračunati gdje odlazi proračun tvrtke i kako ga kontrolirati. Na internetu nećete naći primjere računovodstva prihoda i rashoda, jer su za svakog individualni. Neki gospodarstvenici su već navikli raditi tablice za vođenje rashoda i prihoda u Excelu, ali i to, zapravo, oduzima vrijeme, jer inače treba voditi dnevnu evidenciju prihoda i rashoda da bi se imao pregled nad računovodstvom, a Excel to čini. nije baš zgodno u ovoj vrsti operacija. Postoji mnogo načina obračuna prihoda i rashoda, kao i mnogo različitih sadržaja za praćenje prihoda i rashoda, ali ti su sadržaji skupi i zahtijevaju mjesečnu pretplatu ili su vam potrebni stručnjaci koji znaju raditi s tim sadržajem.

Posebno za vašu udobnost izradili smo program Universal Accounting System, koji je među konkurentima sustav broj jedan za računovodstvo prihoda i rashoda organizacije (ako postoji, jer program nema analoga).

Postupak obračuna prihoda i rashoda u softveru USU je početno popunjavanje posebnih polja programa, popunjavanje obrasca za evidentiranje prihoda i rashoda, a zatim vođenje knjige računovodstva i prihoda. Sve te radnje odvijaju se gotovo neovisno. U Univerzalnom računovodstvenom sustavu nema posebnih pravila za evidentiranje prihoda i rashoda, sva registracija prihoda i rashoda vrši se automatski.

Dodatna značajka naše aplikacije za praćenje prihoda i rashoda je održavanje jedinstvene baze korisnika, što također zahtijeva samo jednokratno uređivanje. Tada može raditi sama bez vaše pomoći.

Universal Accounting System je najbolji partner za individualno poduzetništvo i privatni biznis.

Financijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kojem deviznom računu za tekuće razdoblje.

Računovodstvo za gotovinske transakcije može komunicirati s posebnom opremom, uključujući blagajne, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih čimbenika poboljšanja kvalitete.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Evidencija prihoda i rashoda vodi se u svim fazama rada organizacije.

Računovodstvo dobiti postat će mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

S programom će računovodstvo dugova i dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Odgovorna osoba za tvrtku moći će analizirati aktivnosti, planirati i voditi evidenciju o financijskim rezultatima organizacije.

Sustav monetarne registracije omogućuje generiranje i ispis financijskih dokumenata za potrebe interne financijske kontrole aktivnosti organizacije.

Računovodstvo za troškove tvrtke kao i prihode i obračunsku dobit razdoblja postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Računovodstvo gotovine USU registrira naloge i druge operacije, omogućuje vam održavanje portfelja kupaca, uzimajući u obzir sve potrebne podatke za kontakt.

Financijsko računovodstvo može voditi više djelatnika odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Money aplikacija potiče precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima poduzeća.

Aplikacija, koja prati troškove, ima jednostavno i user-friendly sučelje, s kojim svaki zaposlenik može raditi.

Financijski program vodi potpuni račun prihoda, rashoda, dobiti i također vam omogućuje pregled analitičkih podataka u obliku izvješća.

Vodite evidenciju prihoda i rashoda bilo koje složenosti, uključujući računovodstvo neposlovnih prihoda i rashoda, jednostavno računovodstvo prihoda i rashoda, računovodstvo poslovnih prihoda i rashoda, računovodstvo izvanrednih prihoda i rashoda.

Automatsko vođenje knjigovodstvenih dokumenata, kalkulacije.

Univerzalnom računovodstvenom sustavu moguće je priložiti neograničen broj dokumenata.

Excel dokumentacija i papirnata dokumentacija sada se lako mogu prenijeti u USU, ukoliko ste dokumentaciju vodili u Excelu moguće je importirati dokument u program.

Održavajte bazu kupaca koja može pohraniti neograničen broj kupaca.

Brzo pretraživanje omogućuje vam da pronađete bilo kojeg kupca prema njegovom telefonskom broju ili prvih nekoliko slova imena.

Neograničen broj računa, podijeljen prema prioritetu pristupa određenim programskim modulima i prema radnoj ulozi.

Vođenje posebnog obrasca pomoći će definirati zadatke za zaposlenike koje treba obaviti, može biti dnevni zadatak ili mjesečni plan.

Izvješća će vam pomoći da vidite rad bilo kojeg upravitelja blagajne, servisnog osoblja itd.

Pogledajte bilo koje financijsko izvješće za određeno vremensko razdoblje.

Grafički prikaz izvješća u obliku grafikona i dijagrama omogućit će vam da odredite financijski položaj poduzeća i predvidite njegov daljnji razvoj.

Vaša zaštita podataka je pod kontrolom jer se program može lako zaključati lozinkom.

Programu se može pristupiti s bilo kojeg mjesta gdje postoji internetska mreža.

Besplatna probna verzija USU softvera za bilo koju vrstu računovodstva distribuira se kao ograničena demo verzija i može se preuzeti s poveznice u nastavku.

Još veći broj funkcija u punoj verziji programa USU, kao i detaljnije, možete saznati o programu i njegovim funkcijama kontaktiranjem dolje navedenih brojeva.