Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za blagajnika

Program za blagajnika • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za blagajnika
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tražite softver za blagajnike? Ili možda bankovni program provjere? Ili uzalud u traku za pretraživanje unosite kombinacije kao što su: program za blagajnu organizacije, program za blagajnu maloprodaje, program za blagajnu za maloprodaju i tako dalje? Prestanite tražiti, vrlo ste sretni jer smo kreirali program za blagajnu Univerzalnog računovodstvenog sustava, koji je univerzalni program za održavanje blagajne i ni po čemu nije inferioran u odnosu na svoju konkurenciju. Također, USU je najbolji program te vrste jer je jedinstven! USU je blagajnički program za trgovinu i samo program za održavanje blagajne, koji omogućuje i rad s blagajničkim računima! Uostalom, kao što je ranije spomenuto, USU je univerzalan i jedinstven softver svoje vrste. USU - kao program, radno mjesto blagajnika, a sadrži sve funkcije evidentiranja blagajne, izdavanja blagajničkih računa, jer Univerzalni računovodstveni sustav održava komunikaciju s poreznikom. To je također USU računovodstveni program za blagajnu jer se svi podaci o blagajni mogu pohraniti unutar softvera i u gotovini i bankovnim prijenosom putem kartice ili čeka. Naš softver za računovodstvo gotovine pomoći će vam da se nosite s poslovima koji su vam prije bili vrlo neugodni, tj. knjigovodstvo gotovine, kalkulacije, ispis blagajničkih računa, održavanje blagajne, sve će vam to sada postati puno lakše. Zapravo, USU je jednostavan program za blagajne koji vas neće tjerati da sjedite satima proučavajući razne upute i video lekcije, prema programima za poslovne blagajne možete lako naučiti naš program za blagajne USU, a također podučavati svoje učenike ogromnom brzinom !

USU softver za blagajne može raditi s fiskalnim kasama za račune za blagajne i barkod provjere. Sve podatke u program unesete samo jednom i oni se u njemu spremaju bez promjena, može biti tekstualni opis, može biti fotografija, a po potrebi može biti i bar kod ili primjer računa . U nastavku možete pročitati i detaljnije se upoznati s nekim od značajki našeg programa.

Ne tražite dalje preuzimanje programa blagajnika, provjerite naš program!

Mogućnosti USU-a kao programa za blagajnike vrlo su opsežne i korisne budući da program također komunicira s automatom za čekove, samo isprobajte naš program.

Evidencija prihoda i rashoda vodi se u svim fazama rada organizacije.

Financijsko računovodstvo može voditi više djelatnika odjednom, koji će raditi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Aplikacija, koja prati troškove, ima jednostavno i user-friendly sučelje, s kojim svaki zaposlenik može raditi.

Program može uzeti u obzir novac u bilo kojoj prikladnoj valuti.

Računovodstvo za troškove tvrtke kao i prihode i obračunsku dobit razdoblja postaje lak zadatak zahvaljujući programu Universal Accounting System.

Financijski program vodi potpuni račun prihoda, rashoda, dobiti i također vam omogućuje pregled analitičkih podataka u obliku izvješća.

Praćenje prihoda i rashoda jedan je od važnih čimbenika poboljšanja kvalitete.

Računovodstvo dobiti postat će mnogo produktivnije zahvaljujući ozbiljnom skupu alata za automatizaciju u programu.

S programom će računovodstvo dugova i dužnika biti pod stalnom kontrolom.

Financijsko računovodstvo prati trenutna stanja gotovine na svakom gotovinskom ili bilo kojem deviznom računu za tekuće razdoblje.

Sustav monetarne registracije omogućuje generiranje i ispis financijskih dokumenata za potrebe interne financijske kontrole aktivnosti organizacije.

Odgovorna osoba za tvrtku moći će analizirati aktivnosti, planirati i voditi evidenciju o financijskim rezultatima organizacije.

Računovodstvo gotovine USU registrira naloge i druge operacije, omogućuje vam održavanje portfelja kupaca, uzimajući u obzir sve potrebne podatke za kontakt.

Računovodstvo za gotovinske transakcije može komunicirati s posebnom opremom, uključujući blagajne, radi praktičnosti rada s gotovinom.

Money aplikacija potiče precizno upravljanje i kontrolu kretanja novca na računima poduzeća.

Jednostavan za korištenje - Universal Accounting System jednostavan je program za blagajne s kojim ćete se vi i vaši kupci vrlo brzo upoznati u usporedbi s drugim softverom za blagajne.

Komunikacija s blagajnama - Univerzalni računovodstveni sustav moguće je spojiti na poreznu blagajnu za račune i barkod provjeru, a korištenje programa ne otežava.

Crtični kodovi - Crtični kodovi za proizvod mogu se pohraniti unutar programa, a kako se prodavači ne bi zbunili s brojevima crtičnog koda, kodovi mogu biti popraćeni fotografijama i slikama proizvoda koji prodajete.

Individualizacija - učinite svoju mrežu trgovina ili prodajnih mjesta individualnima odabirom jedinstvenog stila prikaza iz našeg programa!

Jedinstvena baza podataka za sve trgovine - Sve poslovnice možete spojiti u jednu bazu podataka, a pritom ne morate brinuti o sigurnosti podataka postavljanjem lozinke kojoj možete pristupiti samo određenim korisnicima s vlastitim ovlaštenjem.

Dostupnost programa na više računala - ako imate više poslovnica svoje trgovine, tada ne morate brinuti da program radi s više mjesta istovremeno, svi odjeljenci koji rade u programu mogu raditi istovremeno, dok program ne uzrokuje greške.

Mogućnost pregleda rada vaših zaposlenika - svaki novi unos prikazuje se u programu u ime određenog zaposlenika. Neće vam biti teško vidjeti kako ova ili ona osoba radi u vašoj tvrtki.

Izvješća - program jednostavno izvodi tromjesečne, godišnje i tjedne izračune, samo odaberite koliko dugo želite pregledavati izvještaj, nakon čega možete jasno vidjeti troškove i prihode vaše tvrtke.

Mogućnost daljinskog pristupa programu - Univerzalni računovodstveni sustav možete pregledavati sa svog osobnog računala, lako možete kod kuće napraviti kvartalno, godišnje ili tjedno izvješće svake svoje poslovnice.

Grafikoni i grafovi - uz pomoć grafova i grafova možete točno vidjeti od kojeg mjeseca su vaši prihodi rasli, od čega su narasli, gdje su nastali neočekivani izdaci te kako analizom ovih grafikona možete povećati vlastitu dobit.

Moguć je odabir valute - U Univerzalnom računovodstvenom sustavu možete naznačiti vrstu valute koja je za vas stvarna, u kojoj tvrtka posluje, a koja će biti naznačena na blagajničkim računima.

Fleksibilni računovodstveni sustav - Program nudi mogućnost plaćanja gotovinom umjesto kreditnim karticama i čekovima.

Pametna baza kupaca - Ako tvrtka radi s kupcima, naš program ih može zapamtiti navođenjem prvog slova imena ili broja telefona, ako imate kupca, program će ubaciti ostale podatke.

Sve podatke za izračun morate unijeti samo jednom. Ostalo će program učiniti automatski.

Probna verzija programa s ograničenim pristupom distribuira se besplatno kao obrazovni materijal. Možete ga besplatno preuzeti s donje veze.