Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. ERP sustavi

ERP sustavi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
ERP sustavi
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

ERP sustavi moraju raditi savršeno, o tome ovisi pravilno planiranje resursa koji su na raspolaganju korporaciji. Možete koristiti visokokvalitetni softver koji su izradili stručnjaci iz tvrtke Universal Accounting System. Ova tvrtka će vam pružiti odličan softver, čiji su parametri superiorniji od svih sličnih proizvoda. Naš ERP softver radi na svakom radnom računalu, što ga čini uistinu univerzalnim rješenjem. To znači da ne morate trošiti financijska sredstva za kupnju nadograđenih sistemskih jedinica. Bit će moguće koristiti čak i relativno zastarjela osobna računala i bez poteškoća. Performanse našeg proizvoda su toliko dobre da je njihov rad stvarno koristan za tvrtku. Moći ćete vrlo brzo i učinkovito obraditi veliku količinu informacija.

ERP sustavi u Bjelorusiji su različiti, međutim, najbolje rješenje je kompleks USU tima. Interakcijom s Univerzalnim računovodstvenim sustavom moći ćete savršeno planirati poslovanje. Naš ERP program lako će se nositi s bilo kojim rasponom stvarnih zadataka. Nećete imati poteškoća, što znači da će se stvari pogoršavati. Bjelorusija nameće vlastite zahtjeve tvrtkama koje posluju na njenom teritoriju. Kako ne biste došli u tešku situaciju, morate koristiti softver Universal Accounting System. Naš ERP program savršeno je optimiziran za primjenjive uvjete na području naznačene države. Ovo je vrlo praktično, stoga upotrijebite naš kompleks i uzmite puno bonusa od njega. Moći ćete povećati prihod tvrtke instaliranjem i iskorištavanjem našeg prilagodljivog softvera na videu.

Bjelorusija je jedna od država na području bivše unije. Međutim, mi pažljivo prevodimo ERP sustav na bjeloruski jezik, tako da korisnici nemaju poteškoća u razumijevanju i mogu upravljati kompleksom na jeziku koji im odgovara. Naravno, ruski jezik je također dostupan za operatera, a možete ga odabrati jednostavnim odlaskom na izbornik. Naravno, nudimo mogućnost korištenja ovog softvera ne samo na području Bjelorusije, već i na području drugih država koje su dio zone utjecaja bivšeg Sovjetskog Saveza. Uostalom, ERP sustavom se može upravljati u Kazahstanu, Rusiji, Ukrajini i tako dalje. Naš prilagodljivi softver ima napredne mogućnosti izvedbe, što ga čini uistinu svestranim rješenjem koje se može instalirati na bilo koje radno računalo.

Preuzmite demo verziju bjeloruskog ERP sustava kako biste ga isprobali. Probna inačica je besplatna, ali njezin rad je moguć samo za provođenje procesa upoznavanja. Ako želite upravljati ERP sustavom u Bjelorusiji bez vremenskih ili drugih ograničenja, odmah kupite licencu za softver. Licencirana izdanja su relativno jeftina. Pogotovo ako uzmete u obzir funkcionalni sadržaj ovog proizvoda, cijena će vas doista ugodno iznenaditi. Moći ćete izgraditi sigurnosnu shemu koja će vas zaštititi od nemara osoblja. Ljudi će učinkovitije obavljati poslove koji su im dodijeljeni, zbog čega će posao ići uzbrdo. Bit će moguće dramatično povećati količinu gotovine, što znači da će tvrtka moći postići impresivne rezultate u konkurenciji.

Ne možete bez ERP sustava u Bjelorusiji, ako želite zaobići ključne konkurente, čvrsto učvrstiti svoj tržišni položaj kao lider. U aplikaciju je ugrađen i planer, koji je uslužni program koji stalno radi na poslužitelju. Uprava će dobiti detaljna izvješća iz našeg programa, koja će biti generirana vizualno. Kupac može automatski biti obaviješten o izvršenoj narudžbi ako koristi naš kompleks. Napredni ERP sustav u Bjelorusiji radit će savršeno, a moći će i automatski slati SMS poruke na korisničke adrese. Osim toga, postoji opcija automatskog poziva, koja je predviđena za praktičnost operatera. Provodit će ga umjetna inteligencija, što je vrlo zgodno.

Naš Bjeloruski ERP sustav nezamjenjiv je ako želite pratiti kretanje svojih stručnjaka na karti svijeta i distribuirati zadatke onima u blizini.

Bit će moguće učinkovito izmjeriti gustoću korisničke baze i usporediti ovu vrijednost s informacijama koje ja povezujem s konkurencijom.

Moći ćete oblikovati najispravniju poslovnu politiku i time steći prednost nad protivnicima.

Stupite u interakciju s našim ERP sustavom i onda će vam, u Bjelorusiji ili bilo kojoj drugoj zemlji, stvari postati još gore.

Moći ćete raditi s oznakama na karti svijeta koristeći figure ili geometrijske elemente. Sve ovisi o tome koliko su gusto elementi postavljeni na karti.

Ako bilo koja narudžba koju ispunjavate uskoro istječe, ona će bljeskati, signalizirajući činjenicu da trebate poduzeti radnju.

Jednostavno ne možete bez ERP sustava u Bjelorusiji ako želite optimalno smjestiti zalihe u skladišta i bez ikakvih poteškoća.

Bit će moguće razumno odbiti korisnike koji imaju velik iznos duga kako ne bi gomilali dugove s tvrtkom. Takve će mjere dugoročno jamčiti financijsku stabilnost poslovanja.

Možete upravljati neograničenim brojem skladišnih prostora tako da je postavljanje zaliha prikladan proces koji vam ne stvara nikakve poteškoće.

Naš ERP softver omogućuje vam rad s naknadama za povezane proizvode i usluge, što je vrlo praktično.

Bazu kupaca izradit ćete vi tako da nećete imati poteškoća u interakciji s njom. Proces navigacije bit će pojednostavljen, što znači da će tvrtka moći postići značajne rezultate u rekordnom vremenu.

Moći ćete kreirati računovodstvene stavke i komunicirati sa svim relevantnim informacijama bez poteškoća.

Naš ERP sustav za Bjelorusiju omogućit će vam analizu aktivnosti iz različitih kutova i donošenje ispravne upravljačke odluke.

Pružamo vam vrlo praktičnu i kvalitetno optimiziranu mobilnu aplikaciju s kojom ćete moći primati aplikacije korisnika koje postavljaju na vaš web portal.

Moderan ERP sustav u Bjelorusiji od USU tima pomoći će vam da ispunite preuzete obveze u vezi s kretanjem robe. Naravno, također ćete moći učinkovito podugovarati uredske poslove bez poteškoća, kontrolirajući izvođača kvalitetno i bez grešaka.

Naši moderni ERP sustavi u Bjelorusiji omogućuju vam rad s imenikom koji se popunjava nakon što počnete raditi u aplikaciji. Kroz imenik se definiraju potrebni algoritmi na temelju kojih će raditi umjetna inteligencija integrirana u softver.